- Konu Sahibi Takimyildizi
-
canim gunayidn nasilsin? ilk gun nasil gecti? tartildinmi? ins gitsin artik bu kilolar :)Sana güveniyorum
Evet senin sayfanı okuyup bizzat diyetisyenide dinledim. İns dirençler kırılır. Bu detoksu yapincada kilo verme devam ediyor mu cnm
Canım ilk gün 1kilo gitti. Tartı 58.8 i gösterdi. İnşallah ikinci günümü bitirip sabahında 57leri görürüm. Sen başladın micanim gunayidn nasilsin? ilk gun nasil gecti? tartildinmi? ins gitsin artik bu kilolar :)
harika -1 bu detox mucize gibi evet basladim bende bakalim kac gidicekCanım ilk gün 1kilo gitti. Tartı 58.8 i gösterdi. İnşallah ikinci günümü bitirip sabahında 57leri görürüm. Sen başladın mi
Merhabaaa herkeseharika -1 bu detox mucize gibi evet basladim bende bakalim kac gidicek
Merhaba,Merhaba. Harikasın ne güzel vermişsin. Bozmasan süper olacak. Detoksumuza eşlik etmek istersen bekleriz.
Daha önce nasıl yaptın diyetini
Bende yarın itibari ile 66 kilo ile isvec diyetine başlayacağım. Post yakın zamanda açılmış belki bizim gibi yazan olur diye bende paylaşım yapmak istedimMerhabalar bende şu an İsveç diyeti yapıyorum 1 günde 1 kilo kaybettim. Şu an 2. Günüm. 67.8 ile başladım. Buraya girip yazmaya devam ederim inşallah. Benimde istediğim 57 kiloya ulaşabilmek. Eşlik etmeyen varsa beklerim.
Zorluyor mu diyet? İçeriğini araştırmadım henüzMerhabalar yıllar geçmişşşşş ve ben yine istemediğim kilolardayım. Üç yıldır hep dikkat ettim,ettim ettim 64 kiloya çıktım. isveç diyetinin eline düştüm. Başka türlü ellili kiloları göremiyorum.
İki gündür isveç diyetini uygulamaya başladım. Tekrardan zayıflama notlarımı buraya almak istedim.
diyete başlama kilom 64.2
1. Günü bitirdim ve sabahında 63.8
2. Günüde bitirdim, bakalım sabah tartılacağım, meraktayım...
Tüm sayfaları okudum, en merak ettiğim soruyu soruyorum, doydum diyebilir misinizMerhabalar yıllar geçmişşşşş ve ben yine istemediğim kilolardayım. Üç yıldır hep dikkat ettim,ettim ettim 64 kiloya çıktım. isveç diyetinin eline düştüm. Başka türlü ellili kiloları göremiyorum.
İki gündür isveç diyetini uygulamaya başladım. Tekrardan zayıflama notlarımı buraya almak istedim.
diyete başlama kilom 64.2
1. Günü bitirdim ve sabahında 63.8
2. Günüde bitirdim, bakalım sabah tartılacağım, meraktayım...
İsveç diyeti çok zor ben hemen acıkıyorum.gunaydinnnn herkese
İsveç Diyeti 1. Gün Uygulama
Sabah vakti: 1 Fincan kahve ve 1 Kesme şeker
Öğle vakti: 2 adet katı yumurta ve 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam vakti: 1 biftek (200 gram kadar) zeytinyağlı ve limonlu 1 porsiyon yeşil salata
Dün birinci günümü başarı ile bitirdim. Sadece öğlen ıspanak yemedim. Bir kilo gitmiş.
Tartı sonucum 62
İnanılmaz zorluyor, akşam yatarkenZorluyor mu diyet? İçeriğini araştırmadım henüz
Hiç doymuyorsunuz, hep açımTüm sayfaları okudum, en merak ettiğim soruyu soruyorum, doydum diyebilir misinizben hayatımda hiç gerçek manada diyet veya detoks denemedim, son bir seneye dek de kendim için ideal kilomdaydim açıkçası. Ama gördüğüm tedavi üstüne gebelik üstüne hamilelik kiloları derken hayatımda hiç görmediğim bir sinirdayim kg olarak. Aldığım on kilonun 7 si dogumdan sonraki ilk üç haftada gitti. Ama orada kaldı iştahım da yok üç aydır ama tartı oynamiyor kg takıldı. Yapilabilitesini merak ettim o yüzden İsveç diyetinin, en azından tartida kg kirmak için cesaretlenebilirim:)
aynen açlık kalmak çok zormuş ama fazladan kilo olan isveç diyeti yapabilirizİnanılmaz zorluyor, akşam yatarkenaç yatıyorsun, sabah kalkıyorsun hala açsın. Öğlen yiyorsun bir süre sonra yine açsın
6 gun dişimi sıkar mıyım acaba bir düşüneyim benHiç doymuyorsunuz, hep açımisveç diyeti çok zorlu. Ama 6 gün yapsanız 3 ila 4 kilo gider. Zaman sayılı gün olunca sabrediyor insan, tartıda ki eksilerin hayaliyle uyguluyorum
Evettt bende dişimi sıkıp başladım bu işe. Diyeti uygularken çok az yediğim için elim hep birşeylere gidiyor. Bunu farketmek çok komik, tabağın dininde kalan son bir iki meyve parçası, kuruyemiş tabağının dibindeki fındıklar... bunlara el atarken günlük hayattta kendime çöp muamelesi yaptığımı farkettim. Zaten bu fazladan yenen ıvır zıvır kilo yapıyorya6 gun dişimi sıkar mıyım acaba bir düşüneyim benne güzel iradelisiniz demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?