- 13 Temmuz 2015
- 52
- 54
- 18
- 39
- Konu Sahibi lepetitilke
-
Sonuç6.gün bitti ama isveç diyetine dair hiçbirşey yapmayarak:) keyfim yoktu hava güzeldi sahilde çay bahçesinde simitler ilgi çekiciydi hayatın bu gününü kaöırmak istemedim ve yarım simit ve çayla kahvaltı yaptım. Ara öğün kuru kayısı yedim 4-5 civarı da dışarda edirne ciğeri yedim ama tabağın sadece ciğerlerini yedim bir ayranla. Akşam da çilek yedim. Keyifli bir gündü :) bugün 7.günü uygulıycam.
Sabah tartıldığımda;
Dünden bugüne verilen kilo 300gr= 80.5kg
Diyete aynen devam ediyorum çünkü yazın kardeşimin düğünü var yani 4 aydan fazla bir zaman. Dün abiye bakmaya gittim durumun vehametini görmek için 46 bedenden aşağı birşeye giremedim. Rezalet. O yüzden devam.
Merhabalar bende isveç diyetine başlıcam yarın 70 kilodan 64 e inmistim bende bununla ama oğlumu emzirdigim için geri aldım ve su an 78 im beraber yapalım olur mu ne dersin
Evet bu sefer kesin kararliyim vericem :) 63 kiloyum 55 olmak istiyorum 8 kilo fazlam var 2. Gundeyim 1 fincan türk kahvesi içtim 1 tanede ceviz yedim bide egzersiz yapiyorum inşallah ise yarar :)Merhaba, isveç diyetini 10 gün uygulayabildim sonrasında bozuldu bir şekilde. Ama 10 günde 4 kiloya yakın verdim ve uzun zamandır görmediğim 80in altına düştüm. Belimden göbeğimden 4er cm incelme oldu. Ben farkındaysanız harfiyen uygulayamadım. Ama hiç zor değil uygulaması. 2 günden sonra alışıyorsunuz eğer gerçekten zayıflamayı kafaya koyduysanız. Ben uygulayamadım ama zayıflamayı bırakmış değilim.
Benim en büyük sorunum motivasyon ve süreklilik. Pazartesiden beri yeni bir yönteme başladım. Her akşam youtubedan 'nasıl kilo verdim' videolarını izleyip gaza geliyorum. Kendi diyetimi oluşturdum. Bir arkadaşıma diyetisyeni her sabah ılık limonlu su içeceksin demiş onu uyguluyorum. Ara öğün bana yaramıyor 3 ana öğün yapıyorum. Çok acıkırsam arada 2 tane kayısı yediğim oluyor. Her öğünden yarım saat sonra 1 bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum. Her gün 45 dakika yürüyorum. Ve akşam 6dan sonra kesinlikle ama kesinlikle hiç bir şey yemiyorum. Bir süt dahi içmiyorum. Sadece su. Ama bugün tekrar anladım ki SU İÇMEYİNCE BU YAPILANLAR HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. Su için. Su içince vücut yağı kiloyu atıyor sanırım.
Sizin de kilo vermeye niyetiniz varsa umarom biraz gaza getirmişimdir :)
Evet bu sefer kesin kararliyim vericem :) 63 kiloyum 55 olmak istiyorum 8 kilo fazlam var 2. Gundeyim 1 fincan türk kahvesi içtim 1 tanede ceviz yedim bide egzersiz yapiyorum inşallah ise yarar :)
Aksama kadar hic bozmadimda Kayin babam güveçte et yemeği yapms onu yedim 2 kasikta pilav 1 dilimde ekmek :)Yarar niye yaramasın.. ben artık bir öğün bozsam hemen ertesi öğünde devam ediyorum diyete. Böyle böyle devam etmeli. Hedefe ulaşana kadar :)
Ay inşallah :) 8 kilonun hepsini verip 55 olmam lazim eşim kilodan nefret ediyo bende :)Ama sizin kilonuz az zaten :) benim 30 kilo fazlam varken sizin 8 kilo fazlanız var ve bunun 1.5 i gitmiş bile ne güzel :) bitene kadar toplamda 3 kilo bile vermiş olsanız kalacak 5 :) ve emin olun isveçte giden kilo yağdan gidiyor.
Doğru yoldasınız devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?