Isyanım var bu kadere..

evli adam mevzusu şu
bundan önce ben başka bir işe girdim ve girmeme vesile oldu adamda benden hoşlanıyormuş ben daha sonradan öğrendim kendime hakım olamadım 1 sene yasak ilişki yaşadım duygularıma hakım olamadım ama sonunda ayrıldım ondan ama o bana pahalıya mal oldu rezil oldum o da bu şehirden gitti zaten olan bana oldu

Hımm olan sana oldu, ona da olan olmuştur.

ona birşey olmadı ben rezil oldum adım çıktı mahallede dışarıda rezil oldum işte erkek yapar dediler geçtiler karşıya hatam büyük oldu o konuda zaten

bak benim de kuzenim dul. aynı senin gibi onun da bir kızı var. ve biriyle tanıştığı zaman çok daha fazla dikkat etmesi gerektiğinin bilincinde. toplumdaki erkeklerin dul kadın algısını bilmen gerekiyor senin anladın mı? dul kaldıktan sonraki ilişkilerinde evlenmeden önceki kadar rahat olamazsın. saf olma.

konunu okuyunca şok oldum hatta acaba yanlış mı hatırlıyorum diye konularına baktım ve evet o sensin..

hala bu adam müsvettesi ile berabersin seni tehdit ediyordu hatırlıyorum,kızına zarar verecek diye korkuyodun ama bu böyle olmaz.sen bu adamla devam ettiğin sürece hayatın düzene girmez..

buraya konu açıp yardım istiyorsun ama sanaldan biz ne yardımı yapabiliriz sana?önceki konunda zaten gereken şeyler söylenmişti ama bi faydası olmamış.sabret geçer mi diyelim daha ne diyelim ki?

Evli adam mevzuu nerden cıktı?

Okypete eski konudan alıntı yapmış elmayra

Ah felek zalim felek. Kime kavun kim kelek. Kimine urba giydirdin. Kimine yırtık bir yelek

Bugün basbas bağırasım var bu BDV de.
Çocuğum var bize baksın diye manyağın tekiyle beraber ol,çalışma,çabalama sonrada kader i suçla.
Arkadaşım kendine acımıyorsan yavruna acı.
Git bir iş bul adamıda savcılığa şikayet et bitsin bu işkence ya.

Bastan yapilmis hatalar... 18 yasinda evlenip evlilik oyunu sanmakla baslamis aslinda hersey.. sonradan ipini koparip hata ustune hata yapmissin...

Simdiki erkek arkadasinla 'garanti' vermeden nikah kiymam diyorsun (ne kadar cirkin bi durum) sen adama neyin garantisini veriyorsun???

Arkadaslara katiliyorum, bence de kendi hayatini kurmalisin, kendi parani kazan evini tut ve kizini buyut. Ama anladigim kadariyla sen bunu yapabilecek bi insan degilsin.. bari bu erkek arkadasinla kiy nikahini otur evinde.. garantiyi evi arabayi gec.. senin oyle bisey istemeye hakkin yok... gecmiste yaptigin hatalarin, ailenle olan sorunlarinin belki bu sekilde kapanir

Son olarak LÜTFEN LÜTFEN !!! Kizina sahip cik, onu okut ve senin gibi hemen erkeklere ilgi duymasini engelle...

Önceki konunu okudum şimdi.

Senin hatalarınla seni tehdit eden bir adama daha ne kadar tahammül edeceksin merak ediyorum.

Nereye kadar devam ettireceksin böyle.Nezamana kadar?

Kendine acımıyorsun onu anladık da kızına da mı acımıyorsun ?

Benim bildiğim kadın boyun eğmez ezikliğe karşı direnmemezlik yapmaz mutsuzluğu bile bile tercih etmez.

Sen neden boyun eğiyorsun herşeye arkadaş.?

Zor diyip duruyorsun.Tamam hadi anlat bana neyin zorluğu?

Ailene söylemesinden mi korkuyorsun? O demeden sen söyle ailene.De böyle hatalar yatım ama geri döndüm de.

Havlayan köpek ısırmaz.Isırmaya yeltenirse sen de bilersin dişlerini sen de onu ısırırsın.

Korkmayın şunlardan bu kadar ya.

Yasak ilişki....

Evet olan sana olmuş...

Bu adamdan evvel sen zaten kendin ezip geçmişsin kendini...

Bence önce iyi bir iş bulman lazım maddi gücün olmadan hiçbir şey olmuyor ne yazık, seni tehdit eden insan seni ne kadar seviyordur bu tartışılır.

defalarca yazdım yazdım sildim ama yazmıycam
evet sana cevap vermiycem hatalarını gözden geçir sadece....

insan neden basina gelenlerin kendi tercihi oldgnu kabul etmez kaderi suclar? asıl kader,aldattiginiz o kadinin hakkinin sende kalmamasi,cezani cekmen...

araya nokta, virgül koysanız da okumak zor olmasa yazdıklarınızı...

bir insanın kendine yaptıgını butun dunya bır araya gelse yapamaz derler cok dogru sızınkısıde o hesap ust uste yanlıslar yapmıssınız amenna en beterı de su evlı adam olayı olmus nasılda kendınızı o adamın karısı yerıne koyup vıcdan falan yapmadan gecırdınız o surecı ve sız bunu yapmısken kader sıze ne yapsın karsılıksız mı kalacaktı yanı yaptıgınız ha bu arada sadece burası degıl bırde obur taraf var bılıyorsunuz su an kameraya el sallama modunda yasıyoruz bunlar yarın dev ekranda karsımızda olacak hesap verecegız......
sıze onerılen tum onerılere bır kulp zaten bulmussunuz allah yardımcınız olsun dıyorum

Kadere isyan demek Allah'a isyan demek, biliyorsunuz değil mi?

Evli biriyle ilişki yaşıyorsunuz, ondan ayrılıp başkasıyla yaşıyorsunuz üstelik bir kızınız varken; neyse bunlar sizin meseleleriniz de bu kadar hatayla Allah'a nasıl isyan edebiliyorsunuz onu merak ettim.

allah akıl fikir ve kolaylık versin de...insan bu kadar mı üst üste hata yapar?

kızın... ah o kızına üzülmemek elde değil .....

sen ne biçim bir annesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

garibim nelere şahit oluyordur o!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…