İsveç Diyeti Maceramız

ancak salata olur tatlım... diğerleri uygun değil... bolca ye ama salatanı...ben kabak yiyeceğim akşama ıspanak yerine yumurta kırıp yağsız kabak yapayım diyorum

aa biizm sirkettede yogurtlu kabak yapmışlardı bende ondan yiyebilir miyim acabaaa ?

Kızlarrr

Herkes başlangıç kilosunu yazsında liste oluştırımmm

Birde 2 günde bir mi tartılalım 3 günde bir mi yoksa hergün mü ?nasıl istersiniz ?

bana hergün uygun değil

ya 2 günde bir yada 3 günde bir daha uygun gibi ama sizler hergün derseniz o sekilde yaparız sorun değil

Benim şimdi çıkmam lazım

Öpüldünüz

her gün olmasın zaten tatlım fakat ben bugün tartılmadım... sanki 3-4 günde bir tartılalım

her gün olmasın zaten tatlım fakat ben bugün tartılmadım... sanki 3-4 günde bir tartılalım

aynen banada 2 ya da3 günde bir uygun

olur tabi neden olmasın ama yoğurt yeme bence, yumurtaları yemeyi unutma ama

tamam canımm ama akşam 9buçukta eve gidicem ancak yiyebilirim

püff ilk günde bu çalışma saati kötü oldu

Sevgili editörümüz püsküüt konuyu taşımış bile

evet cnm ben mesaj gönderdim ama sağolsun mesajımdan önce taşımış bile

birde canım yarın kiloyu yazalım ama

bugün tartı gazabına ugradık ama yarın yazalım olur mu ?

birde canım yarın kiloyu yazalım ama

bugün tartı gazabına ugradık ama yarın yazalım olur mu ?

vah vahhh yarın tartılacağız yani :) bu kötü bi haberrr tamam kuzum tartılırız o halde :) bu arada ıspanak yerine kabak yaptım ya, domates, derotu nane de ekledim güzel oldu sanırım... akşama yiyip göreceğim :) sen de geç de olsa ye kuzum halsiz kalma

Tamam canim merak etme

Bu arada afiyet bal olsun sekerim

merhaba kızlar aşağıda görüyorsunuz malum düğünüm var :18::18::18: yumurta kapıya geldi :18::18::18: benim 7-8 kilo vermem gerek sabah başlıyorum benide alın aranıza

merhaba kızlar aşağıda görüyorsunuz malum düğünüm var :18::18::18: yumurta kapıya geldi :18::18::18: benim 7-8 kilo vermem gerek sabah başlıyorum benide alın aranıza

merhaba canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden...kaç kilosun? hedefin, yaşın biraz bilgi versene... bu arada daha önce isveç yapmış mıydın?

sağol canım benim, sana da :) nasıl gidiyor ilk günün? her şey yolunda mı bari?

ilk gün gayet ii biliyorsun ne hikmetse bu diyet beni zorlamıyor.

ama dediğim gibi çalışma saatiminbugün ters olması kötü oldu ilk gün düzenli gitsin isterdim

senin nasıl gidiyor tatlım

canım ilk defa mı isveç yapacaksın ?

birde daha önce yani bundan yakın bir zaman önce bir diyet kısma ne bilim sağlıklı beslenme girişimin oldu mu ?

bunları sormamızın amacı tamamen senin için

sen elbette bize katılabilirsin ancak eğer soruların cevabı hayır ise seni çok zorlar o nedenle sana uygun olan başka seyle r önerebiliriz diye düşünüyorum

nasıl olsun kuzum bu isveç bende pazartesi başlayınca zorluyor...haftasonu yedik içtik tabiii, bugün disipline girmekte zorlanıyor sanırım bünye :) neyse alışacağız artık...akşam yemeğimi de yedim bugün mutfak kapandı artık benim için

ohh ne güzel yavruuu

ben malesef hem öğle hemde akşam yemeğini yanımda getiremeyeceğim için öğleyi getiriyorum akşamı 8de olsa evde yiyorum

yok birçok kez girişimde bulundum ama ilk günden bıraktım yemedi sanırım

kısa süre önce şok diyetler yapmıştım elbet beni en güzel isveç zayıflatır diye düşünüyorum

yok birçok kez girişimde bulundum ama ilk günden bıraktım yemedi sanırım

kısa süre önce şok diyetler yapmıştım elbet beni en güzel isveç zayıflatır diye düşünüyorum

peki şimdi yapabilecek misin canım? bizim de motivasyona ihtiyacımız var çünkü... devam edeceksen başlayalım ve birbirimizi motive edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…