• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Diyeti Maceramız

süppersiin, hadi Allah kavuştursun kuzuum.... isveçe devam di mi?

maşallah canım sana, afiyetler olsun...ama etini tavuğunu ihmal etme sakın

Ne guzel gamzecim ya islerin yogunlugundan be yeni ortamdan acligini dusunmemissin :) zaten senin iraden çelik gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle devam balımmm :27::27::27:

Bu gün özellikle sabah erken uyanıp akşam ve öğle menülerimi hazır ettim balımm, çünkü okuldan müdür yardımcımızla salona spora başlamak istiyoruz :27: :21::21::21:

Sağol hndemmm balımsınnn :16: ama bu gidişle bu cuma benim işim biterr :27::27::27: acabaa 60 a mı çeksem hedefimi :33: Gerçekten fikir verirmisiniz, mezun olsam mı? hedefimi aşağı çeksem mi? :26: :44:

Bu aradaa günaydın canım arkadaşlarımmmmmm :54:

.

Kızlar Günaydınnn

Mkbulecim harikasın afiyet olsun

Gamzem ve ebbisscim başlangıç kilolarınızı hala bildirmediniz.

Bugün 1. kilo bildirimimiz.

Hem başlangıç kilo hemde bugünkü kilonuzu bildirmenizi bekliyoruz kızlarr

iyi geceler kizlarr :16::16::16:
bugun neler yedim neler yaptim

sabah : yesil kahve
2 has yumurta 1 domates ( ispanak yerine) yesil sogan nane

yesil cay
aksam: yagsiz dana eti hasladim corba olarak yedim bol acili hemde nefiss oldu:27: (tavsiye edeerimm ) salata

simdide yine yesil kahve ictim ilk defa iciyorum umarim ise yarar :31:

yaptigim sporlar: 30 dk yuruyus 10 dk bisiklet 12o ip:32::10::10::10:

Bu gün özellikle sabah erken uyanıp akşam ve öğle menülerimi hazır ettim balımm, çünkü okuldan müdür yardımcımızla salona spora başlamak istiyoruz :27: :21::21::21:

Sağol hndemmm balımsınnn :16: ama bu gidişle bu cuma benim işim biterr :27::27::27: acabaa 60 a mı çeksem hedefimi :33: Gerçekten fikir verirmisiniz, mezun olsam mı? hedefimi aşağı çeksem mi? :26: :44:

.

İsveç Diyeti Takımının Güzel İnsanları Merhaba

Güzel bir güne merhaba diyoruz.
Birde havaların durumu net olarak belli olaydı daha iiydi ama neyse
:1::1::1:İsveç diyetimizin ilk kilo bildirimini ilk yapan ben olayım bariiii :16:

Başlangıç. : 60,4
Bugün : 59.7

$1.Kilo bildirim.webp

Mutlu muyum elbette evet ancak şımarmak yok yola devam

Geçende böle düştü şımardım dikkat etmedim ama bu defa şımarmıcam ve etrafımdaki kimseyle paylaşmıcamm (nazar değmesin ):nazar:

Son düzenleme:

.

Günaydin Gamzecim :) mezuniyet yaklasinca mezun mu olsam hedefte yürümeye devam mi etsem düşüncesi olmasi çok doğal. Canim sana göre ideal kilon kaç. Kendine sor. Eğer 60sa içinden geçen oyle yap. Ama yok böyle iyiyim diyorsan da iş bitmiyor kilonu korumaya devam edeceksin.
Isveç bitince diyetten yorulmuş hissedersen ve biraz ara vermek istersen öyle yap:)
Pek yardimci olamadim galiba :)

:1::1::1:İsveç diyetimizin ilk kilo bildirimini ilk yapan ben olayım bariiii :16:

Eki Görüntüle 1103879

Geçende böle düştü şımardım dikkat etmedim ama bu defa şımarmıcam ve etrafımdaki kimseyle paylaşmıcamm (nazar değmesin ):nazar:

Gunaydin zeycimm :) Takimdaki ilk bildirim 2gunde 700 gram :) çok guzel. Bende de 600gram eksilme var çok mutluyum. Ve sonuç alacağımı düşündüğüm icin cok mutluyum. Ne guzel 5li rakamlardasin canim aman nazar değmesin. Böyle devam etsin hedefe doğru :))

