Isyan ediyorum ne zamandan beri tecavuzculeri kollamak moda oldu!!!

Aslında bu uçkura düşkünlükten öte bir şey. Dünyada da iğrenç örnekleri var ya.. Kendi kızını bodruma kapatıp (20yıl mıydı) tecavüz eden adam vardı..O kızcağız kendi kendine kaç tane çocuk doğurdu,kaçı da kucağında öldü.Yazarken midem bulanıyor..Acayip bir ruh hastalığı öyle boyutlara geldi ki hangisini tedavi edeceksiniz!!Hadım edilse yeridir. İdam da caydırıcı olabilir.

aynen namuuuusss histerisi yaşayan bir toplum hani nerede namus ? tecavüzcü tecavüz ettiği kadınla evlenirse serbest kalırmış bir zamanlar. iş mazlumlara gelince pek bir namus bekçisi oluyor millet

höönnnkkk

eğer böyle bir yasa zamanında uygulanmışsa, kim bilir kaç yüz tane genç kız canileriyle evlendirilmek zorunda bırakılmıştır
yazıklar olsun

Fatmagül'ün finalinde söylediği bir cümle vardı
"Herkesin bir hayatı var, sadece bir tane... Kimsenin onu karartmaya hakkı yok. Bu son olsun!"

evet vardı böyle bir kanun ve sanıyorum kaldıralı çok da uzun zaman olmadı en fazla 15 yıl falan olmuştur kaldırılalı. ben hatırlıyorum bu kanunu zaten Fatmagül' ün Suçu Ne' nin orjinalinde Kerim suçu üstüne alıp Fatmagül2 le evlendiği için serbest kalıyor. dizide çok şeyi değiştirmişler orjinali bu Vedat Türkali' nin romanının.

evet hatirliyorum bu olayi.

bence de hadim edilsinler bugün o cocuklar yarin kendi cocuklarimizin basima gelebilir.allah korusun

Daha evvel bir başlıkta daha yazmıştım, hangisi hatırlamıyorum:
Adam karısına tecavüz ediyor, kadın şikayetçi oluyor.
Mahkeme günü gelip çatıyor. Bizim kütük ne olduğunu anlamamış saf saf bakınıyor.
Hakim soruyor "Neden tecavüz ettin karına?"
El cevap: "E biz evliyiz, karım o benim. Bir yanlışlık olmasın."

Meşhur tabu diyaloglarından bir tanesi, ekiptekiler erkek.
Kelime: Anjiyo
Anlatıcı: Abi böyle hayati bir organımızdaki rahatsızlık sonucu yapılan müdahale.
Cevap: Prostat...

Önce erkeklere düşünme organının beyin olduğunu fark ettirmek gerek.

Konu sahibi çok güzel bir yazı yazmış.Gerçekten çok doğru katılıyorum söylenenlere.Tecavüze uğrayanları hapise atıcaklar nerdeyse bu gidişle.Her şey de kadınları suçlamak bağnaz zihniyetlerin o kadar işine geliyor ki!

Yok arkadaş korkuyorum ben akşam vakti tek başıma yolda yürürken.Son aylarda zaten iyice paranoyaklık geliştirmeye başladım takip edilcemi başıma bişey gelceni düşünüp duruyorum.Yanımda kendimi savuncak bir aletle filan gezmeye başlıcam böyle giderse.

Selçuk Üniversitesi İlahiyat Bölüm Başkanı Prof. Orhan Çekerin yazdiklari beni deli etti
olamaz boyle bir sey
olaylara diyecek soz yok
diger konuda yazdiklarimda o iki kizi elestirmistim
aslinda o iki kizi degil o zihniyeti elestirdim
yirmili yaslarda ilk defa tanidiklari adamin arabasina binmelerini
hatta tamam cahillik ettiler bindiler neden sikayetttttttttttttt etmediler
gerci tecavuz haberlerini gozden gecirdigim zaman
onlarda hakli dikkatsizliklerinin bedelini birde suclamalarla odeyeceklerdi
ama o sapik adam hala ozgurce geziyor
"baba biz bir cahillik yaptik bir adamla tanistik iyi biri sandik arabasina bindik
adam bize kotu seyler yapmaya calisti" diye aglayamazlar
cocuklarimiz bize soyleyebilmeli korkmamali
en azindan bunu basaralim

