Maydin seni hatirladim
Inanamiyorum!
hala mi o psikopatla birliktesin?
Kizin icin evladin icin savciliga suc duyurusunda bulun demistik
Bu kader degil arkadasim, bu senin secimin
Ben en cok kizina uzuldum
Annesinin hatalarinin ceremesini o cekiyor ne yazik...
benim ne kadar arkadaşım varsa da hepsi de kelek çıktı bu hayatta kimseye güvenemez oldum daha önce çok yazdım buraya dertlerimi ama yanımda değil çevre gibi karşımda oldular ya ben kendimi anlatamıyorum ya da karşıdaki yanlış anlıyor yada ben görmek istediğim gibi görüyorum hayat zor gerçekten çalışmak hem anne hem baba olmak evde dışlanmak dul olmanın verdiği kötü şeyleri taşımak vede saplantılı bir erkek arkadaşının olması derdim o kadar çok yanımda bir tane arkadaş istedim hep bana yanlış yaptılar bunları kendileri için kullandılar zoruma giden o kadar çok şey oldu ki hayata bakış açımı o kadar değiştirdiler ki kendimi tanıyamaz oldum artık..
Hiç mi düzgün insan yok bu hayatta hiç mi aile sevmez bu kadar mı sevmez kimse beni ne hata yaptım bu kadar isyan ediyorum hemde şükür ediyorum güç kaynağım kızım var çünkü ama ne yapacağımı bilememek o daha kötü erkek arkadaşımla yaşadığım sorunlar 1000i aştı olmayınca olmuyor ama bunu ona kabul ettirmek zorr saplantılı olan bir insan terk et deseniz adamın beni nelerle tehdit ettiğini bilemezsiniz size kolay geliyor polise ver ailene açık açık anlat diyorsunuz kolay değil o dışlanmak nasıl çocukla nasıl ayakta duracaksın derdim çok isyanım çok kafamda neler geçiyor kimse bilemezz desteğim yok yordu bu hayat beni çok yorduuu...
kızlar biliyorum çok hata yaptım ama yardım edin akıl verin bana ben ayrılmak istiyorum evet kesin kararımı verdim ben dul bayanım o da bekar ben karı koca gibi hayat yaşadım onunla bununla tehdit ediyor ayrıca bundan önce yasak ilişki yaşadım evli bir adamla ama hatayı anlayıp onunla bağlantıyı iyice kopardım bu bunu biliyor aşırı paronayayk ve araştırıp herşeyi öğrenmiş aileme demekle tehdit ediyor ne olacak bmyle bugün polise şikayet edeceğim ama bunları yapar mı gerçekten çıldıracağım artık tahammülüm yokk
aralıktaki konunuz. hani polise şikayet edecektiniz. siz bu kadar cesaretsiz olursanız,daha çok isyan edersiniz hayata.
sayın okype
herşey göze kolay gelir derdimi anlatıyorum burada senin gibi ters tavırlı insanlar olduğu için hayata bakamıyorsun tersten bakıyoruz işte ılımlı yaklaş hiç hayal kırıklığı yaşamamışsın belli canını yakan olmamış kararsız kalmamışsın devran döner birgü bu durumlara gelince anlarsın neden bu şekilde hareket ettiğimi sadece yazmaya benzemez uygularsan sonucuna da katlanacaksın ben gittim polise ve herşeyi anlattım dediği şu ver ama herşeyi göze al bu adam saplantı yapmış belli her ihtimali düşün dedi ihtimalleri dedi ve daha da kötü olacağını anladım o yüzden şikayetçi olmamak zorunda kaldım ama bunun sebebini anlamayacak kadar kafası basbayanlar var
ne güzel yazmışsın bravo kızmıyorum sana kendi hatamda var doğru haklısın ama ben hayatımı kurmak isterken hata oldu bu şekilde agresif tavıra gerek şu an içimde bullunduğum durumu anlatmak istedim bana acıyın demedim zaten kızıma ben annelik yapıyorum o benim tek varlığım zaten ama gücü kalmıyor insan yoruluyor bunu anlatıyorum derdime benden başkası çare olmaz herşeyin farkındayımyaptığım hataların bedelini ben çekiyorum merak etmeyin siz
biz her önümüze gelenle nikahsız mı yaşayan olduk şimdi he ben onunla 2 sene çıktım ilk sene beraberlik oldu çünkü sorun yoktu epeydirde beraber olmuyorum sorunlar çoğaldı sen kendine ne kadar çok güveniyorsun sen nesin hiçmi sorunun yok nasıl bir çıkış yapıyorsun bana karşı bu ne sert tavır böyle ya mümkünse sen ben derdimi takip etme birgün senin başına gelince görürüm ben seni herşey sana basit geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?