Isyanım var bu kadere..

MAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
121
0
66
35
Zonguldak
benim ne kadar arkadaşım varsa da hepsi de kelek çıktı bu hayatta kimseye güvenemez oldum daha önce çok yazdım buraya dertlerimi ama yanımda değil çevre gibi karşımda oldular ya ben kendimi anlatamıyorum ya da karşıdaki yanlış anlıyor yada ben görmek istediğim gibi görüyorum hayat zor gerçekten çalışmak hem anne hem baba olmak evde dışlanmak dul olmanın verdiği kötü şeyleri taşımak vede saplantılı bir erkek arkadaşının olması derdim o kadar çok yanımda bir tane arkadaş istedim hep bana yanlış yaptılar bunları kendileri için kullandılar zoruma giden o kadar çok şey oldu ki hayata bakış açımı o kadar değiştirdiler ki kendimi tanıyamaz oldum artık..
Hiç mi düzgün insan yok bu hayatta hiç mi aile sevmez bu kadar mı sevmez kimse beni ne hata yaptım bu kadar isyan ediyorum hemde şükür ediyorum güç kaynağım kızım var çünkü ama ne yapacağımı bilememek o daha kötü erkek arkadaşımla yaşadığım sorunlar 1000i aştı olmayınca olmuyor ama bunu ona kabul ettirmek zorr saplantılı olan bir insan terk et deseniz adamın beni nelerle tehdit ettiğini bilemezsiniz size kolay geliyor polise ver ailene açık açık anlat diyorsunuz kolay değil o dışlanmak nasıl çocukla nasıl ayakta duracaksın derdim çok isyanım çok kafamda neler geçiyor kimse bilemezz desteğim yok yordu bu hayat beni çok yorduuu...

Maydin seni hatirladim

Inanamiyorum!
hala mi o psikopatla birliktesin?

Kizin icin evladin icin savciliga suc duyurusunda bulun demistik

Bu kader degil arkadasim, bu senin secimin
Ben en cok kizina uzuldum
Annesinin hatalarinin ceremesini o cekiyor ne yazik...

erkek arkadaş dışında neredeyse aynıyız seninle..
boş ver onu bunu herkesi çıkar hayatından.Sen dimdik duracağına inanmazsan kimse sana yardım edemez..

hiç kimsem yok rabbimden başka.çok şükür kızımla mutluyum herşeyim o..

sarıl kızına ve hayatına bak sana kimse lazım değil..

benim seçimim diye birşey yok bazı insanlar vardır saplantılı olan buda onlardan kolay değil savcılık falan olmaz bu tehlikeli gözünde büyütüyorsun demeyin bana adam taktı bir kere olmayınca olmuyor kolay değil lütfen biraz beni de anlayın durumuma bakın

herkesi çıkarmak kolay mı sanıyorsun ailemi nasıl kenara atayım kızıma nasıl kol kanat gereyim

Konu ne şimdi anlamadım yanı daha acık yazamazmısınız

Eee pikaçu seçmek kolay tabi.

Kim suçlu kader. Tek sorumlu o, bizim hicbir kabahatimiz yok.

Al yavrunu yeni bir hayat kur; yok gidemem annemler var. Adamı savcılığa ver veremem korkuyorum. Eee ne yapalım, kadere dert yanalım, hep birlikte söylüyoruz; itirazım var bu zalim kadereeeee.

Son düzenleme:

kızlar biliyorum çok hata yaptım ama yardım edin akıl verin bana ben ayrılmak istiyorum evet kesin kararımı verdim ben dul bayanım o da bekar ben karı koca gibi hayat yaşadım onunla bununla tehdit ediyor ayrıca bundan önce yasak ilişki yaşadım evli bir adamla ama hatayı anlayıp onunla bağlantıyı iyice kopardım bu bunu biliyor aşırı paronayayk ve araştırıp herşeyi öğrenmiş aileme demekle tehdit ediyor ne olacak bmyle bugün polise şikayet edeceğim ama bunları yapar mı gerçekten çıldıracağım artık tahammülüm yokk

aralıktaki konunuz. hani polise şikayet edecektiniz. siz bu kadar cesaretsiz olursanız,daha çok isyan edersiniz hayata.

Son düzenleme:
hatırladım sımdı tam anlamasamda
sız bu adamla berabermı yasıyorsunuz
kurtulamıyorsanız kalın tadını cıkarın ne dıyelımkı ne dıyelım sıze napalım yanı

sayın okype

herşey göze kolay gelir derdimi anlatıyorum burada senin gibi ters tavırlı insanlar olduğu için hayata bakamıyorsun tersten bakıyoruz işte ılımlı yaklaş hiç hayal kırıklığı yaşamamışsın belli canını yakan olmamış kararsız kalmamışsın devran döner birgü bu durumlara gelince anlarsın neden bu şekilde hareket ettiğimi sadece yazmaya benzemez uygularsan sonucuna da katlanacaksın ben gittim polise ve herşeyi anlattım dediği şu ver ama herşeyi göze al bu adam saplantı yapmış belli her ihtimali düşün dedi ihtimalleri dedi ve daha da kötü olacağını anladım o yüzden şikayetçi olmamak zorunda kaldım ama bunun sebebini anlamayacak kadar kafası basbayanlar var

İster merhametsiz olayım ister gaddar şu konudan sonra ben size hiç üzülmedim.
Her şey sizin yüzünüzden kötü. Aklınızı kullanmıyorsunuz nefsinize yenik düşünüyorsunuz.
Oysa sizin kendinizden önce düşünmeniz gereken biri var o da masum kızınız.
Bir tek ona üzüldüm, yazık yavrucağa.
Umarım annesi yakın zamanda sadece iyi bir anne olmak uğruna savaşlar verir.

