Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

ayrica bu demektir ki oraden cok guclu, cunku reglin onceki gunlerinde ben hayatta rejim yapamiyorum. bu sefer isvec regl oncesine denk gelicek buyuk sinav benim icin, tebrikler

evet canım aynen bende çok şaşırdım. çünkü ben regliden en az 2-3 gün önce şiddettli ağrılar çeker ve tatlı krizlerine girerdim. ne ağrı yaşadım ne de tatlı krizi:) ağrılarım var ama azaldı anlamadım isveç mucizesimi ayran detoksu mucizesimi :))

ahaha harika :)gozun aydin cnm:) keske senin basina gelen bnm de basima gelse,bnm.regl olmam imkansiz daha yeni.bitti ztn.ama su siskinligim gitmior tartidaki gercekrakami goremiorum

bende siskinlik olunca gunde 5-6 tane kahve iciyorum, ama sen aliskin olmayabilirsin ben normalde de en az 3 tane icerim, o yuzden kahve ic 3-4 bardak ve en az 4-5 litre de su. zaten hava sicak. bi iki bardak bitki cayi da ekleyebilirsin. demle; buzdolabina koy limonla ic, sekersiz ice tea seklinde. bi de uyku duzeni falan da etkiliyo bi degisme oldu mu uykunda?

bence bu senin mucizen :) bende iswece basladigimda regl idim mesela

cnm bende gun.icinde cok kahwe tuketen biriyim,yesilcay da oyle.uykum da hic bizaman duzenli olmadi zaten.4-5 lt su nasi iciym :S

ahaha harika :)gozun aydin cnm:) keske senin basina gelen bnm de basima gelse,bnm.regl olmam imkansiz daha yeni.bitti ztn.ama su siskinligim gitmior tartidaki gercekrakami goremiorum

ahh ahh o şişkinlikler. sen şu wc problemini çözsen aslında kalmayacak şişkinlik canım. ama biliyorum o çok gıcık bişey. sakın tartıdaki kilo moralini bozmasın asla gerçek kilon değil o.

ahh ahh o şişkinlikler. sen şu wc problemini çözsen aslında kalmayacak şişkinlik canım. ama biliyorum o çok gıcık bişey. sakın tartıdaki kilo moralini bozmasın asla gerçek kilon değil o.

ewet cnm umarim gercek degildir odemdendir dierekten onemsemiorum tartidaki rakami.dun we bgn wc ciktim aslinda ama garip sekilde idrara cikmiorum.yani 2.5-3 lt su,iceceklerle birlikte bu 4 u rahat buluodur,bu su nerwye gidio da wucudumdan cikmio,iste deri altimda birikip odem yapti,

aslinda yaz mevsimine gore ictigin su az bence ama idrara cikmaman cok garipmis gercekten de. ben bi de bundan sonra kahvaltiyi hayatimdan cikaricam buna karar verdim. metabolizmani calistirdigi da yalan, sadece kahve de yeterince calistiriyo :) zaten sevmiyorum kahvalti yapmayi, o kalorileri kahvaltiya harciycagima oglen aksam falan arkadaslarimlayken yerim :) sacma bi dusunce olabilir ama eger basarabilirsem, diyet bittikten sonra kilomu rahatlikla korurum gunde iki buyuk ogun+ belki bir ara ogunle. bu benim sosyal yasantima falan da uyuyo cunku. gerci bi isveci bitiriyim de sonra konusiyim di mi

Buarada kizlar bgn yine sporun gozune gozune wurdum.callan da yaptim ama boynum feci agrio,bu callan in boyun yukarda tutma islemini yapmicam ben

ben aksine kahwaltiyi cok sewerim,keyif benim icin kahwalti.ama zaten uyanir uyanmaz kahwe icme aliskanligim olduundan bu diette zorlanmadim,ama krallar gibi kahwalti yapmai cok ozledim
buarada cnm sen kilonu paylasmamissin bizimle

slm kızlar :) bugün spora gidemedim sevdicegimle bulustuk o yüzden ama bndede aynı sorun var gözdecim 3 ltre su içiyorum ama çıkmıyo içimden napcam bilmiyorum bide bu callanı nerden indirip yapıyosunuz link atabilir misinz

Cnm ben diyet center die bi site war ordan indirmistim ama linki bulamadim tekrar,sen bi bak isteraen,boyle alt alta 3 link war mp4 formati icin falan die de aciklama yapilmisti yaninda.bem birazdan cikip ecz bakcam wala idrar sokturucu alicam,resmen sirtimda bi damacana tasiomusum gibi hisediorum

duygucum ayran detoksnda sadece o karısımımı içiosun yoksa aralarda mı bide nasıl yaradı mı işe ?

duygucum ayran detoksnda sadece o karısımımı içiosun yoksa aralarda mı bide nasıl yaradı mı işe ?

canım kepek ekmek, yumurta, domates hafif bir kahvaltı yapıyorum. ondan sonra saat 10.00 da ilk olarak içiyorum. sonra 2 saat arayla. en son 18.00de. onun dışında gün boyu başka hiçbirşey yemiyorum ve içmiyorum. (yeşil çay, kayısılı form çayı ve su hariç)
işe yarıyor canım. bir de tok tutuyor. yazın serin serin güzel oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…