• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Diyeti Maceramız

kız zaten 6 günde 1.6 verdim 600u aldım

neyseki 59 lara cok yakınım bu defaaaa

yavru ekledim o hal senide bugün başlayan bir arkadaşımız daha var biblodeniz bilgin olsun

:46::46::46::46::46:

ekle yavru ekle :40: ayni gun baslamis bir arkadas da buldum ohhh degmeyin keyfime:21::21::21:

simdi cikiyorum kizlar aksam rapor vermeye gelirim :kkk:

2. günün sonunda hislerim: açıııım uleyyyyn :((((((:43::43::43::43:

2.günün menüsü:

sabah: kahve
öğle: haşlanmış tavuk+ 200 gr yoğurt
akşam: haşlanmış tavuk göğüs+ marul salata

su: 3litre
spor: 3 saat tempolu yürüyüş

Lucimmmmmmmmmmm ve arkadaşlarım ben geldimmmm :16::16::16::16: özelden cevap yazdım lucim sanaaaa :54::54::54:

$image.webp$image.webp$image.webp

hoşgeldin tatlııım, nasıl geçti günün, nasıl gidiyor isveç??? bakıyorum hemen mesaja:16::16:

Süperdiiii milli eğitim müdüründen geçerli not aldım ve görevimi başarıyla tamamladım :27: ama çocukları çok özledimm, yarın kavuşuyoruz çok şükür :16:

Süperdiiii milli eğitim müdüründen geçerli not aldım ve görevimi başarıyla tamamladım :27: ama çocukları çok özledimm, yarın kavuşuyoruz çok şükür :16:

süppersiin, hadi Allah kavuştursun kuzuum.... isveçe devam di mi?

Varyaaaa, tam da isveç zamanı bu değişik ortam bana müthiş enerji verdii :27::27: zaten istesemde yemek yiyemezdim :27: akşamda okulda yoğurt ve domates marul yedim :27: bir de erik :27::27: hiç aç hissetmiyorum yaaa :36:

Varyaaaa, tam da isveç zamanı bu değişik ortam bana müthiş enerji verdii :27::27: zaten istesemde yemek yiyemezdim :27: akşamda okulda yoğurt ve domates marul yedim :27: bir de erik :27::27: hiç aç hissetmiyorum yaaa :36:

maşallah canım sana, afiyetler olsun...ama etini tavuğunu ihmal etme sakın

kızlar ben yatıyoruuum, kilo vermek için en önemli şey düzenli uykuuuuu....öptüm hepinizi, iyi gecelerrr:16::16::16:

Ne guzel gamzecim ya islerin yogunlugundan be yeni ortamdan acligini dusunmemissin :) zaten senin iraden çelik gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler kizlarr :16::16::16:
bugun neler yedim neler yaptim

sabah : yesil kahve
2 has yumurta 1 domates ( ispanak yerine) yesil sogan nane

yesil cay
aksam: yagsiz dana eti hasladim corba olarak yedim bol acili hemde nefiss oldu:27: (tavsiye edeerimm ) salata

simdide yine yesil kahve ictim ilk defa iciyorum umarim ise yarar :31:

yaptigim sporlar: 30 dk yuruyus 10 dk bisiklet 12o ip:32::10::10::10:

Back
X