2. günün sonunda hislerim: açıııım uleyyyyn :((((((:43::43::43::43:

Luci ya :D sana katılıyorum arkadaşım gece yatiyorum aç sabah kalkiyorum aç. Var ya şu sürahiyle fincan en büyük dostum oldu :) ama luci yola devam canimcim. Depodakiler tükenene yanana kadar pes etmek yok. Di mi? :)

Kızlar hepimize bol dayanma gucu ve az iştah dilerim :) biraz işlerim var onlar halledeyim.
Zey bildirim gunleri olsun demis bugunde onlardan biri sabah uyandigimda tartilmistim zaten.
:thumbup:
Başlangiç kilom 66.2
Isvec 3.gun kilom 65.6 (-600 gram)

Umarim bu 600un bir kismi yağdir :)

Gunaydin zeycimm :) Takimdaki ilk bildirim 2gunde 700 gram :) çok guzel. Bende de 600gram eksilme var çok mutluyum. Ve sonuç alacağımı düşündüğüm icin cok mutluyum. Ne guzel 5li rakamlardasin canim aman nazar değmesin. Böyle devam etsin hedefe doğru :))

Luci ya :D sana katılıyorum arkadaşım gece yatiyorum aç sabah kalkiyorum aç. Var ya şu sürahiyle fincan en büyük dostum oldu :) ama luci yola devam canimcim. Depodakiler tükenene yanana kadar pes etmek yok. Di mi? :)

Kızlar hepimize bol dayanma gucu ve az iştah dilerim :) biraz işlerim var onlar halledeyim.
Zey bildirim gunleri olsun demis bugunde onlardan biri sabah uyandigimda tartilmistim zaten.
Başlangiç kilom 66.2

handecim senin adına çok sevindim nasılda gitmiş bak.

İnan daha ii olacak yeterki bizler şımarmayalım

kızlar açlığa dayanın lütfen olmazsa öğlende meyve varsa onu ara yapın yogurt varsa ara yapın ama bozmayalım dayanalım

Kızlar haydi bildirimleri görelim yahuuu

lucim
mkbule
biblodeniz

sizler bugünki kilo bildirimlerini yapmadınız aaaaaaaa amaaaaa hadi bizi mutlu edin

gamzem ve ebbissim
sizde başlangıç ve bugünki kiloları bildirmediniz yahuuu sizlerdende mutlu haberler bekliyoruzzzz

çok sevgili diyet arkadaşlarıııım.... bugün tartılma günü olduğunu biliyorum lakin ben tartılmadım..affınıza sığınarak diyet bitimine kadar tartılmak istemiyorum, ancak tartılmadığım takdirde 13 günü tamamlayabilirim. bunun sebebi ise hergün çok yoğun fitness çalışıyorum ve gün içinde bile kilom 2 kg değişebiliyor o sebeple artık moralimi bozmamak adına diyet sonuna kadar dişimi sıkıp tartılmayacağım, sürekli tartılmak, yoğun sporumdan dolayı beni strese sokuyor... sadece diyet yapıyor olsaydım hiç sorun yoktu ama şu anki durumumda beni anlayınız lütfen...siz bildirimlerinizi aksatmayınız... ben zaten takımdan da bu sebeple izin almıştım ve bir süre diyet yapmayacaktım ama eşlik etmek istedim sizlere... ama diyet sonunda zaten paylaşacağım sizinle toplam giden kiloyu...öptüm hepinizi...

lucim
mkbule
biblodeniz

sizler bugünki kilo bildirimlerini yapmadınız aaaaaaaa amaaaaa hadi bizi mutlu edin

gamzem ve ebbissim
sizde başlangıç ve bugünki kiloları bildirmediniz yahuuu sizlerdende mutlu haberler bekliyoruzzzz

geldim geldimmm:10::10:

ben dün akşam regl oldum +2 çıkıyorum şu an tartıda ama diyetimin 2.günü tam gaz devam

