Isyanım var bu kadere..

olan olmus tamam bundan sonra ne yaparim nasil hayatimi düzene korum diye düsün bence , hatalarindan ders cikart , yok yapamam ben dersen sonuc ortada, iyice cukura batarsin , sonradan keske lanetler ise yaramaz arkadas allah beyin irade vermis bunlari kullnacaksin boyun egdigin an bitmistir olay basit yani , cözümler ara cikis yolu ara , zorlanamam dersen git hemen görüsü usulu evlen sehir disina git

Ne kaderi ya sen kendin istemişsin herşeyi alışmışsın da oh ne güzel diye devam etmişsin evli adam ile bir sene boyunca takılmayı bile normal görmüşsün ki normal görmesen bu kadar uzun sürmezdi. Dul bir bayansan daha çok dikkat edeceksin senin gibi nasıl olsa dulum rahatım diyen bir çok kadın var evet benim nazarımda da öylesin sen şuan dışardan baktığımda. Kaderi bahane etmeyin kendinize artık çeki düzen verin ne istiyorsunuz ne yapıyorsunuz bir gözden geçirin.

Hata değil tercih yapmış sonra klasik erkek suçlu toplum suçlu kaderim böyle kulpları ile kendini aklıyor ve maalesef olan o masum yavrucağa oluyor yazık günah inş. annesini örnek model almaz kendine boşandığı eşi öğrense kızı alsa daha iyi bakamaz mı ben konu sahibini geçtim o rahatında o kızın derdindeyim.

Kızını bir psikopatla birlikte olduğunda daha iyi büyütebileceğini sanıp evlenip sonra boşanmak...

Bir kızın daha hayatı karardı diyebilirim. O çocuk asla baba sevgisi görmeden büyüyecek. Bir kızın hayatında olmazsa olmazıdır baba sevgisi, şefkati. Kızlar kocalarını babalarından gördükleri sevgi ile öğrenirler. Çok yazık.

evladını düşün oda senin gibi sorunlu bir hayat yaşamasın demi onu istiyorsan riskleri göze al evladınıda al kendine yeni bir hayat kur yanlış yapmayan var mı yok hata insanlar için güzel kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…