• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isverenin dengesizligi

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Ben iki aydır isssizim arkadaşlar bir firmada bir sene sekreter olarak çalıştım dün secretcve de santral elemani ilani için leras tekstil diye firmaya başvurdum ilani dun vermişlerdi kadın beni aradı yarın ikide görüşmeye Gelin dedi.Ben de bugun yoldayken mesaj attılar. IlanimiZ pasif durumdadır.Gelmenize gerek yoktur.Teşekkürler diye.Manyakligin bu kadarı dün ilan verin bugün görüşmeye çağırıyor sonra da ilan pasif deyin nasıl bir Kafadir bu sinirlendim resmen.Bir de baktım netten bu firma sürekli ilan veriyormus.Yani bir bozukluk varmis.Sürekli ilan veren bir firmanın böyle yapması doğal aksi saflık olur.Siz ne düşünüyorsunuz kizlar evde oturmaktan sıkıldım tam hevesleniyorum burasi olur diye ya ilan kalkar ya mesafe uzak bir şekilde olmaz.

kısmetin daha gememiştir.

ben iş aramaya başlarken bır dua var hep onu ederım. ozelden yazarım. hıc işşiz kalmadım ama rızkınla da alakalı olabilir. Üzülme onlar kaybetti senini gibi elemanı

Hersey nasip kismet illaki bulursun bi is yani boyle manyaklar oluyo iste naparsin

elemanonline . com a bak çok büyük firmalar yok ama gerçekten eleman arayanlar ilan veriyo, yalnız başvurduğun yeri aksini yazmıyosa arayıp iş hakkında bilgi alıcaktım diye soruyosun telefon numaraları var gazete ilanı gibi.

bu firma özelinde demiyorum ama niye celallendiniz ki? görüşme için çağırmışlar sadece, işe alındınız dememişler. iş hayatı böyle malesef, biraz daha esnek olmanız lazım bu gibi durumlara.

ciddiyetsiz bir firmaymış o yüzden iyikide olmamış.Allah insanında işinde dengesiz olanını nasip etmesin

ben iş aramaya başlarken bır dua var hep onu ederım. ozelden yazarım. hıc işşiz kalmadım ama rızkınla da alakalı olabilir. Üzülme onlar kaybetti senini gibi elemanı
Duayı banada yazarmısın bende iş arıyorum bi süredir

Sağolun kızlar iyi ki olmamış aynen sürekli ilan veriyormus ciddiyetsiz bir yer zaten.İnşallah bulurum sıkıldım evde durmaktan .

o duayı bende rica edebilir miyim :)

dengesiz çok var cnm mesela kariyer netten 2 kere ben başvurmadan kendileri davet ettiler birinde ama siz deneyimsizsiniz dediler ayy ağzım dilim bağlandı da diyemedim ya siz aranız beni ben başvurmadım kör müsünüz diye

Yaptıkları hoş değil tabi ki..Bana evrakları hazırlatıp pozisyonu iptal eden bile oldu:KK12:
Yalnızca büyük firmalara başvuru yap bence,aile şirketlerinden ve ufak tefek yerlerden uzak dur,istisna elbette olabilir ama geneli sorun yaşatır.
Şimdiden başarılar diliyorum :nazar:

Aynen haklisin sabine ufak tefek yerler cidden problem ise alım süreçleri problem.Görüşmeye gittiginde az çok anlıyorsun oranın nasıl bir yer olduğunu inş iyi yer denk gelir.Bir daha önce çalıştığım iki yerde çtesi günü aksama kadardı haftaiçi nerdeyse sekiz doğru çıkıyodum.İnş bulurum.

Sabahvesen sen ne mezunuyum canım sen de mi bostasin şu an inşallah buluruz güzel bir yer.

Leras aslen kötü firma değildir ya. Aksesuarları oradan alıyoruz :D çok eleman sirkülasyonu var ama doğru o.
Sekreterleri ayrıldı mı haberim yok ama.
Bence görüşmeden haber vermeleri iyi bir şey.
İnşallah kolay iş bulursun. Piyasalar berbat.

mesafeyi servis vs varsa çok sorun etme . Evde oturduğun sürede kendini geliştirici kurslara git kendini geliştir

Haslanmispattis çok sirkülasyonu varmış o firmada eski ilanlarına baktım bir firma zaten çok ilan veriyorsa orda yüzde yüz bir problem vardır demek ki gelen gidiyor iyi kide olmamis.Dünya ticaret merkezinde bir firma ilan vermiş sekreterlik için oraya gitmiştim gerçekten iyi firmalar var orda bir bakiyim.

Susmayankalem çok uzak yere sisli ya da basaksehir istoc bayagi uzak.Bir de bazı firmalar yolu vermiyor sadece asgari ücret metroyla iki aktarma ayda 180 tl yapar aksama kadar calis kendi masasından yol parani ver kafama yatmadi.Allahtan ben çalışmadım bu sürede maddi anlamda bir problemimiz yok.Ama sıkıldım inşallah bulurum .

Olabilir canım neyse olan oldu artık.

Back
X