çok sevgili diyet arkadaşlarıııım.... bugün tartılma günü olduğunu biliyorum lakin ben tartılmadım..affınıza sığınarak diyet bitimine kadar tartılmak istemiyorum, ancak tartılmadığım takdirde 13 günü tamamlayabilirim. bunun sebebi ise hergün çok yoğun fitness çalışıyorum ve gün içinde bile kilom 2 kg değişebiliyor o sebeple artık moralimi bozmamak adına diyet sonuna kadar dişimi sıkıp tartılmayacağım, sürekli tartılmak, yoğun sporumdan dolayı beni strese sokuyor... sadece diyet yapıyor olsaydım hiç sorun yoktu ama şu anki durumumda beni anlayınız lütfen...siz bildirimlerinizi aksatmayınız... ben zaten takımdan da bu sebeple izin almıştım ve bir süre diyet yapmayacaktım ama eşlik etmek istedim sizlere... ama diyet sonunda zaten paylaşacağım sizinle toplam giden kiloyu...öptüm hepinizi...

Sikinti yok canim nasil rahat hissedeceksen

geldim geldimmm:10::10:

ben dün akşam regl oldum +2 çıkıyorum şu an tartıda ama diyetimin 2.günü tam gaz devam

Kaydediyorum simdi cnm

Öğle tawuk salata yedim akşamda salam yoğurt meyve yerim dedim ama Cnm istemedi kivi yedim sadece

Ohh afiyet olsun aclik cekmemen guzel canim

Bide su kiloyu bildirseydinn

Eki Görüntüle 1103879

ayyy bugun bildirim yapilacakmiydi ... sabah tartildim şokkkkkkkkkkkkkk oldum tam 81 cıktımmm cok mutlu oldummm sende yıne 5 lı rakamlara ınmıssın zeyımm senın adınada mutlu oldum bende ısallah bır kac gune 7 lı rakamları gorurum :)

Eki Görüntüle 1103879

Başlangiç kilom 66.2

hepinizi tebrik ederim kizlar harikasiniz devamm durmak yokkk:10::10::10::10::10::10:

bu arada hattim cok yavas ilerliyo bugun ya zor aciliyo sayfalar:44::44:

lucim
mkbule
biblodeniz

gamzem ve ebbissim

Maalesef kızlar ben veremedim daha hiç 77.3 çıktım hatta bugün :(

ayyy bugun bildirim yapilacakmiydi ... sabah tartildim şokkkkkkkkkkkkkk oldum tam 81 cıktımmm cok mutlu oldummm sende yıne 5 lı rakamlara ınmıssın zeyımm senın adınada mutlu oldum bende ısallah bır kac gune 7 lı rakamları gorurum :)

hepinizi tebrik ederim kizlar harikasiniz devamm durmak yokkk:10::10::10::10::10::10:

bu arada hattim cok yavas ilerliyo bugun ya zor aciliyo sayfalar:44::44:

çok teşekkürler tatlım Allaha şükür gördüm yine 5 liyi ama şımarmak yok bu defa sende umarım 7li rakamları görürsün inşallahhhh

Maalesef kızlar ben veremedim daha hiç 77.3 çıktım hatta bugün :(

tatlım başlangıç kilon kaçtıki onu bildirmemişsin.

Sağlık olsun canım regl falanmı olacaksın acaba ?

isveç diyeti 3. gün duygu ve hislerim: açım uleyyn + la ne biçim diyet bu!!!! kaç kalori alıyoruz biz???? 100 mü 200 mü... ölüyoruuum acımdan :(
yemeyelim hiç zahmet edip... bi yerlerde ölüp kalalım açlıktan....:(((((((((((((((((((

(netice itibarıyle diyete devam sevgili dostlar :)

lucim
mkbule
biblodeniz

gamzem ve ebbissim

çok teşekkürler tatlım Allaha şükür gördüm yine 5 liyi ama şımarmak yok bu defa sende umarım 7li rakamları görürsün inşallahhhh

tatlım başlangıç kilon kaçtıki onu bildirmemişsin.

Sağlık olsun canım regl falanmı olacaksın acaba ?

77 yok daha var

Kızlar Günaydınnn

Fazla duramadan gidicem

Eğitimimin yarın son günü ama bende bittim

Eğitimimde bir çocuk var ilerigerizekalı sinirden dün ağlayacaktın nerdeyse o derce beni delirttti

Allahım bana sabır versin insallah

İsveçin bugün 4. günü suan tek şekerli kahvemi içiyorum hepinizi öpüyorumm :16::16:
:16:

Back
X