İsveç Diyeti Maceramız

zey zey

Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
6.010
9.388
448
Merhabalarrrr

Biz 5 arkadaş İsveç diyetine başlamaya karar verdik ve bugün itibari ile başladık.

yu_zey
luci
gamze_m
hnd

ebbis

Neden buradayız ?

Biz aslında Cuma günü zayıflama yarışmasında uzun süredir birlikteyiz. Takımımızla gayet mutluyuz.

İsveç diyetini lucim ve ben daha önce 6 gün yaptık ve bıraktık şimdi tekrar başlamaya karar verdik ve diğer arkadaşlarımızda bize katıldılar

İyi ki katıldılar :16:

Biz hem isveçe dair ne varsa burada paylaşmak istiyoruz hem gün gün neler yapıyoruz menülerde ne gibi değişiklikler gerçekleştiriyoruz bunları aktarmak vede kilo takibini hem bizler hemde sizler için burada birebir paylaşmak ve hepimizin görmesini istiyoruz.

Bu yazıyı okuyan herkese sevgiler :16::16::16:

Son düzenleme:
Merhabalarrrr

Biz 4 arkadaş İsveç diyetine başlamaya karar verdik ve bugün itibari ile başladık.

yu_zey
luci
gamze_m
hnd

Neden buradayız ?

Biz aslında Cuma günü zayıflama yarışmasında uzun süredir birlikteyiz. Takımımızla gayet mutluyuz.

İsveç diyetini lucim ve ben daha önce 6 gün yaptık ve bıraktık şimdi tekrar başlamaya karar verdik ve diğer arkadaşlarımızda bize katıldılar

İyi ki katıldılar :16:

Biz hem isveçe dair ne varsa burada paylaşmak istiyoruz hem gün gün neler yapıyoruz menülerde ne gibi değişiklikler gerçekleştiriyoruz bunları aktarmak vede kilo takibini hem bizler hemde sizler için burada birebir paylaşmak ve hepimizin görmesini istiyoruz.

Bu yazıyı okuyan herkese sevgiler :16::16::16:

huhuuuuu ben de geldim :) haydi hayırlı olsun yeni topikimiz.... bugün isveçte ilk gün...ve şunu söyleyebilirim ki: açııııımmmmm :1::1:

bu grubun spor manyaklarından biri olarak isveç ile spor yapacağım... gelişmeleri tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi ben de burada paylaşacağım...okuyan herkese fikir vermesi ümidiyle :16::16:

1. gün

Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Buyrun buda görsel hem telefona hem pc indirebilirsiniz

$Ýsveç Diyeti.webp

ben bugün akşamki biftek yerine tavuk göğüs haşladım 200 gr ve salata ile öğle yemeğimde yedim..yumurta ıspanak ve domatesi akşam yiyeceğim

huhuuuuu ben de geldim :) haydi hayırlı olsun yeni topikimiz.... bugün isveçte ilk gün...ve şunu söyleyebilirim ki: açııııımmmmm :1::1:

bu grubun spor manyaklarından biri olarak isveç ile spor yapacağım... gelişmeleri tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi ben de burada paylaşacağım...okuyan herkese fikir vermesi ümidiyle :16::16:

tatlım hoşgeldin topikimizeee :1::1::1:
ben normalde türk kahvesi içiyordum ancak bugün 2 si bi arada sekersiz kahve aldım 1 tane kesme şeker attım içtim (nescafeyide hiç sevmem )

ama hoşuma gitti şuan gayet iyiyim

sende yeşilçay falan tüket canım

İlk gün her zaman zor biliyorsun :16:

ben bugün akşamki biftek yerine tavuk göğüs haşladım 200 gr ve salata ile öğle yemeğimde yedim..yumurta ıspanak ve domatesi akşam yiyeceğim

benim bugün çalışma saatim uygun olmadığından dolayı öğlen sadece salata yicem akşama biftek (yerine tavuk ) artık yanına ıspanak yogurt neyin yerim

ilk gün biraz düzenli olmayacak üzgünüm ama yinede liste dışına cıkmıcam

tatlım hoşgeldin topikimizeee :1::1::1:
ben normalde türk kahvesi içiyordum ancak bugün 2 si bi arada sekersiz kahve aldım 1 tane kesme şeker attım içtim (nescafeyide hiç sevmem )

ama hoşuma gitti şuan gayet iyiyim

sende yeşilçay falan tüket canım

İlk gün her zaman zor biliyorsun :16:

ben nescafe içtim, sıkıntı yok kahvede ama sanırım spor yaptığım için fazlaca aç oluyorum...ilk 3 günü atlatmak zor hakkaten...bakalım kızlar da gelsin onlar neler yaşamaktalar :)

benim bugün çalışma saatim uygun olmadığından dolayı öğlen sadece salata yicem akşama biftek (yerine tavuk ) artık yanına ıspanak yogurt neyin yerim

ilk gün biraz düzenli olmayacak üzgünüm ama yinede liste dışına cıkmıcam

ama aç da bırakma kendini, listenin altında da yeme canım benim...

topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama takımı unutmyın öpüyorum hepinizi kolay gelsinn

Merhaba kızlar :3:
Yeni topiğiniz hayırlı olsun bol keyifli zayıflamalar dilerim:16:
Ama şöyle bir durum var ki yanlış yere konu açmışsınız ya diyet yöntemlerine ya da diyet günlüklerine açılması lazımdı - püsküüt'e mesaj yazarsanız topiği olması gereken yere taşır aksi halde konunuz kapanır - bilginize...

topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama takımı unutmyın öpüyorum hepinizi kolay gelsinn

unutur muyuz canım benim, burası isveç süresince hislerimizi paylaşacağımız bir alana olacak, ama önceliğimiz takımımız :) sizler olmadan olur mu hiç... sadece takımda habire isveçten bahsedip sizi baymayalım istedik :)

Ama şöyle bir durum var ki yanlış yere konu açmışsınız ya diyet yöntemlerine ya da diyet günlüklerine açılması lazımdı - püsküüt'e mesaj yazarsanız topiği olması gereken yere taşır aksi halde konunuz kapanır - bilginize...

teşekkürler lily, sen de buyur gel ara ara, bekleriz... zeyim almıştır mesajı sanırım, püsküüte yazmak konusunda... teşekkürler lily tekrardan :)

ben nescafe içtim, sıkıntı yok kahvede ama sanırım spor yaptığım için fazlaca aç oluyorum...ilk 3 günü atlatmak zor hakkaten...bakalım kızlar da gelsin onlar neler yaşamaktalar :)

ama aç da bırakma kendini, listenin altında da yeme canım benim...

evet baby sen sabahın köründe spor yapıyorsun cok normal

merak etme dengelicem ıspanak yerine ne yiyebilirm sence

yemekhanedede nohut pilav çorba var yahu ne yicem benn

salata yicem napım

evet baby sen sabahın köründe spor yapıyorsun cok normal

merak etme dengelicem ıspanak yerine ne yiyebilirm sence

yemekhanedede nohut pilav çorba var yahu ne yicem benn

salata yicem napım

ancak salata olur tatlım... diğerleri uygun değil... bolca ye ama salatanı...ben kabak yiyeceğim akşama ıspanak yerine yumurta kırıp yağsız kabak yapayım diyorum

teşekkür ederiz kaptancım tabiki takımı unutmayız

aa tamam lilycim uyarı için sağol yazıyorum hemen

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Back
X