kizlarimiz kadinlarimiz anlasinlar cocuklarimiz ogrensinler
agzi iyi laf yapan kendini melek gosteren seref..lerle dolu internet ortami
reeldede
bebek tecavuzculeri var
kendi oz evladina bir yasindaki bebegine kotu muamele yapan adam
birde videoya cekip satmaya kalkti o videolari
yapan eden var birde izleyen zevk alan
olaya sessiz kalan anneler var
vahsi kediler gibi urkek gezecek durumdayiz kadin olarak
cocuklarimizi bunaltmadan nasil koruyacagiz
butun bunlar beni boguyor

belediya baskani tecavuze ugrayan bebegini degil kendini oldursun diyor
agiz dolusu kufur etsem ben suclu olacagim degilmi o hayvana?
ilahiyat bolumu baskani kacinilmaz diyor kadin tahrik etti dekolteyi giyerek diyor
bir kac tane it "allah razi olsun hocam" diye yorum yapiyor
offffffffffffffffff

Öncelikle böyle bir konu açmaya cesaret ettiğiniz için sizi kutlarım.Kadının mahremiyetine yapılan en büyük taciz yine hem cinslerinden gelmektedir aslında. Ataerkil bir toplumda erkeğin maddi kazanç sağladığı için her konuda haklı görülmesini aslında sizin benim gibi kadınlar desteklemektedir. Tecavüze gelince arkadaşlar bu tür sapkınlıklar illa ki açık saçık giyinen insanın başına gelmiyor.Ne giydiğinizle ne yaptığınızla ilgili değil bu tür şeyler. Tahrik ve teşvik hasta ruhların nezninde her türlü hareketi ve her türlü durumu olumlu saymak olarak da nitelendirilebilir. Mesela bizim alt katımızda internet kafe işleten bir şahıs türbanlı bayanların "sürpriz yumurta" gibi olduğunu soydukça maharetlerinin ortaya döküldüğünü ağzı sulanarak anlatıyordu geçenlerde! Şimdi söyleyin bana bayanların giyimine kendine özen göstermesine dil uzatıp kadın tahrik ediyor naraları atanlar! Sapık ruhların gözünde kapalı açık fark ediyor muymuş? Bu arada biraz araştırırsanız görürsünüz ki İran da tüm kadınlar çarşafla dolaştığı halde ahlaksız kabul ettiğiniz Rusya da ya da her 15 dak da bir birilerinin saldırıya uğradığı Amerika da tecavüz ve aile içi taciz oranı bu ülkeye yetişemiyor bile! O yüzden kadına yüklenen zihniyeti kınıyorum ve Allah ın bu zihinlere akıl fikir ihsan eylemesini diliyorum! Zira bu durumlara düşen kendileri ya da yakınları da olabilir ve bunu hak ettiklerinini düşünenler de hemcinsleri olabilir.Tecavüz edilen bayan bebeği doğursun da intihar etsin diyen zihniyeti de Allah a havale ediyorum! O ne yapacağını bilir o zihinlere!!!

Son düzenleme:

Kesinlikle çok doğru bir noktaya değindiniz.Bunun giyimle hiç ilgisi yok sapık olan insan kapalı da olsa açıkta olsa bir şey buluyor ve bunu da utanmadan kadının ahlaksızlığı gibi göstermesini de biliyorlar..erkekler de en acısı kadınlar da bunu yapıyor..

düşünme ve hayati organını orası sanan bazı erkeklerin hele de bazı sapık dürtüleri varsa kim tutabilir ki onları?! e zaten yaslarda boşluklar çok,okuduk görüyoruz.önce yanlış organlarına "hayati" damgasını vurduklarını öğretmek gerek..

