- 7 Ağustos 2011
- 1.201
- 177
- 123
- Konu Sahibi missplayful
-
Ben onların şişlenmekten ziyade aynı muameleyi görmelerini diliyorum hapiste.
Birileride onlara tecavüz etsin bakalım,anlasınlar nasıl birşeymiş.
ben kötü birsey yamadim bu ne tepki..
ne yazmami bekliyorsunuz kadiniz . disarida cikariz. haklarimiz var dememi??? evek haklarimiz var peki buna devletimizn nekadar önem verdigini görüyoruz. 13 yasindaki kiza yapilanlari da gördük... basimiza böyle seyler gelmesini istemiyorsak bizde önlemimizi alacagiz mecburuz yoksa tecevüzcülere davetiye cikaririz. adam sapiksa görür görmez gelip evine tecavüz edecek degil gözünü acman gerek biri etrafinda dolasiyor bakislarini begenmiyorsan sisikayet edersin, kocana babana söylersin tasinirsin.. ben sana sus otur tecavüz edilmeni bekle demiyorum.. sadece bazi önlemleride kendimiz almamiz lazim diyorum..
belki bi yerlerde okumuşsunuzdur ben yine de paylaşmak istedim
aynı etik ve ahlaka sahip adalet adamları temennim çok mu gerçek dışı kalır bilemiyorum
.. ingiliz yargıç, gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama, 7 yıl, 7 gün hapis verince, şaşıran gazeteciler sormuşlar: "adam kıza elini bile süremedi. kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladılar. bu 7 yıl, 7 gün çok değil mi?" yargıcın yanıtı hukuk tarihine geçecek düzeydedir: " kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, ingiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır."
belki bi yerlerde okumuşsunuzdur ben yine de paylaşmak istedim
aynı etik ve ahlaka sahip adalet adamları temennim çok mu gerçek dışı kalır bilemiyorum
.. ingiliz yargıç, gece yarısı parktan geçen kızı korkutan adama, 7 yıl, 7 gün hapis verince, şaşıran gazeteciler sormuşlar: "adam kıza elini bile süremedi. kaçan kızın çığlıklarına yetişenler de adamı yakaladılar. bu 7 yıl, 7 gün çok değil mi?" yargıcın yanıtı hukuk tarihine geçecek düzeydedir: " kızı korkutmanın karşılığı 7 gündür. 7 yıl, ingiliz kızlarının gece yarısı parkta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır."
Adamlarda "insan hakları" gerçek anlamıyla var..Bizimki gibi lafta değil!!Gerçek anlamda insan haklarını olduğu bir ülkede ayrıca kadın haklarına ihtiyaç bile yok...Herkesin elini vicdanına koyması lazım,Allah korkusu bizde mi onlar da mı var??
Söylenecek söz bile bulamiyor aslinda insan.
Hani atlari kis aylari boyunca ahirlarda tutarlarda bahar geldigi zaman salarlar disariya sonra bir bakarsin atlar delirmis gibidir.
Otarafa butara kosturup, ziplayip, hoplarlar.
Bunada " bagindan bosalmislik" denir.
Iste kafatasinin icinde kokusmus bir etparcasi tasiyan bir kesim var ve bu kesim aynen bagindan bosanmis gibi.
Ve ne acidir ki bu kokusmus beyinlileri, TV dizileide beyliyor.
Bir tecavüz dizisi yapiliyor ve daha önceden o dizinin filminde oynayan ünlü cikip " bana daha güzel tecavüz edilmisti" diyebiliyor.
Ve bu tecavüz dizisinin sisme bebekleri yapilip satilabiliyor.
Yani tecavüz o kadar siradanlastiriliyor ki.
Artik tecavüz edenin sislenmeside, ayiplanmasida tarih oluyor.
o hakimi ben de kutluyorum, sayıları çoğalsın inş.
ancak Avrupa'nın insan haklarına bakış açısı çok çok çok manidar
bir yandan evet özgürlükçü ülkeler gibi gözüküyolar ama öyle değil
yıllar öncesinde Avrupa'nın göbeğinde Bosna'da işlenen insanlık suçlarına hangi Avrupa ülkesi destek vermemişti?
çok öncesine gitmeye de gerek yok, Filistin'de, Irak'da, Afrika'da işlenen suçları kim yapıyor?
orda tecavüze uğrayan kadınlar kadın değil mi?Öldürülen çocuklar çocuk değil mi?
hayvanlara bile en adi işkenceleri yapan Avrupa'yı bu kadar büyütmemeliyiz gözümüzde
veeee ilaveten benim bildiğim ingilizler dünyada yazılı anayasası olmayan tek devlet..
yıllar öncesinde Avrupa'nın göbeğinde Bosna'da işlenen insanlık suçlarına hangi Avrupa ülkesi destek vermemişti?
çok öncesine gitmeye de gerek yok, Filistin'de, Irak'da, Afrika'da işlenen suçları kim yapıyor?
orda tecavüze uğrayan kadınlar kadın değil mi?Öldürülen çocuklar çocuk değil mi?
hayvanlara bile en adi işkenceleri yapan Avrupa'yı bu kadar büyütmemeliyiz gözümüzde
Weiscim bırak daha güzel tecavüz açıklamalarını dizilerde bile başrol oyuncusu kadın tecavüzcüsüne aşık ediliyor ve sonunda evlenip mutlu mesut yaşıyorlar...gökten de üç elma düşüyor..üçü de halka böyle abuk-sabuk mesjar vermek isteyenlerin başına düşüp başlarını yarsın İnşallah! :)
Weiscim bırak daha güzel tecavüz açıklamalarını dizilerde bile başrol oyuncusu kadın tecavüzcüsüne aşık ediliyor ve sonunda evlenip mutlu mesut yaşıyorlar...gökten de üç elma düşüyor..üçü de halka böyle abuk-sabuk mesjar vermek isteyenlerin başına düşüp başlarını yarsın İnşallah! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?