isyandayım bir erkek ne kadar korkak olur

Bazen düşünüyorum da, evlilik diye bişey olmasa, yani sevgililikle evlilik arası bir model olsa..
Ortak bir evde yaşayacaksın sevgilinle, ama öyle elele tutuşup aile ziyaretleri, bayram gezmeleri, formaliteler, zorunluluklar olmayacak..
Yani sadece o kişi olacak hayatında, elti-görümce-kaynana vb gibi şahıslar olmayacak, böyle kavramlar olmayacak. Yani o kişileri ilgilendirmeyecek bizim ilişkimiz.

Ne güzel olurdu..

Zaten çocuk düşünmeyen birçok çift bunu yapıyor..

Son düzenleme:
Bazen düşünüyorum da, evlilik diye bişey olmasa, yani sevgililikle evlilik arası bir model olsa..
Ortak bir evde yaşayacaksın sevgilinle, ama öyle elele tutuşup aile ziyaretleri, bayram gezmeleri, formaliteler, zorunluluklar olmayacak..
Yani sadece o kişi olacak hayatında, elti-görümce-kaynana vb gibi şahıslar olmayacak, böyle kavramlar olmayacak. Yani o kişileri ilgilendirmeyecek bizim ilişkimiz.

Ne güzel olurdu..

Zaten çocuk düşünmeyen birçok çift bunu yapıyor..

öylede işte türk aile yapısınıda uymuyor olsa öyle bişey ne güzel olurdu ama sadece hayal olarak kalıo :1:

haklısın canım zaten şimdi bitirsemde birde beni sevmedi beklemek istemedi diyecek ben askerden gelene kadar beklemek istiyorum ama ne kadar zor olucağınıda biliyorum çok kıskanç biri hergün arayıp nerdesin napıosun diyecek o yüzdende madem ciddi ciddiyetini göstersin ailesine açıklasın ikna etsin benimde bir ailem çevrem var zaten 3 yıl olmuş bunlar niye seni istemiolar falan lafları dolaşıyo sürekli hem kendi rahat edicek hem ben bu durumda beni istemeye gelen kaç kişi oldu kendi şahit oldu gelmicek bidaha kimse diye baskı yaptı sanki ben çağırıyomuşum gibi ozman ciddiyeti koysun ortaya kimse gelemesin dimi haksızmıyım

haksız olur musun canım haklısın tabi ki.
beni de isteyenler oluyor ve sevgilim gelmesinler etmesinler diye bana kızıyor.
ben de koydum postayı madem kimse istemesin diyorsun gel sen iste, isteyemiyorsan da sesin çıkmasın bu konularda diye.
anca laf söylemeyi biliyorlar.

haksız olur musun canım haklısın tabi ki.
beni de isteyenler oluyor ve sevgilim gelmesinler etmesinler diye bana kızıyor.
ben de koydum postayı madem kimse istemesin diyorsun gel sen iste, isteyemiyorsan da sesin çıkmasın bu konularda diye.
anca laf söylemeyi biliyorlar.

aynen hayatım ya bunların hepsi aynı herhalde değişik versiyonuna rastlamadım henüz :14:

cnm merhaba

benim konuma yorum yapmışsın sende bnm gibi dertliymişsin üzüldüm sanırım zor zamanlar geçiriyoruz ama atlatırız hayırlısıyla yeterki neyi istediğimizi bilelim kendimizi ezdirmeyelim ben zor günler geçiriyorum çok özlüyorum ama en azından yapamıycağım bi şy için malesef bitti ilişkim

Hayırlısı buymuş diye avutuyorum kendimi :59:

Bence askerden dönene kadar tepkileri üzerine çekmek istemiyor. Döndükten sonra eğer hala isterseniz sanırım o zaman birden konuşup haletmeyi düşünüyor ki bencede doğrusu budur. Önceden söylenilirse dallanıp budaklanıyor herşey ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor..

cnm merhaba

benim konuma yorum yapmışsın sende bnm gibi dertliymişsin üzüldüm sanırım zor zamanlar geçiriyoruz ama atlatırız hayırlısıyla yeterki neyi istediğimizi bilelim kendimizi ezdirmeyelim ben zor günler geçiriyorum çok özlüyorum ama en azından yapamıycağım bi şy için malesef bitti ilişkim

Hayırlısı buymuş diye avutuyorum kendimi :59:

evet canım hayırlısı buymuş unutmak çok kolay deil biranda silemezsin zaten herşeyi zamana bırak inşallah karşına daha iyileri çıkar:19:

Bence askerden dönene kadar tepkileri üzerine çekmek istemiyor. Döndükten sonra eğer hala isterseniz sanırım o zaman birden konuşup haletmeyi düşünüyor ki bencede doğrusu budur. Önceden söylenilirse dallanıp budaklanıyor herşey ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor..

canım gerçekten bende böyle düşündüm kararımı bu yönde aldım şuan sustum açıkçası 3 yıl bekledim 1 yıl daha beklicem sabredicem hayırlısı bakalım:19:

Back
X