ancak salata olur tatlım... diğerleri uygun değil... bolca ye ama salatanı...ben kabak yiyeceğim akşama ıspanak yerine yumurta kırıp yağsız kabak yapayım diyorum
aa biizm sirkettede yogurtlu kabak yapmışlardı bende ondan yiyebilir miyim acabaaa ?
Kızlarrr
Herkes başlangıç kilosunu yazsında liste oluştırımmm
Birde 2 günde bir mi tartılalım 3 günde bir mi yoksa hergün mü ?nasıl istersiniz ?
bana hergün uygun değil
ya 2 günde bir yada 3 günde bir daha uygun gibi ama sizler hergün derseniz o sekilde yaparız sorun değil
Benim şimdi çıkmam lazım
Öpüldünüz
her gün olmasın zaten tatlım fakat ben bugün tartılmadım... sanki 3-4 günde bir tartılalım
olur tabi neden olmasın ama yoğurt yeme bence, yumurtaları yemeyi unutma ama
Sevgili editörümüz püsküüt konuyu taşımış bile
her gün olmasın zaten tatlım fakat ben bugün tartılmadım... sanki 3-4 günde bir tartılalım
birde canım yarın kiloyu yazalım ama
bugün tartı gazabına ugradık ama yarın yazalım olur mu ?
vah vahhh yarın tartılacağız yani :) bu kötü bi haberrrtamam kuzum tartılırız o halde :) bu arada ıspanak yerine kabak yaptım ya, domates, derotu nane de ekledim güzel oldu sanırım... akşama yiyip göreceğim :) sen de geç de olsa ye kuzum halsiz kalma
vah vahhh yarın tartılacağız yani :) bu kötü bi haberrrtamam kuzum tartılırız o halde :) bu arada ıspanak yerine kabak yaptım ya, domates, derotu nane de ekledim güzel oldu sanırım... akşama yiyip göreceğim :) sen de geç de olsa ye kuzum halsiz kalma
Bu arada afiyet bal olsun sekerim
merhaba kızlar aşağıda görüyorsunuz malum düğünüm var :18::18::18: yumurta kapıya geldi :18::18::18: benim 7-8 kilo vermem gerek sabah başlıyorum benide alın aranıza
sağol canım benim, sana da :) nasıl gidiyor ilk günün? her şey yolunda mı bari?
merhaba kızlar aşağıda görüyorsunuz malum düğünüm var :18::18::18: yumurta kapıya geldi :18::18::18: benim 7-8 kilo vermem gerek sabah başlıyorum benide alın aranıza
ilk gün gayet ii biliyorsun ne hikmetse bu diyet beni zorlamıyor.
ama dediğim gibi çalışma saatiminbugün ters olması kötü oldu ilk gün düzenli gitsin isterdim
senin nasıl gidiyor tatlım
canım ilk defa mı isveç yapacaksın ?
birde daha önce yani bundan yakın bir zaman önce bir diyet kısma ne bilim sağlıklı beslenme girişimin oldu mu ?
bunları sormamızın amacı tamamen senin için
sen elbette bize katılabilirsin ancak eğer soruların cevabı hayır ise seni çok zorlar o nedenle sana uygun olan başka seyle r önerebiliriz diye düşünüyorum
nasıl olsun kuzum bu isveç bende pazartesi başlayınca zorluyor...haftasonu yedik içtik tabiii, bugün disipline girmekte zorlanıyor sanırım bünye :) neyse alışacağız artık...akşam yemeğimi de yedim bugün mutfak kapandı artık benim için
ilk gün gayet ii biliyorsun ne hikmetse bu diyet beni zorlamıyor.
ama dediğim gibi çalışma saatiminbugün ters olması kötü oldu ilk gün düzenli gitsin isterdim
senin nasıl gidiyor tatlım
canım ilk defa mı isveç yapacaksın ?
birde daha önce yani bundan yakın bir zaman önce bir diyet kısma ne bilim sağlıklı beslenme girişimin oldu mu ?
bunları sormamızın amacı tamamen senin için
sen elbette bize katılabilirsin ancak eğer soruların cevabı hayır ise seni çok zorlar o nedenle sana uygun olan başka seyle r önerebiliriz diye düşünüyorum
kızlar hayırlı olsun topiğiniz.
.
yok birçok kez girişimde bulundum ama ilk günden bıraktım yemedi sanırım
kısa süre önce şok diyetler yapmıştım elbet beni en güzel isveç zayıflatır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?