Merhabalarrrr
Biz 4 arkadaş İsveç diyetine başlamaya karar verdik ve bugün itibari ile başladık.
yu_zey
luci
gamze_m
hnd
Neden buradayız ?
Biz aslında Cuma günü zayıflama yarışmasında uzun süredir birlikteyiz. Takımımızla gayet mutluyuz.
İsveç diyetini lucim ve ben daha önce 6 gün yaptık ve bıraktık şimdi tekrar başlamaya karar verdik ve diğer arkadaşlarımızda bize katıldılar
İyi ki katıldılar
Biz hem isveçe dair ne varsa burada paylaşmak istiyoruz hem gün gün neler yapıyoruz menülerde ne gibi değişiklikler gerçekleştiriyoruz bunları aktarmak vede kilo takibini hem bizler hemde sizler için burada birebir paylaşmak ve hepimizin görmesini istiyoruz.
Bu yazıyı okuyan herkese sevgiler
huhuuuuu ben de geldim :) haydi hayırlı olsun yeni topikimiz.... bugün isveçte ilk gün...ve şunu söyleyebilirim ki: açııııımmmmm
bu grubun spor manyaklarından biri olarak isveç ile spor yapacağım... gelişmeleri tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi ben de burada paylaşacağım...okuyan herkese fikir vermesi ümidiyle
ben bugün akşamki biftek yerine tavuk göğüs haşladım 200 gr ve salata ile öğle yemeğimde yedim..yumurta ıspanak ve domatesi akşam yiyeceğim
tatlım hoşgeldin topikimizeee
ben normalde türk kahvesi içiyordum ancak bugün 2 si bi arada sekersiz kahve aldım 1 tane kesme şeker attım içtim (nescafeyide hiç sevmem )
ama hoşuma gitti şuan gayet iyiyim
sende yeşilçay falan tüket canım
İlk gün her zaman zor biliyorsun
benim bugün çalışma saatim uygun olmadığından dolayı öğlen sadece salata yicem akşama biftek (yerine tavuk ) artık yanına ıspanak yogurt neyin yerim
ilk gün biraz düzenli olmayacak üzgünüm ama yinede liste dışına cıkmıcam
luciii mesaj kutunu boşalt mesaj atamıyorumm dolu imişşş
topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama takımı unutmyın öpüyorum hepinizi kolay gelsinn
Merhaba kızlar
Yeni topiğiniz hayırlı olsun bol keyifli zayıflamalar dilerim
Ama şöyle bir durum var ki yanlış yere konu açmışsınız ya diyet yöntemlerine ya da diyet günlüklerine açılması lazımdı - püsküüt'e mesaj yazarsanız topiği olması gereken yere taşır aksi halde konunuz kapanır - bilginize...
ben nescafe içtim, sıkıntı yok kahvede ama sanırım spor yaptığım için fazlaca aç oluyorum...ilk 3 günü atlatmak zor hakkaten...bakalım kızlar da gelsin onlar neler yaşamaktalar :)
ama aç da bırakma kendini, listenin altında da yeme canım benim...
evet baby sen sabahın köründe spor yapıyorsun cok normal
merak etme dengelicem ıspanak yerine ne yiyebilirm sence
yemekhanedede nohut pilav çorba var yahu ne yicem benn
salata yicem napım
topiğiniz hayırlı olsun kızlar ama takımı unutmyın öpüyorum hepinizi kolay gelsinn
Merhaba kızlar
Yeni topiğiniz hayırlı olsun bol keyifli zayıflamalar dilerim
Ama şöyle bir durum var ki yanlış yere konu açmışsınız ya diyet yöntemlerine ya da diyet günlüklerine açılması lazımdı - püsküüt'e mesaj yazarsanız topiği olması gereken yere taşır aksi halde konunuz kapanır - bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?