ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
canım benım züğürt edebiyatı yapmıcam,nerden biliyorsun hayatlarının ıyı olduğunu demişler,evet canım böle hayatlar var,süper giden,birden cidden örnek benım gıbıde var,evet genelde her istediğim olur amaaaa nasıl bılıyo9rmusun,önce bır dağa tırmanırım tırnaklarımla,arada düşerım aşağı,sonra yıne hooppp tırmala,düş kalk düş kalk,dizlerimi görsen acısrın,eğer pes etmez vazgeçmezsem o istediğim şeyı alırım,kaf dağının tepesınde, :))üzülme tatlım,kıyaslama,hayat bu kabullen,ben öle yaptım,kabullendım,bunların tek suçlusu ailem,hayat işte de geç,yanı her işim rast gider olur,lakın şıp dıye değil,bınbır mücadele ile
İsyan etmek oluyor bu..
gel kızz sarıl bacım,aşolsun,ama hayat güzel be kızım,ne yapalım,ben çok mucadele ettim,çokkkk,herşeyı tınaklarım la bır kere değil on kez kazıdımda oldu,kabullendım,yoksa atlatcaktım az daha :)Sana da sarılmak istiyorum. Bire bir aynıyız.bu kadar iyi özetlenebilirdi. İnşallah rahata kavuşacağımız günler yakındır.
işte o çabayı aslında çok görme kendine
sen emeğinle aldığın için oh ya kazandım başardım diyorsun
ama diğeri ne diyor ay ne şanslıyım? eee nereye kadar devam eder ki şans mesela?
gel kızz sarıl bacım,aşolsun,ama hayat güzel be kızım,ne yapalım,ben çok mucadele ettim,çokkkk,herşeyı tınaklarım la bır kere değil on kez kazıdımda oldu,kabullendım,yoksa atlatcaktım az daha :)
ay sağol çok :) Allah razı olsun,ben de sana duaedeceğim:)FalanFilan2025 ve senin için ve benzer durumdaki herkes için dua edicem. Allah yardımcımız olsun..
Bazı insanlara bakıyorum istedikleri şeye o kadar kolay ulaşıyorlar ki, neredeyse altın tepside sunuluyor. Ama kimi de var ki ağzıyla kuş tutsa kuşun kanadında gümüş aranıyor. Niye bu kadar cırmalamak zorunda kalıyoruz. Çalışma çabalama didinme, canını dişine takma var ama hep bir engel..Tabi ki bunda da var bir hayır deyip Allah'a sığınıyoruz. Var mı böyle olan aranızda. Çok dertliyim bu konuda..
ay sağol çok :) Allah razı olsun,ben de sana duaedeceğim:)
zorlanıyoruz ama sonu güzel oluyor öyle düşün
Aslında bahsettiğin şeyler insanın öncelikleri ile alakalı, mesela huzur olsun diyorum ben ve maddi olarak da kariyer anlamında da çok daha iyi bir yerde olabileceğim halde tercih etmeyip daha huzurlu olurum diye köy seçtim çalışırken, ama huzur vermedi kurumum aylarca hayatı zindan ettiler bana ama benim iş kaybedicem korkum yoktu ve hepsiyle savaştım en üst mercilere kadar şikayet ettim kişileri vali, bakanlık vs.. Haftalarca onlar uğraştı benim şikayetlerimle, vali de bakanlık da bana hak verdi fakat ben istediğimi almış olduğum için ayrıldım ordan, ev taşıdım merkezden ilçeye geldim hem de bir iki sene için bütün düzenimi bozmuş oldum. Benden önce hiç kimse sorun yaşamamış oysa o köyde. Iş arkadaşım şimdiye kadar burdan kimler geldi geçti işe bile uğramayan insanlar oldu, sizin kadar özverili olup sizin kadar da halsızlığa uprayan kimse olmadı dedi..ilk sayfayı okumuşsunuz sanırım maddiyat değil bahsettiğim. evlilik, ev araba değil. mesela bir şey için uğraşıyorsunuz didiniyorsunuz hep bir engel çıkıyor, olmayacak şeyler oluyor. mesela bir terfi yıllarca uğraşıyorsunuz tam oldu tamam ya dediğiniz anda sistem değişiyor. ya da ne biliyim atıyorum evli birini düşünü yıllarca başka kv den uzakta bir şehre taşınmak istiyor çabalıyor uğraşıyor tamam diyor hop kv o şehre yerleşiyor gibi. bazen şans çalışmaktan önemli mi diye düşündürüyor. gibi gibi..
