- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi missplayful
-
aslinda su sorunun cevabini bulmaliyiz ki erkeklerin neden kücük cocuklari tecavüz ettigini anlayalim: erkekler neden uckuruna bukadar düskün?
tamam hasta erkekler de var fakat tecavüz eden babalarda var bir baba olarak gördügümüz yada 20 senelik komsumuz var hergün görüsüp konustugumuz?
aynen namuuuusss histerisi yaşayan bir toplum hani nerede namus ? tecavüzcü tecavüz ettiği kadınla evlenirse serbest kalırmış bir zamanlar. iş mazlumlara gelince pek bir namus bekçisi oluyor millet
höönnnkkk
eğer böyle bir yasa zamanında uygulanmışsa, kim bilir kaç yüz tane genç kız canileriyle evlendirilmek zorunda bırakılmıştır
yazıklar olsun
Fatmagül'ün finalinde söylediği bir cümle vardı
"Herkesin bir hayatı var, sadece bir tane... Kimsenin onu karartmaya hakkı yok. Bu son olsun!"
Aslında bu uçkura düşkünlükten öte bir şey. Dünyada da iğrenç örnekleri var ya.. Kendi kızını bodruma kapatıp (20yıl mıydı) tecavüz eden adam vardı..O kızcağız kendi kendine kaç tane çocuk doğurdu,kaçı da kucağında öldü.Yazarken midem bulanıyor..Acayip bir ruh hastalığı öyle boyutlara geldi ki hangisini tedavi edeceksiniz!!Hadım edilse yeridir. İdam da caydırıcı olabilir.
iki erkek arkadaşınn aynı kişiyle kadınların olduğundan daha az sevgili olduğunu savunabilecek kadar çok erkek tanıdınız mı çok merak ettim doğrusu şimdiii
Öncelikle böyle bir konu açmaya cesaret ettiğiniz için sizi kutlarım.Kadının mahremiyetine yapılan en büyük taciz yine hem cinslerinden gelmektedir aslında. Ataerkil bir toplumda erkeğin maddi kazanç sağladığı için her konuda haklı görülmesini aslında sizin benim gibi kadınlar desteklemektedir. Tecavüze gelince arkadaşlar bu tür sapkınlıklar illa ki açık saçık giyinen insanın başına gelmiyor.Ne giydiğinizle ne yaptığınızla ilgili değil bu tür şeyler. Tahrik ve teşvik hasta ruhların nezninde her türlü hareketi ve her türlü durumu olumlu saymak olarak da nitelendirilebilir. Mesela bizim alt katımızda internet kafe işleten bir şahıs türbanlı bayanların "sürpriz yumurta" gibi olduğunu soydukça maharetlerinin ortaya döküldüğünü ağzı sulanarak anlatıyordu geçenlerde! Şimdi söyleyin bana bayanların giyimine kendine özen göstermesine dil uzatıp kadın tahrik ediyor naraları atanlar! Sapık ruhların gözünde kapalı açık fark ediyor muymuş? Bu arada biraz araştırırsanız görürsünüz ki İran da tüm kadınlar çarşafla dolaştığı halde ahlaksız kabul ettiğiniz Rusya da ya da her 15 dak da bir birilerinin saldırıya uğradığı Amerika da tecavüz ve aile içi taciz oranı bu ülkeye yetişemiyor bile! O yüzden kadına yüklenen zihniyeti kınıyorum ve Allah ın bu zihinlere akıl fikir ihsan eylemesini diliyorum! Zira bu durumlara düşen kendileri ya da yakınları da olabilir ve bunu hak ettiklerinini düşünenler de hemcinsleri olabilir.
Daha evvel bir başlıkta daha yazmıştım, hangisi hatırlamıyorum:
Adam karısına tecavüz ediyor, kadın şikayetçi oluyor.
Mahkeme günü gelip çatıyor. Bizim kütük ne olduğunu anlamamış saf saf bakınıyor.
Hakim soruyor "Neden tecavüz ettin karına?"
El cevap: "E biz evliyiz, karım o benim. Bir yanlışlık olmasın."
Meşhur tabu diyaloglarından bir tanesi, ekiptekiler erkek.
Kelime: Anjiyo
Anlatıcı: Abi böyle hayati bir organımızdaki rahatsızlık sonucu yapılan müdahale.
Cevap: Prostat...
Önce erkeklere düşünme organının beyin olduğunu fark ettirmek gerek.
2 yaşında kız-erkek ikizlerim var..Afedersiniz ne zaman alt temizliğine başlasam şu geçtiğimiz yıllarda annesinin sevgilisinin tecavüzüne uğrayan 17 aylık küçük kız bebek aklıma geliyor..İçim sızım sızım sızlıyor ve kahroluyorum.......
Tecavüzcülere karşı içimdeki nefret ve tiksintiyi ifade edebileceğim kelimelerin hiç biri yeterli gelmiyor .......
cumhuriyet demek halkın sesi demek değil mi??
madem öyle bazı önemli konularda bizim SESİMİZİ dinlesinler..bir kişinin de
bu konuda ben HAYIR dediğini duymadım..
neden irademizi sandıkta gösteremiyoruz bu kadar canımızı yakan bir konuda!!!!!
bi ara da kırmızı ruj süren kadın tecavüze davetiye çıkarmıştır diyen mahkeme kararları vardı. o koca koca hakimler o savcılar o kocaman gösterişli cübbelerinin içindeyken fazla mı soyutlanıyorlar gerçek dünyadan merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?