• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evettt havadan oluyo halsız hiçbirsey yapamama ben hala evi yapıcam temizlik elim kolum kalkmıyo
Bende Bi yürüyüp geldim her işi bırakıp temiz hava iyi olur diye. Azcuk dinlenip ev işlerine başlıyacağım hemen.

Kaptanım bu sumaklı yoğurt işe yarıyor mu nasıl tadı ne kadar katıyorsun bende Bi deneyeyim

Bende Bi yürüyüp geldim her işi bırakıp temiz hava iyi olur diye. Azcuk dinlenip ev işlerine başlıyacağım hemen.
Dışardan gelince öyle oluyor benim bebeler durmuyo eşimde evde gececi ve sabah geliyo eve pazartesi ne var ne yok herseyi dokecem
Kaptanım bu sumaklı yoğurt işe yarıyor mu nasıl tadı ne kadar katıyorsun bende Bi deneyeyim
Bence işe garıyor yaaa 1 tatlı kaşığı sumak yarım limon 3 kaşık yoğurr

Vallahi artık uyku sersemi mi anlamadı yoksa önem mi vermedi bilmiyorum ağrı çeke çeke bu saati ettim kendiliğinden geçti hafifledi yani kıpırdayınca geri başlıyor.
Teşekkür ederim bu arada :KK36: Baazen sinirimi öfkemi kırgınlığımı buraya yazınca bir nebze olsa hafifliyorum
Yaz tabii ki canım, elmizden geldiğince destek olmaya, rahatlatmaya çalışırız seni :KK60:
bugün nasılsın ağrın var mı hala

Bende menü yazayım

Sabah
1 5 haşlanmış yumurta
Yarim tb lavaş
Peynir 3 zeytin
Domates Salatalık
1tk bal

Ogle
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık etsiz ve susuz türlü yemeği
Yogurt

Akşam
1 kase Yogurt çorbası
Etli patlıcan yemeği
Salata

Su 2.5 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canım :KK68:

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç Karna ;türk kahve

Kahvaltı 11.00
2 yumurta tereyağında
5 zeytin
1.5 dilim.siyez
15.00
Türk kahve
17.00
Yarım çay bardağı badem Sütü
3 kayısı

19.00
2 kepce kurufasulye biraz susuz
4.5 kaşık basmati
Cacık

2 litre su
21.00
15dk leslie
afiyet olsun kaptanım :KK200:

Günaydınlar ❤️

29 Mayıs

12:00 4-5 kaşık etli barbunya, 2 kuru dolma, kırmızı lahana turşusu, bir kaşık kısır, 2 lokma ekmek

20:00 3 kaşık et sote, 1 bardak kefir, 1 lokma ekmek

Su:1 litre
Adım:11500

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
suyunu artır lütfen canım, afiyet olsun :KK60:

:KK8:

nerelerdesin tatlımm, ne var ne yok, herşey yolunda mı
Çok şükür yolunda canım, küçük hastalıklar falan atlattık ama iyiyiz. Oğlumla yoğun bir tempoya girmiştik biliyorsundur belki, onu nihayete erdirdik sayılır çok şükür toparladık. Okullar da bitiyor ben de yeniden döneyim dedim aldığımla kilolarla birlikte :bicak:

Sen nasılsın canım benim.

Çok şükür yolunda canım, küçük hastalıklar falan atlattık ama iyiyiz. Oğlumla yoğun bir tempoya girmiştik biliyorsundur belki, onu nihayete erdirdik sayılır çok şükür toparladık. Okullar da bitiyor ben de yeniden döneyim dedim aldığımla kilolarla birlikte :bicak:

Sen nasılsın canım benim.
biliyorum kuzum biliyorum, geçmiş olsun diyeyim o zaman, toparlanmanıza sevindim :KK200:

kaç kg aldın ki

iyiyim ben de canım rutin koşturmacalar, kilo alıp vermeler vs :)

biliyorum kuzum biliyorum, geçmiş olsun diyeyim o zaman, toparlanmanıza sevindim :KK200:

kaç kg aldın ki

iyiyim ben de canım rutin koşturmacalar, kilo alıp vermeler vs :)
Sağol canım, sanırım 3 kilo aldım. Bir ay çöpe gitmiş oldu yani. Neyse sağlık olsun canım yine veririz nasılsa.

aynen canım sağlık olsun, 3 kg hiçbişe değil ki çoğu da ödemdir hemen uçar gider
yarın hemen başlıyorsun o zaman di mi
Bence de bir tık daha hızlı gider canım, hemen 7lere dönmek istiyorum tekrardan. Evet hemen yarın başlıycam inşallah.

Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
29 Mayıs menüm

9:00
1 sütlü kahve

11:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3/4 çatal peynir
Domates salatalık

15:00
1 kahve
1 avuç kuru yemiş