Dul bayan olmak kötü bir şey değil ama dul bayan senin gibi bekar adamla tanışıp karı koca hayatı yaşamaz!
Oturur uzun uzun düşünür bir bekarla yapabilir miyim?
O benim çocuğuma babalık yapabilir mi?
Evlenmeden önce karı koca gibi yaşarsam gözünde nasıl bir değerim olur.
Bana ne gözüyle bakar?
Öncesinde evli adamla olan beraberliğine hiç yorum yapmak bile istemiyorum.
Ben ortada dul kadın psikolojisinde üzgün, erkeklere güvensiz bir kadın göremedim!

İnsanın başına bir gelen felaket onun suçu olmayabilir.
Ama tüm felaketler senin başına geliyorsa aynaya bakmak gerek kusura bakma arkadaşım.

Heehhhh çok süper ya biz kafasıbas bayan olduk şimdi de.
Sen o akılla devam et o piskopatla o zaman onu bırak git başkasıyla karı koca hayatı yaşa.
Nikahsız kullandır kendini.
Sonra da ağla benim günahım ne diye.
Sen çok akıllısın kafası basbayan değilsin ama tüm kötülükler yine de seni buluyor ilginç!

ne güzel yazmışsın bravo kızmıyorum sana kendi hatamda var doğru haklısın ama ben hayatımı kurmak isterken hata oldu bu şekilde agresif tavıra gerek şu an içimde bullunduğum durumu anlatmak istedim bana acıyın demedim zaten kızıma ben annelik yapıyorum o benim tek varlığım zaten ama gücü kalmıyor insan yoruluyor bunu anlatıyorum derdime benden başkası çare olmaz herşeyin farkındayım yaptığım hataların bedelini ben çekiyorum merak etmeyin siz

Bak şekerim dul bir kadın ilk evliliğindeki mutsuzluklar, eşinden aldığı darbeler nedeniyle
erkeklerden bir süre nefret eder! Güvenemez. Hepsine karşı şüpheyle yaklaşır.
Hele bir küçük kızı varsa bin kat tedirgin yaşar.
Öz babaların sapık olduğu zamanda yaşıyoruz.!

Ya kızıma bir şey yaparsa diye bile korku içinde olman gerek.
Evliliğe bile soğuk durman gerek.
Sen karı koca hayatı yaşıyorsun.
Bu ne güven ayol?
28 yaşında dul kalan ablam kızı var diye evlilik yapmadı gençliği,
güzelliği soldu gitti biliyor musun sen?
Çünkü o kadın olmanın önünde anne artık!
Ben senin bu psikolojine anlayışla bakamam bu yüzden.

biz her önümüze gelenle nikahsız mı yaşayan olduk şimdi he ben onunla 2 sene çıktım ilk sene beraberlik oldu çünkü sorun yoktu epeydirde beraber olmuyorum sorunlar çoğaldı sen kendine ne kadar çok güveniyorsun sen nesin hiçmi sorunun yok nasıl bir çıkış yapıyorsun bana karşı bu ne sert tavır böyle ya mümkünse sen ben derdimi takip etme birgün senin başına gelince görürüm ben seni herşey sana basit geliyor

anladım ama sağlam işim yok ailem zaten istemiyor beni pek o yüzden evliliği düşündüm he senin dediklerini hep düşündüm ben acaba kızıma sarkıntı olur mu aldatıı mı önceki evliliğim gibi sıkıntı yaşar mıyım hepsini hala da düşünürüm ama çıkış bulamadım o yüzdn düşündüm ben onunla ilk zamanlar birlikte oldum şu an karı koca değil düşman kesildim ona ama o bırakmıyor peşimi saplantılı oldu iyice

Beraber olmasaydın evlenmeden.
Her şey yolundaydı nikahı basmak zor mu geldi?
Evet kendime güveniyorum.
Ben hayatımda nikahsız birlikteliğe olumlu bakmadım, bakmam.
Evli adamlarla işim olmadı olmaz.
Seven adam oturur nikah masasına nokta.
Sen bir anneysen çocuğuna gelecek her laftan,her kötülükte korkarak
yaşayacaksın.
Kadınsal arzuların çok ağır basıyorsa da evlilik düşünen insanları karşına alıp bakacaksın.
Sert olmak zorundayım çünkü sen sana yol gösteren insanlara bile kafası basbayan dedin.
Senin derdin bile yoktur bence git karı koca hayatına devam et.

Evli adam mevzuu nerden cıktı?

sorunumun nasıl olduğunu bile bilmiyorsun adam nikah istiyor ama olmuyor kendimi riske atamıyorum korkuyorum anladın mı diğeri gibi olursa adam çalıştırmam der garanti istemekte hakkım benim onu da ailesi vermiyor sıkıntı var yaşamıyorum artık öyle birşey uzak tutmaya çalışıyorum muhattp bile olmuyorum ama sonu olmayan bir son var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…