Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

tatlımm deme kendine öle olur arada ama atıstrmak istediğinde su iç hemen tıkanrsın bide bize yaz

saol bebegim,aynen cok terlwrim ben,oturdugum yerde terliorum hawalarda cok sicak malum.koltuktan kalkiorum koltuk sirilsiklam.kilo wermem durdu iki gundur bgn kacamak yaptim bi de,acliktan deil,cok cnm istedi bi awuc acili leblebi yedim bi de bi kucuk bardak acili salgam ictim (((

ay bu diyet çok fenaymış. isveçin gözünü seveyim:)) bir de bu lahana çorbası çok feci bir tadı var. geçenlerde lahana çorbası diyeti yapayım dedim 1 gün dayanabildim.

aynen bende 3 sene once bi lahana corbasi yaptim we insanlarin neden bu corba ile zayifladigini anladim.cunku igreeeeennccccc otesii.icilmiyor ki,tabi zayiflarsin hatta kusarsin

kııızzz sen anca bozup bozup gelion yaa gözdeye dicem seni bakk duygucum bnde yapmıcam zaten blki işinize yarar die yazdım :))

ahahahahahaha yeldaaaaaaaa sesli guldum canim ya :))))))))))))
irem,yeldaya sonuna kadar katiliorum,bozman icin daha ne yiceksin acaba,karpuzlar peynirler cekirdekler bademler masallah anacim.ne diim ki ben sana?! Gerci sen de haklisin ben de 51 kg olsam ben de yerim

oraya hç dkkat etmemştim cnm yaa ama deildir o zaman hralde oradan pk anlamıyorum da :) boyum 1 70 zaten o ticker bayadır kaldı öle yaa deiştircm az daha verimde o zamn yapabilirim ins :) 51 kilo olsam daa cok yerim bn o zamn devam kız irem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…