Buarada kizlar bgn yine sporun gozune gozune wurdum.callan da yaptim ama boynum feci agrio,bu callan in boyun yukarda tutma islemini yapmicam ben
duygucum nasılsınn:)
bende iyi sayılırım :)baş agrısını saymazsak
Bu diyeti bu sabah dobra dobrada Dr. Ender Saraç verdi. Vücuttan toksinleri ödemi atmak için çok etkili olduğunu söyledi. Ama üç günden fazla kesinlikle yapılmamalıymış. Birkaç kilo kaybetmek şekle girmek için ideal dedi. Denemek isteyenler Buyrun işte Ender Saraçın MUCİZE DİYET TARİFİ
1.GÜN:
Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu
Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma
-3-4 adet kabuk tarçın
-5-6 adet karanfil
-10-15 adet kuru üzüm
Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek
Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası
Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefi
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı
Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.
2.GÜN:
Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek
Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık
Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)
6-7 kaşık yağsız yoğurt
İKİ SAATTE BİR YEŞİL ELMA VE SALATALIK YENECEK
Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak
2-3 kaşık yağsız yoğurt
Yatmadan önce:yeşil elma
3.GÜN:
Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt
2-3 adet ceviz içi
Ara :Yeşil elma
Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak
6-7 kaşık yağsız yoğurt
Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir
Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze
Yatmadan önceönce: 2-3 adet kivi
acelesi olanlar için paylastm kızlaaaar :))
bnde bi kere içmiştim ama pek fena deildi.d
heeeeyyt ben de geldim beybiler! ben baya bi findik ve cekirdek yedim ama pisman degilim bozdugumu da kabul etmiyorum. bi de baya bi karpuz peynir daha. bugunu mazur gorun bi ay sonra yine gidicem turkiye'den, peynir falan yiyince kizmiyorum kendime. ama orda surekli yedigim seylerden yiyince tam bi malim. ama yemedim gordugunuz gibi hep yazin yedigimiz turk yemekleri hafif seyler falan :) 3. gunden devam ediyorum yarin ve bundan sonra meyve yemicem. hic seker almiyorum 11 gun boyunca sifir seker, sifir tatlandirici.
zaten kahveyi de sekersiz iciyorum, sekerli kahve beni tiksindiriyo. sutlu sekerli olursa tamam da, sadece sekerli igrenc geliyo bana. bende durum beeyle kizlar
heeeeyyt ben de geldim beybiler! ben baya bi findik ve cekirdek yedim ama pisman degilim bozdugumu da kabul etmiyorum. bi de baya bi karpuz peynir daha. bugunu mazur gorun bi ay sonra yine gidicem turkiye'den, peynir falan yiyince kizmiyorum kendime. ama orda surekli yedigim seylerden yiyince tam bi malim. ama yemedim gordugunuz gibi hep yazin yedigimiz turk yemekleri hafif seyler falan :) 3. gunden devam ediyorum yarin ve bundan sonra meyve yemicem. hic seker almiyorum 11 gun boyunca sifir seker, sifir tatlandirici.
zaten kahveyi de sekersiz iciyorum, sekerli kahve beni tiksindiriyo. sutlu sekerli olursa tamam da, sadece sekerli igrenc geliyo bana. bende durum beeyle kizlar
kııızzz sen anca bozup bozup gelion yaa gözdeye dicem seni bakkduygucum bnde yapmıcam zaten blki işinize yarar die yazdım :))
sağol canım. yarın 6 günlük 2. isveçime başlıyorum inşallah:) bakalım bunda ne kadar gidecek
hayırlı olsun cnm:) 6 günde ne kadar verdin canm ?
3.5 civarında verdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?