Son düzenleme:
Bu ulkede gıtgıde yasanmaya nalet edılesı bı hale gelıyor...
allah askına dunyanın her yerı boyle mi?
yoksa bır tek bız mı bu rezıllıklere maruz kalıyoruz.
allahım sımdı etek gıyınce tecavuzu hakedıyormuyuz?
kör bıcakla hadım etmelıler bunları..!
yıyecek gıbı bakan o öküzlerin hic mi sucu yok yani.. allah'ım sen yardım et bıze yarabbım..!!

Son düzenleme:
geçen sene tatılde bıkını var üstümde
ıkı herıf ök.. gıbı bakıyor, bütün bayanları süzdüler
ama onlardan başka bakan yok, hanı plajda bıkını gıymek normal ya bızım açımızdan sadece o ıkı görgüsüz..

bende plaj görevlısıne gıttım rahatsız oluyoruz çıkarın bu adamları plajdan dıye
bunlar yaka paça çıkarılırken adam nasıl bağrıyor:
mayo gıymeseydınız ozaman, bakarım tabı dıye !

denızde ne gıymemızı beklıyorlar acaba

Konuyla alakasız olabılır anlattığım, ama aslında aynı durum
ne demek bağırmıyorsa, zevk alıyordur
tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin ne demek yaa
böylelerını ıslak odunla geberene kadar dövceksın

2 yaşında kız-erkek ikizlerim var..Afedersiniz ne zaman alt temizliğine başlasam şu geçtiğimiz yıllarda annesinin sevgilisinin tecavüzüne uğrayan 17 aylık küçük kız bebek aklıma geliyor..İçim sızım sızım sızlıyor ve kahroluyorum.......

Tecavüzcülere karşı içimdeki nefret ve tiksintiyi ifade edebileceğim kelimelerin hiç biri yeterli gelmiyor .......

varmi otesi varmi??????????????,,,,
kocaman ilahiyat baskani erkegi bu duruma dusurenin kadinin kendisidir diyor
tahrik edildi zavalli bir cift gohus catali gordu
bu onun bir koseye kistirip tecavuz etmesine sebep oldu
turkiyenin genclerimizin okudugu universtie baskani bunu diyorsa
dudak boyasini bile bahane eden hakimler varsa
"sende cok guzelsin bee" diyorsa emniyetteki polis tecavuz magduruna
isyani icimizdemi edecegiz hep anlamadimki
lafla taciz edene deli deli hakaret edip rezil ediyorum ben
ne oluyo dersiniz adam cevrenin bakislarini bana deli isareti yaparak yogunlastirmaya calisiyor
deli desinler ama o gibi insanlarin ne gibi iozauraehraiohrazor oldugunu bilsinler!!!

Allah bağışlasın
O olayı yazmak bile istemedim..Böyle olayları duyunca, idam cezasına karşı olanları anlamıyorum..

cumhuriyet demek halkın sesi demek değil mi??

madem öyle bazı önemli konularda bizim SESİMİZİ dinlesinler..bir kişinin de

bu konuda ben HAYIR dediğini duymadım..

neden irademizi sandıkta gösteremiyoruz bu kadar canımızı yakan bir konuda!!!!!

Hanımefendi Allah aşkına şu konuyu da sandığa getirmeyin
resmen fırsatçılıktır bu, ayıptır ya!

evet kırmızı ojeyide kötü kadınlar sürer diye bir söylem vardı bir zamanlar..Giyimin, davranışın böyle bir olayı haklı çıkaran bir sebep olarak görülebilmesi ne acı..Ne kadar şekilci olduk, en kötüsü bunları kadınlar bile bu şekilde düşünüyor..

Bu tür haberleri okuyunca çok yoruluyorum, içim şişiyor.. Maalesef caydırıcı hiçbir ceza yok, hep bu olayı hafifletmeye çalışan bir sebep aranıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…