evli adam mevzusu şu
bundan önce ben başka bir işe girdim ve girmeme vesile oldu adamda benden hoşlanıyormuş ben daha sonradan öğrendim kendime hakım olamadım 1 sene yasak ilişki yaşadım duygularıma hakım olamadım ama sonunda ayrıldım ondan ama o bana pahalıya mal oldu rezil oldum o da bu şehirden gitti zaten olan bana oldu
kızlar biliyorum çok hata yaptım ama yardım edin akıl verin bana ben ayrılmak istiyorum evet kesin kararımı verdim ben dul bayanım o da bekar ben karı koca gibi hayat yaşadım onunla bununla tehdit ediyor ayrıca bundan önce yasak ilişki yaşadım evli bir adamla ama hatayı anlayıp onunla bağlantıyı iyice kopardım bu bunu biliyor aşırı paronayayk ve araştırıp herşeyi öğrenmiş aileme demekle tehdit ediyor ne olacak bmyle bugün polise şikayet edeceğim ama bunları yapar mı gerçekten çıldıracağım artık tahammülüm yokk
aralıktaki konunuz. hani polise şikayet edecektiniz. siz bu kadar cesaretsiz olursanız,daha çok isyan edersiniz hayata.
Evli adam mevzuu nerden cıktı?
evli adam mevzusu şu
bundan önce ben başka bir işe girdim ve girmeme vesile oldu adamda benden hoşlanıyormuş ben daha sonradan öğrendim kendime hakım olamadım 1 sene yasak ilişki yaşadım duygularıma hakım olamadım ama sonunda ayrıldım ondan ama o bana pahalıya mal oldu rezil oldum o da bu şehirden gitti zaten olan bana oldu
sayın okype
herşey göze kolay gelir derdimi anlatıyorum burada senin gibi ters tavırlı insanlar olduğu için hayata bakamıyorsun tersten bakıyoruz işte ılımlı yaklaş hiç hayal kırıklığı yaşamamışsın belli canını yakan olmamış kararsız kalmamışsın devran döner birgü bu durumlara gelince anlarsın neden bu şekilde hareket ettiğimi sadece yazmaya benzemez uygularsan sonucuna da katlanacaksın ben gittim polise ve herşeyi anlattım dediği şu ver ama herşeyi göze al bu adam saplantı yapmış belli her ihtimali düşün dedi ihtimalleri dedi ve daha da kötü olacağını anladım o yüzden şikayetçi olmamak zorunda kaldım ama bunun sebebini anlamayacak kadar kafası basbayanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?