- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
çok sinirliyim kendime hakim olamıyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şöyle başlıyım ben evlenip ayrılmış bir insanım sevgilim bekar 4 yıl aynı iş yerinde çalıştık daha sonra birbirimize yakınlık duyduk 3 yıldır birlikteyiz bizim sevgili olduğumuz ortaya çıkınca iş yerinden ayrıldım çünkü çalıştığımız yerde sevgilimin akrabalarının ve babasıda aynı yerde çalışıyodu neyse ben çıktıktan sonra arkamdan bir sürü iftira attılar ben eski eşimi aldatmışım falan bunlar yetmiyomuş gibi beni tekrar işe çağırdılar sanki o lafları başkasına söylemişler ve ben kötü biriysem niye geri çağırıyosunuz. benle görüştüğünü ailesi öğrenince benim dul olduğumu ona layık bir insan olmadığımı söylemişler ve hala beni kabul etmişte değiller sorunum ise sevdiğim adam beni çok sevdiğini askerden gelince hemen evleniceğimizi söylüyo ama hala korkuyo herkezden az önce aradım cepten iş yerinde olduğu için benle sanki erkek arkadaşıymışım gibi konuştu bende kapadıktan sonra mesaj yazdım benle arkadaşınmış gibi konuşamazsın korkaksın sen die bana evet ben korkağım bunlarımı duymak istiyosun falan die mesaj atmış ya ben anlamıyorum benim ailemde bu kişiyi istemiyo ama ben zorla kabul ettiriyorum ama o bunu yapamıyo şuan ben askerden geldikten sonrada bişeyin değişmiceğini düşünüyorum madem bu kadar seviyo ailesine çıkıp diyemezmi ben seviyorum bu insanı gitmeden ciddi bişeyler olsun içim rahat gidiyim diyemezmi neolur yardım edin bana çok karıştı kafam çok sevio biliyorum bende çok seviyorum ama seven insan biraz olsun fedakarlık etmezmi boşanmış olmak illa kötü kadın olmakmı demek:2: