İsveç Diyeti Maceramız

kızlllarrrr tebrik ederim kilo veren arkadaşlarımızı...fakat ben şunu anladım ki bu tarz şok diyetler diyetin başında yapılırsa o 8-10 kilolar veriliyor... ödem ve su gidince oluyor ama şu an diyetin son deminde olan bizlerde giden 1-2 kilocuk oluyor bu da benim sinirimi bozuyor...o kadar aç gez 1 - 2 kilo gitsin... ben bu sefer de 6 yı tamamlayıp bırakacağım..listeli diyetler pek bana göre değil onu anladım..yarın ola hayrola pazar tartılıp bildireceğim size durumumu...öptüm çook

kızlllarrrr tebrik ederim kilo veren arkadaşlarımızı...fakat ben şunu anladım ki bu tarz şok diyetler diyetin başında yapılırsa o 8-10 kilolar veriliyor... ödem ve su gidince oluyor ama şu an diyetin son deminde olan bizlerde giden 1-2 kilocuk oluyor bu da benim sinirimi bozuyor...o kadar aç gez 1 - 2 kilo gitsin... ben bu sefer de 6 yı tamamlayıp bırakacağım..listeli diyetler pek bana göre değil onu anladım..yarın ola hayrola pazar tartılıp bildireceğim size durumumu...öptüm çook

Anliyorum lucicim :) tabi zaten bizim verecek kilomuz az oldugundan bir kilo falan gidecek :) sen spor yapiyosun masallaah. Yarin 6.gundeyiz zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar :) bugün 3. Günüm 77,8 le başlamıştım 76,4 olmuşum :)) musmutluyum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar :) bugün 3. Günüm 77,8 le başlamıştım 76,4 olmuşum :)) musmutluyum :)

Günaydin :) 3 gunde 1.4 kg cok guzel tebrikler :)

selam kizlar nasil gidiyor

ben regl oldum diye tansiyonum düşüyor hep bu aralar cok halsizim oyuzden yine bozmak zorunda kaldim ya :( ama bir kac güne kendimi toparlayıp yie yapicam ..

Merrhaba:) Isvec Diyeti 6.Gun :)
Devam mi arkadaslarrr??

Merhabalarrrr

Biz 5 arkadaş İsveç diyetine başlamaya karar verdik ve bugün itibari ile başladık.

yu_zey
luci
gamze_m
hnd

ebbis

Neden buradayız ?

Biz aslında Cuma günü zayıflama yarışmasında uzun süredir birlikteyiz. Takımımızla gayet mutluyuz.

İsveç diyetini lucim ve ben daha önce 6 gün yaptık ve bıraktık şimdi tekrar başlamaya karar verdik ve diğer arkadaşlarımızda bize katıldılar

İyi ki katıldılar :16:

Biz hem isveçe dair ne varsa burada paylaşmak istiyoruz hem gün gün neler yapıyoruz menülerde ne gibi değişiklikler gerçekleştiriyoruz bunları aktarmak vede kilo takibini hem bizler hemde sizler için burada birebir paylaşmak ve hepimizin görmesini istiyoruz.

Bu yazıyı okuyan herkese sevgiler :16::16::16:

canım alta bu kg çizelgesini nasıl koyuyorsun?

Bugün daha iyiyim. Bugün 5. Günüm benim dün hiç kilo verememiştim 76.4 tüm bugün 76 olmuşum

Berivancım günaydın. Devam ediyorsun ama di mi isveçe ? her gün tartılma canım haftada 2-3 kez bak. rakamsal olarak vermesek de vücudumuzdan giysilerimizden fark ediyor. Bence iyi sonuç alacağız :24::24::3:

Berivancım günaydın. Devam ediyorsun ama di mi isveçe ? her gün tartılma canım haftada 2-3 kez bak. rakamsal olarak vermesek de vücudumuzdan giysilerimizden fark ediyor. Bence iyi sonuç alacağız :24::24::3:

Merhaba canım haklısın aslında kilo veremeyince moralim bozuluyor e Buda diyeti olumsuz etkiliyo. Ama dediğin gibi bi incelme var :) cumaya kadar tartılmıycam. Iyi sonuçlar alıcaz inşallah

Merhaba canım haklısın aslında kilo veremeyince moralim bozuluyor e Buda diyeti olumsuz etkiliyo. Ama dediğin gibi bi incelme var :) cumaya kadar tartılmıycam. Iyi sonuçlar alıcaz inşallah

Iste bu :) Yalniz ben Turk kahvesi tiryakisi oldum iyice. O da tok tutuyo. Canim cikolata istediginde kahve yapiyorum. Yerini tutmaz ama kilolar gitmeli :)

Iste bu :) Yalniz ben Turk kahvesi tiryakisi oldum iyice. O da tok tutuyo. Canim cikolata istediginde kahve yapiyorum. Yerini tutmaz ama kilolar gitmeli :)

Evet ya acayip tok tutuyo bende tatlı krizim gelince 1 çay bardağı süt ısıtıp biraz tarçın ekliyorum oda iyi geliyor :)

Ben İsveç diyetine 12/05/2014 te 66.100 ile başladım. Bugün 3. günüm açlık çok hissetmedim. ama baş ağrısı oluyor. 2. gün sabahı 500gr gitmişti. Bu sabah tartıldığım da 63.100 gördüm. Niyetim başarabilirsem Allah ın izni ile 13 güne tamamlamak bakalım kısmet. Unutmaz isem sizlere gün gün yazmaya çalışacağım. Ama sonucu kesin bildireceğim

Bol sağlık ve sevgi dolu günler.

Merhaba arkadaşlar bende yazayım dedim. Bu diyete başladım diyete %90 uydum.Bugün 9.günüm toplamda 4,5 kilo gitmiş her gören çok incelmişsin diyor elbiselerim bol geliyor diyete devam...:ssz:

Başlangıç kilom 65,500 gr
9.günkü kiom 61,000 gr

arkadaşlar merhaba çarşamba günü başladım 65 kilo ile. bugün 3gün ve şuanda 62,6 kiloyum ve 2 gündür akşamları dayanamayıp susamlı bisküvi yiyorum hemdeee 1 paket. ona rağmen bu kadar kilo vermişim ve sadece 3 günde mükemmel bir diyet. sakın bırakmayın devam edin. 13, gün kaç kilo olacağımı o kadar çok merak ediyorum ki. fakat dayanamamaktan korkuyorum açıkcası...

arkadaşlar merhaba çarşamba günü başladım 65 kilo ile. bugün 3gün ve şuanda 62,6 kiloyum ve 2 gündür akşamları dayanamayıp susamlı bisküvi yiyorum hemdeee 1 paket. ona rağmen bu kadar kilo vermişim ve sadece 3 günde mükemmel bir diyet. sakın bırakmayın devam edin. 13, gün kaç kilo olacağımı o kadar çok merak ediyorum ki. fakat dayanamamaktan korkuyorum açıkcası...
bende dün başladımmmm :) başka bi topic altına yazdım ama sanırm ordakiler yapmıoo artıkk :) bnm 2. günüm. 71.4 ile başladım şuan 69.8 im :KK45: seninki nası gidio devam edio msnn??

Ben İsveç diyetine 12/05/2014 te 66.100 ile başladım. Bugün 3. günüm açlık çok hissetmedim. ama baş ağrısı oluyor. 2. gün sabahı 500gr gitmişti. Bu sabah tartıldığım da 63.100 gördüm. Niyetim başarabilirsem Allah ın izni ile 13 güne tamamlamak bakalım kısmet. Unutmaz isem sizlere gün gün yazmaya çalışacağım. Ama sonucu kesin bildireceğim

Bol sağlık ve sevgi dolu günler.
. Canım diyetini sonuna kadar yapabildin mi bende başlamayı dusunuyorumda

Back
X