- Konu Sahibi balbocegi35
-
İnşallah kendisi avukat olduğu için , davayı uzatmaya yönelik hamleler yapıyor sürekliOy canım geçmiş olsun ya hu...
Ben eski çalıştığım yerde 3.5 ay maaş alamadım
Yani şimdi gülüyorum ama o zaman inanılmaz moralim bozulmuştu.
En son iyi bir avukata verdim o arar aramaz paramı yatırmıştı.
inşallah bir an evvel aleyhine sonuçlanır davan..
Ve en kötüsü bu insanların aileleri var ama bizimde ailemiz var bunu hiç göz önünde bulundurmuyorlarMALESEF İŞVERENLERİN ÇOĞU BÖYLE
amin inşallah yanına kalsın istemiyorum , beni çok zor durumda bıraktı , hem maddi hem manevi olarak...İnşallah bir anönce hakkini alirsin ...
evet piyasa gerçekten kötü biliyorum , benmde aldığım zammı geri aldılar , günlük yol parası zaten 6 tl e yemekte yokben geçen yıl zam almadım. bu sene de almadım. zaten düzenli maaş alamıyoruz, işler çok kötü.
Öyleleri de beni buluyorülkedeki bazı avukatlar diplomalı üçkağıtçı
bu kadar olmaz dersin
evet piyasa gerçekten kötü biliyorum , benmde aldığım zammı geri aldılar , günlük yol parası zaten 6 tl e yemekte yokişçi ne yapsın bu durumda
3 sgk lı çalışan kendisi eşi ile çalışıyor toplam 5 kişiyiz. Yok ya koca izmir de yemek veren bir iş yerine denk gelmedimyemek vermeli aslında. kaç kişisiniz? tabldot bi yerle anlaşılabilir.
AYNEN BENDE BEKLEMEDEYİM ŞU BİR AYI BİR GEÇİRELİM BAKALIM..Çoğu işçinin sırtına binerek kazanıyor zaten.
Ayrıca sınavda kopya çekip yakalandığı için tez hocasını öldüren 4.sınıf! hukuk öğrencisinin olduğu ülkede o avukat bozuntusuna çok da şaşmamalı. Sözde adalet temsilcileri bunlar..
Ben de asgari(eski) ücretten hallice olan maaşıma yeni asgari ücret ile nasıl bir düzeltme getireceklerini beklemedeyim..
Sana bana vermezler ama yedikleri önünde yemedikleri arkasında , çocuklarına hediye drone alırlarÇoğu işçinin sırtına binerek kazanıyor zaten.
Ayrıca sınavda kopya çekip yakalandığı için tez hocasını öldüren 4.sınıf! hukuk öğrencisinin olduğu ülkede o avukat bozuntusuna çok da şaşmamalı. Sözde adalet temsilcileri bunlar..
Ben de asgari(eski) ücretten hallice olan maaşıma yeni asgari ücret ile nasıl bir düzeltme getireceklerini beklemedeyim..
AYNEN BENDE BEKLEMEDEYİM ŞU BİR AYI BİR GEÇİRELİM BAKALIM..
Sana bana vermezler ama yedikleri önünde yemedikleri arkasında , çocuklarına hediye drone alırlarama sorsan para yoktur
3 sgk lı çalışan kendisi eşi ile çalışıyor toplam 5 kişiyiz. Yok ya koca izmir de yemek veren bir iş yerine denk gelmedim
Evimizde ne yediğimiz ne ,içtiğimiz yada iş yerinde mutlumuyuz mutsuzmuyuz ona bakmıyorlar ne kadar ucuza çalıştırabilirim diye bakıyorlar allah yar ve yardımcımız olsun..Burası sözde kurumsal firma. Yapılan işler ortada üretim olan bir fabrika, ama küçük esnaf gibi para yok diye ağlarlar :)
Yakında belli olacak bakalım. Üç kuruşla yine kandırabileceklerini sanıyorlar tecrübeli eleman kıtlığı olan şirketlerini b.. gibi ortada bırakmazsam ne olayım. Yanımdaki yardımcı Şubat'ta askere gidecek :)
Bakalım blöfüme ne yanıt verecekler? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?