Var. Ben.
Biri engelli iki cocukla debelendim durdum. Senelerce calistim. Ne gecti elime? Ödenmiş sgk primlerinden baska hic..
Aslında bahsettiğin şeyler insanın öncelikleri ile alakalı, mesela huzur olsun diyorum ben ve maddi olarak da kariyer anlamında da çok daha iyi bir yerde olabileceğim halde tercih etmeyip daha huzurlu olurum diye köy seçtim çalışırken, ama huzur vermedi kurumum aylarca hayatı zindan ettiler bana ama benim iş kaybedicem korkum yoktu ve hepsiyle savaştım en üst mercilere kadar şikayet ettim kişileri vali, bakanlık vs.. Haftalarca onlar uğraştı benim şikayetlerimle, vali de bakanlık da bana hak verdi fakat ben istediğimi almış olduğum için ayrıldım ordan, ev taşıdım merkezden ilçeye geldim hem de bir iki sene için bütün düzenimi bozmuş oldum. Benden önce hiç kimse sorun yaşamamış oysa o köyde. Iş arkadaşım şimdiye kadar burdan kimler geldi geçti işe bile uğramayan insanlar oldu, sizin kadar özverili olup sizin kadar da halsızlığa uprayan kimse olmadı dedi..
Ordan ayrılıp buraya taşındım burda işe başladım ve bir anda buranın şartları değişti olumlu yönde, maaşım süpriz bir şekilde oldukça iyi bir şekilde arttı, eşim iş anlamında bazı fırsatlar yakaladı.
Hani şu 1-2 seneye bakınca evet öncesinde her gün sinir harbi yaşadığım günler oldu ama onlar beni bu noktaya getirdi diyebiliyorum.
Mesela kv benle yaşayacak diye bir şey söz konusu olamaz. Eşimin böyle bir talebi varsa gitsin yaşasın annesi ile diyebilirim. Yada benim yaşadığım şehre gelirlerse "bize güvenerek gelmeyin biz kalıcı değiliz, benim başka planlarım var" diyebilirim.
Biraz sınırlarımızın keskin olması gerekiyor bazı konularda..
Anlıyorum ama vay be hiç sıkıntı yaşamadı direk hazıra kondu nasıl mutlu diyebileceğiniz bir örnek verdim, şimdi önceki çalışma şartlarımı bilmeyen biri için şu an ben dört ayak üstüne düşen biriyim. Hiç hesapta yokken maaşa yeni düzenlemeler geldi ve ben başlarken burayi hiç kimse istemediği halde şu an ayrılsam 10 kişi benim yerime geçmek için bekliyorkv örneğini benim yaşadığım bir şeyden yola çıkarak vermedim.hani forumdaki kadınlara konuyu somutlaştırmak adına vermiştim.
Allah yürü ya kulum diyo bazılarına bende böyle düşünüyorum bazıları da hep küçük kalıyorBazı insanlara bakıyorum istedikleri şeye o kadar kolay ulaşıyorlar ki, neredeyse altın tepside sunuluyor. Ama kimi de var ki ağzıyla kuş tutsa kuşun kanadında gümüş aranıyor. Niye bu kadar cırmalamak zorunda kalıyoruz. Çalışma çabalama didinme, canını dişine takma var ama hep bir engel..Tabi ki bunda da var bir hayır deyip Allah'a sığınıyoruz. Var mı böyle olan aranızda. Çok dertliyim bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?