• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Diyeti Maceramız

1.gün menüm:

sabah: nescafe
öğle: 200 gr haşlanmış tavuk + marul salata
akşam: 1 adet kabak 2 yumurta ve domates ile omlet şeklinde

gün içinde bol kahve :)

kızlar topiğiniz hayırlı olsun=))))))))

hazosum sağol kuzummmm

Tamam luci bi bardak olsun tavsan kani cay iciyim :) sonra da zey gibi yesil cay sallarim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

salla anasını satayım mafiyetler olsun kuzum

benim içtiğim nescafenin haddi hesabı yok anca tok tutuyor, ama çok güzel kilo verenler de içmişler bence diyeti bozmayacaktır...afiyet olsun şimdiden canım

1.gün menüm:

sabah: nescafe
öğle: 200 gr haşlanmış tavuk + marul salata
akşam: 1 adet kabak 2 yumurta ve domates ile omlet şeklinde

gün içinde bol kahve :)

afiyet olsun lucimm

Son düzenleme:
Kızlarr ben geldimmmm:16: hayırlı olsunn :54: bu gün planlarım altüst oldu, sabah şoke oldum işe gidince :27: okula gittiğimde müdürüm milli eğitime gönderdi ve ben tam gün oradaydım, sanırım yarında böyle olucakk :16: ama diyetime ihanet etmedim tabikii.. sabah zaten kesme şekerle kahvemi içip gitmiştim, öğlende bir şekilde hallettim.. akşam eve geldimm :27::27: anca girme fırsatını buldum.. sanırım bu hafta biraz böyle devam edicekmiş, meb de çalışabilirmişim ama en azından sürpriz değil artık, yarın ona göre hazırlıklı giderim hatta öğle tatilinde eve bile gelebilirim :27::27:

.

Kızlarr ben geldimmmm:16: hayırlı olsunn :54: bu gün planlarım altüst oldu, sabah şoke oldum işe gidince :27: okula gittiğimde müdürüm milli eğitime gönderdi ve ben tam gün oradaydım, sanırım yarında böyle olucakk :16: ama diyetime ihanet etmedim tabikii.. sabah zaten kesme şekerle kahvemi içip gitmiştim, öğlende bir şekilde hallettim.. akşam eve geldimm :27::27: anca girme fırsatını buldum.. sanırım bu hafta biraz böyle devam edicekmiş, meb de çalışabilirmişim ama en azından sürpriz değil artık, yarın ona göre hazırlıklı giderim hatta öğle tatilinde eve bile gelebilirim :27::27:

.

canııım hoşgeldin :16::16: özledim seni...tüm gün yoktun...Allah kolaylık versin tatlım...diyetine sadık kalman da şahane, tebrik ederim :) mesajımı aldın değil mi canım? geç görüp cevapladım galiba kusura bakma noolur

benim suanlık ii öğlen sadece salata yedim akşam yemeğimi eve gidince yani 9buçukta yicem ama buna rağmen ii canım

senin nasıldı???

birde başlangıç kilon nednir handecim

[/B][/COLOR]

Zeynepcim , benim de iyiydi . Kahve iki bardak oldu çay da iki bardak belki yatmadan yeşil çay içerim. Sabah 10-11 gibi bir açlık hissetmediim dersem yalan olur ama oyalandım ve karnım biraz guruldadı guruldadı sustu yazık :36::36: Zeycim 66.20 kilo idim reglim bitmek üzere. Geçen hafta pek kilo veremedim regl yüzünden:17: . bu hafta iyi netice almam gerek. Çünkü kilo veremedikçe motivasyonum azalıyor. :18:

benim içtiğim nescafenin haddi hesabı yok anca tok tutuyor, ama çok güzel kilo verenler de içmişler bence diyeti bozmayacaktır...afiyet olsun şimdiden canım

Bence de şekersiz kahveden zarar gelmez lucim ya. Sana da afiyet olsun canım :34: :7:

Zeynepcim , benim de iyiydi . Kahve iki bardak oldu çay da iki bardak belki yatmadan yeşil çay içerim. Sabah 10-11 gibi bir açlık hissetmediim dersem yalan olur ama oyalandım ve karnım biraz guruldadı guruldadı sustu yazık :36::36: Zeycim 66.20 kilo idim reglim bitmek üzere. Geçen hafta pek kilo veremedim regl yüzünden:17: . bu hafta iyi netice almam gerek. Çünkü kilo veremedikçe motivasyonum azalıyor. :18:

bu hafta eksileri görüp iyice motive olacaksın tatlım, eminim...isveç etkili bir diyet, hem de ilk kez yapıyorsun... bakalım ben yarın tartıda ne göreceğim, haftasonu abarttım iyice...şimdiden korku sardı beniii:18::18::18::18:

Menüm * İsveç 1.Gün*

Kahvaltı Şekersiz kahve
Öğlen 1 porsiyon haşlanmış ıspanak 1 haşlanmış yumurta 1 büyük domates
Ara Şekersiz kahve
Akşam 1 porsiyon tavuk göğüs eti , limonlu ve çok az zeytinyağlı bolca yeşil salata
Akşam yemeğinden sonra 1 fincan şekersiz çay.

Su 2.5 lt Spor 3.5 km yürüyüş

En son 19:00 da yedim. Yarın 18:00 e çekmeye çalışacağım.

öncellikle estagfurullah canım hepimiz birbirimizi yönlendirerek destek olacagız :34:

Ben yeşilçay içiyorum ama normal çay ve kahve yasak

ben eskisi gibi çaya düşkün olmadığımdan sıkıntı yaşamıyorum çok sükür ama sanırım senin için sıkıntı

Üzüldüm senin adına

Üzülme zeycim :) Ben içtimm bile çayımı . 0 kalori :27:

Menüm * İsveç 1.Gün*

Kahvaltı Şekersiz kahve
Ara Şekersiz kahve
Akşam 1 porsiyon tavuk göğüs eti , limonlu ve çok az zeytinyağlı bolca yeşil salata

süppersiin:46::46::46: sporun olması da çok güzel, hemen etki edecektir...

kızlar ben yavaştan yatmak üzere toparlanayım hiç enerjim kalmadı artık...uzanıp tv seyredeceğim...öptüm hepinizi yarın görüşürüz inşallah:16:

Inan motivasyonun geri gelecek bizim oyle olmustuu ;)

Menüm * İsveç 1.Gün*

Kahvaltı Şekersiz kahve
Ara Şekersiz kahve

Afiyet olsun canimm harikaaaa
Benim yemek saatim malesef en erken 20.00de olmak zorunda oluyor

Üzülme zeycim :) Ben içtimm bile çayımı . 0 kalori :27:
Afiyetler olsunnn canim

kızlar ben yavaştan yatmak üzere toparlanayım hiç enerjim kalmadı artık...uzanıp tv seyredeceğim...öptüm hepinizi yarın görüşürüz inşallah:16:

Ii bak kendine lucimm görüşürüz

.

Hosgeldinn tatlimmm
Mebde calismak senin icin daha ii bi is imkani degilmi ??
Birde simdi isvece devammi kuzumm umarim o kadar kosturmacaya açlık olmadi

Afiyetlr olsun canimm

Evettt canım daha rahat meb. Zaten bizim okulumuzda meb'in ama çocuklar daha zor :D devam evet. Sadece öğlen domates ve yoğurt yedim. Akşam normal di. Yarın daha hazirlikliyim canım :)

Lucimmm aldım balimm. Asıl sen kusura bakma yordum gülüm. Diyetime sadık kalmam zor olmadı gülüm. Yeni ortam ve tabi daha resmi bir yer. Hanım hanimcik oldum biraz :D bu arada az önce 35 dk eliptik yaptım. Duşumu aldim rahatladim simdi :) bende yavaş yavaş uyuyayim. Iyi geceler tatlı rüyalar canlar :)

bu hafta eksileri görüp iyice motive olacaksın tatlım, eminim...isveç etkili bir diyet, hem de ilk kez yapıyorsun... bakalım ben yarın tartıda ne göreceğim, haftasonu abarttım iyice...şimdiden korku sardı beniii:18::18::18::18:

luci haftasonu fazladan yediklerin diyetin ikinci üçüncü gününde gider umarım . kalan iki gün de eksiyi görürsün :34: bu nasl bir matematik deme :27: böyle bi matematik işte :16:

merhaba sevgili arkadaşlarım nasılsınız bakiiiim :) hani kimse kilo bildirmemişşş :) ben de bildirmeyeceğim işteeee :P:27::27: handecim matematiğin gayet güzel tatlım inecek inşallah fazlalıklar...gamzemden ve sevdacımdan kaptım bu alışkanlığı hafta sonu ye iç, hafta içi yak.... yanar inşallah :P

Back
X