ayrica bu demektir ki oraden cok guclu, cunku reglin onceki gunlerinde ben hayatta rejim yapamiyorum. bu sefer isvec regl oncesine denk gelicek buyuk sinav benim icin, tebrikler
ahaha harika :)gozun aydin cnm:) keske senin basina gelen bnm de basima gelse,bnm.regl olmam imkansiz daha yeni.bitti ztn.ama su siskinligim gitmiortartidaki gercekrakami goremiorum
evet canım aynen bende çok şaşırdım. çünkü ben regliden en az 2-3 gün önce şiddettli ağrılar çeker ve tatlı krizlerine girerdim. ne ağrı yaşadım ne de tatlı krizi:) ağrılarım var ama azaldı anlamadım isveç mucizesimi ayran detoksu mucizesimi :))
bende siskinlik olunca gunde 5-6 tane kahve iciyorum, ama sen aliskin olmayabilirsin ben normalde de en az 3 tane icerim, o yuzden kahve ic 3-4 bardak ve en az 4-5 litre de su. zaten hava sicak. bi iki bardak bitki cayi da ekleyebilirsin. demle; buzdolabina koy limonla ic, sekersiz ice tea seklinde. bi de uyku duzeni falan da etkiliyo bi degisme oldu mu uykunda?
ahaha harika :)gozun aydin cnm:) keske senin basina gelen bnm de basima gelse,bnm.regl olmam imkansiz daha yeni.bitti ztn.ama su siskinligim gitmiortartidaki gercekrakami goremiorum
ben de sisim diyodum, bugun kollarim falan resmen inmis, siskinlik gitti normal yaglar var sadece su an :)
ahh ahh o şişkinlikler. sen şu wc problemini çözsen aslında kalmayacak şişkinlik canım. ama biliyorum o çok gıcık bişey. sakın tartıdaki kilo moralini bozmasın asla gerçek kilon değil o.
ewet cnm umarim gercek degildir odemdendir dierekten onemsemiorum tartidaki rakami.dun we bgn wc ciktim aslinda ama garip sekilde idrara cikmiorum.yani 2.5-3 lt su,iceceklerle birlikte bu 4 u rahat buluodur,bu su nerwye gidio da wucudumdan cikmio,iste deri altimda birikip odem yapti,
aslinda yaz mevsimine gore ictigin su az bence ama idrara cikmaman cok garipmis gercekten de. ben bi de bundan sonra kahvaltiyi hayatimdan cikaricam buna karar verdim. metabolizmani calistirdigi da yalan, sadece kahve de yeterince calistiriyo :) zaten sevmiyorum kahvalti yapmayi, o kalorileri kahvaltiya harciycagima oglen aksam falan arkadaslarimlayken yerim :) sacma bi dusunce olabilir ama eger basarabilirsem, diyet bittikten sonra kilomu rahatlikla korurum gunde iki buyuk ogun+ belki bir ara ogunle. bu benim sosyal yasantima falan da uyuyo cunku. gerci bi isveci bitiriyim de sonra konusiyim di mi
ben aksine kahwaltiyi cok sewerim,keyif benim icin kahwalti.ama zaten uyanir uyanmaz kahwe icme aliskanligim olduundan bu diette zorlanmadim,ama krallar gibi kahwalti yapmai cok ozledim
buarada cnm sen kilonu paylasmamissin bizimle
bu sabah 52,5 kiloydum
bu ayran detoksunda kahve yasak ya kızlar, kahve diye ağlayacam nerdeyse((
duygucum ayran detoksnda sadece o karısımımı içiosun yoksa aralarda mı bide nasıl yaradı mı işe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?