- Konu Sahibi missplayful
-
ya hani bir belediye başkanı kürtaj meselesinde bi laf etmişti ya ' tecavüze uğrayan kendini öldürsün bebeğini değil' diye. ya düşünüyorum ne oluyor insanlara ? erkek egemen anlayışta her zaman bir mağdureyi içten içe suçlama durumu vardır ama dile getirip de söylemezlerdi en azından. en basiti ' çalma kapımı çalarlar kapını ' diye düşünür kendi yakınlarının da başına gelir diye korkar susarlardı. artık böyle bir şey de yok Allah korkusu da yok yani.
biizim memlekette bir hikaye anlatmışlardı doğru mudur değil midir araştırmadım. cumhuriyetin kurulduğu senelerde bir adam bizim memlekette yaşlı bir kadına tecavüz ederken yakalanmış halk tarafından linç edile edile öldürülmüş ve ne askerler ne devlet tarafından linç edilenlere ceza da verilmemiş linç etmelerine engel de olunmamış. arkadaşın bahsettiği amerikalı baba gibi. şimdi artık neredeyse tecavüze uğrayanlar tecavüzcüleri taciz ediyorlar diyecekler. sonumuz kötüye gidiyor Allah bir bela bir felaket verecek de öyle mi akıllanacak insanlar
ben hep şeyi istemişimdir,hapisteki bütün insanlar serbest bırakılabilir...hepsi affa uğrayabilir...ama tecavüz cinayetten büyük bir suçtur.
tecavüzcüler asla affedilmesin...
bunun pişmanlığı yok çünkü,geri dönüşü yok,bir insanı öldürürsen,o ölür hayatı biter onun için sonrası yok...
ama tecavüz öldürmeden bin kere öldürür...
tecavüze uğrayan çocuklar bunun izlerini hayat boyu taşırlar,tecavüze uğrayan kadınlar da öyle...devam etmeye çalışsalar da hep beyinlerinde kalplerinde koca bir leke taşırlar,unutamazlar.
tecavüzler onu yasal gösteren,ona kılıf uyduran zihinlerin ürünüdür...gerçek insan gerçek erkek karşısındaki kendisinden güçsüzle,kendisine karşı koyamayacak varlıkla "insanla,hayvanla,çocukla" vs.olmayı onuruna yediremez...bu sapıklıktır,bir kişinin bedenine ondan izin almadan dokunmak hak ihlalidir...
zihniyete bakmanız için bir kaç haber:
"Dekolte giyene tecavüz ederler"-HABERTÜRK
Pippa Bacca'nın katiline ceza indirimi CNNTurk.com
bu da hayatımda beni en çok etkilemiş olan haberlerdir
Hrriyet - Utanmaz baba
Hrriyet - 17 aylk bebee tecavz edilmi
biizim memlekette bir hikaye anlatmışlardı doğru mudur değil midir araştırmadım. cumhuriyetin kurulduğu senelerde bir adam bizim memlekette yaşlı bir kadına tecavüz ederken yakalanmış halk tarafından linç edile edile öldürülmüş ve ne askerler ne devlet tarafından linç edilenlere ceza da verilmemiş linç etmelerine engel de olunmamış. arkadaşın bahsettiği amerikalı baba gibi. şimdi artık neredeyse tecavüze uğrayanlar tecavüzcüleri taciz ediyorlar diyecekler. sonumuz kötüye gidiyor Allah bir bela bir felaket verecek de öyle mi akıllanacak insanlar
o 17 aylık bebeğe tecavüz eden sapık yaratığın gözlerini çay kaşığıyla oyarak gebertmişlerdi hapiste.yapanlardan Allah razı olsun
Doğru mudur araştırmadım demişsinizde, bu tamamen doğru bir bilgidir. Sadece sizin memlektte değil tüm yurtta bu böyleydi. Aslına bakarsanız istiklal mahkemelerinin kuruluş amaçlarından biri ve baktığı konulardan biride budur. Şimdi her ne kadar farklı anlatılsa da.
Cumhuriyet döneminde askerden kaçıp, evi erkeksiz kalan çoluk çocuğu, eşi askere giden kadınların malına, mülküne, ırzına göz dikenler hep cezalandırıldı. Cezalandıranlar ise suçsuz bulundu.
evet katılıyorum haberler çoğaldıkça herkez tarafından benimsenen birşey oldu..
bu konuda caydırıcı olan tek ceza linç edilmek
hele o küçük çocuklara tecavüz edenler var ya , onların hepsini toplayıp birbirine zorla tecavüz ettireceksin, sonra salacaksın milletin içerisine
insanlık dışı mı bu söylediklerim? İyi de bunları yapan insan değil ki onların yaşama hakkından söz edelim!
Ahmet, Dilruba ve Türkan'ı hatırlayın, bayramda kaybolmuşlardı. Tecavüze uğrayıp tek tek öldürdü hepsini. Sonra ifadesinde ne dedi: "İkisi hemen canını verdi ama büyük olanını öldürürken çok zorlandım"
günlerce ağlamıştık her birimiz, ama değişen tek şey var. O da; bu haberler çoğaldıkça topluma normal gelmeye başladı
en acısı da bu zaten
hele o küçük çocuklara tecavüz edenler var ya , onların hepsini toplayıp birbirine zorla tecavüz ettireceksin, sonra salacaksın milletin içerisine
insanlık dışı mı bu söylediklerim? İyi de bunları yapan insan değil ki onların yaşama hakkından söz edelim!
Ahmet, Dilruba ve Türkan'ı hatırlayın, bayramda kaybolmuşlardı. Tecavüze uğrayıp tek tek öldürdü hepsini. Sonra ifadesinde ne dedi: "İkisi hemen canını verdi ama büyük olanını öldürürken çok zorlandım"
günlerce ağlamıştık her birimiz, ama değişen tek şey var. O da; bu haberler çoğaldıkça topluma normal gelmeye başladı
en acısı da bu zaten
en acısı da bu zaten
Kadınlar kıskançtır. Birbirlerini çekemezler. İki kadın arkadaş aynı kişiyle sevgili olur ama iki erkek arkadas bunu yapar mı? nadirdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?