Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar topiğiniz hayırlı olsun=))))))))
Tamam luci bi bardak olsun tavsan kani cay iciyim :) sonra da zey gibi yesil cay sallarim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim içtiğim nescafenin haddi hesabı yok anca tok tutuyor, ama çok güzel kilo verenler de içmişler bence diyeti bozmayacaktır...afiyet olsun şimdiden canım
1.gün menüm:
sabah: nescafe
öğle: 200 gr haşlanmış tavuk + marul salata
akşam: 1 adet kabak 2 yumurta ve domates ile omlet şeklinde
gün içinde bol kahve :)
afiyet olsun lucimm
Kızlarr ben geldimmmmhayırlı olsunn
bu gün planlarım altüst oldu, sabah şoke oldum işe gidince
okula gittiğimde müdürüm milli eğitime gönderdi ve ben tam gün oradaydım, sanırım yarında böyle olucakk
ama diyetime ihanet etmedim tabikii.. sabah zaten kesme şekerle kahvemi içip gitmiştim, öğlende bir şekilde hallettim.. akşam eve geldimm
anca girme fırsatını buldum.. sanırım bu hafta biraz böyle devam edicekmiş, meb de çalışabilirmişim ama en azından sürpriz değil artık, yarın ona göre hazırlıklı giderim hatta öğle tatilinde eve bile gelebilirim
.
benim suanlık ii öğlen sadece salata yedim akşam yemeğimi eve gidince yani 9buçukta yicem ama buna rağmen ii canım
senin nasıldı???
birde başlangıç kilon nednir handecim
[/B][/COLOR]
benim içtiğim nescafenin haddi hesabı yok anca tok tutuyor, ama çok güzel kilo verenler de içmişler bence diyeti bozmayacaktır...afiyet olsun şimdiden canım
Zeynepcim , benim de iyiydi . Kahve iki bardak oldu çay da iki bardak belki yatmadan yeşil çay içerim. Sabah 10-11 gibi bir açlık hissetmediim dersem yalan olur ama oyalandım ve karnım biraz guruldadı guruldadı sustu yazıkZeycim 66.20 kilo idim reglim bitmek üzere. Geçen hafta pek kilo veremedim regl yüzünden
. bu hafta iyi netice almam gerek. Çünkü kilo veremedikçe motivasyonum azalıyor. :18:
öncellikle estagfurullah canım hepimiz birbirimizi yönlendirerek destek olacagız
Ben yeşilçay içiyorum ama normal çay ve kahve yasak
ben eskisi gibi çaya düşkün olmadığımdan sıkıntı yaşamıyorum çok sükür ama sanırım senin için sıkıntı
Üzüldüm senin adına
Menüm * İsveç 1.Gün*
Kahvaltı Şekersiz kahve
Öğlen 1 porsiyon haşlanmış ıspanak 1 haşlanmış yumurta 1 büyük domates
Ara Şekersiz kahve
Akşam 1 porsiyon tavuk göğüs eti , limonlu ve çok az zeytinyağlı bolca yeşil salata
Akşam yemeğinden sonra 1 fincan şekersiz çay.
Su 2.5 lt Spor 3.5 km yürüyüş
En son 19:00 da yedim. Yarın 18:00 e çekmeye çalışacağım.
Zeynepcim , benim de iyiydi . Kahve iki bardak oldu çay da iki bardak belki yatmadan yeşil çay içerim. Sabah 10-11 gibi bir açlık hissetmediim dersem yalan olur ama oyalandım ve karnım biraz guruldadı guruldadı sustu yazıkZeycim 66.20 kilo idim reglim bitmek üzere. Geçen hafta pek kilo veremedim regl yüzünden
. bu hafta iyi netice almam gerek. Çünkü kilo veremedikçe motivasyonum azalıyor. :18:
Menüm * İsveç 1.Gün*
Kahvaltı Şekersiz kahve
Öğlen 1 porsiyon haşlanmış ıspanak 1 haşlanmış yumurta 1 büyük domates
Ara Şekersiz kahve
Akşam 1 porsiyon tavuk göğüs eti , limonlu ve çok az zeytinyağlı bolca yeşil salata
Akşam yemeğinden sonra 1 fincan şekersiz çay.
Su 2.5 lt Spor 3.5 km yürüyüş
En son 19:00 da yedim. Yarın 18:00 e çekmeye çalışacağım.
Afiyetler olsunnn canimÜzülme zeycim :) Ben içtimm bile çayımı . 0 kalori![]()
kızlar ben yavaştan yatmak üzere toparlanayım hiç enerjim kalmadı artık...uzanıp tv seyredeceğim...öptüm hepinizi yarın görüşürüz inşallah![]()
Kızlarr ben geldimmmmhayırlı olsunn
bu gün planlarım altüst oldu, sabah şoke oldum işe gidince
okula gittiğimde müdürüm milli eğitime gönderdi ve ben tam gün oradaydım, sanırım yarında böyle olucakk
ama diyetime ihanet etmedim tabikii.. sabah zaten kesme şekerle kahvemi içip gitmiştim, öğlende bir şekilde hallettim.. akşam eve geldimm
anca girme fırsatını buldum.. sanırım bu hafta biraz böyle devam edicekmiş, meb de çalışabilirmişim ama en azından sürpriz değil artık, yarın ona göre hazırlıklı giderim hatta öğle tatilinde eve bile gelebilirim
.
Eki Görüntüle 1101761 Eki Görüntüle 1101762 Eki Görüntüle 1101763 Eki Görüntüle 1101764
Menum um bu kızlar eşmi gelsin belki biraz yürürüm
bu hafta eksileri görüp iyice motive olacaksın tatlım, eminim...isveç etkili bir diyet, hem de ilk kez yapıyorsun... bakalım ben yarın tartıda ne göreceğim, haftasonu abarttım iyice...şimdiden korku sardı beniii:18::18::18::18: