işyeri dedikoducularından nasıl kurtulurum

selaygrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
20
29
3
35
ben dedikoducuları sevmiyorum işyerinde sabahtan akşama kadar herkesin herşeyin dedikodusu yapılıyor ve boğuluyorum o insanların yerine kendimi koyuyorum üzülüyorum o ortamda olmaktan da nefret ediyorum gerçekten ama çaresiz aynı odada oturmak zorundayım devlet daire memurluk sonuçta.Ddedikodu yapmayın boşverin falan diyince de hemen içimizdeki hain buda onlardan diyip bana karşı tavır alıp benimle konuşmama başlıyor geriliyorum bir akıl verin napayım 30 yaşındayım

Benim iş yerimde bir iş arkadaş vardı. Her konuda örnek alırdim şimdiki aklım olsa. Adam gelir işini bir güzel yapar. Insanlarla sadece havadan sudan bahseder. Ne kavgalara ne dedikodulara karışirdi. Gün bitince de saniyesinde ceketini alıp mutlu mesut evine giderdi. Adama öyle dedikodu ortamlara sokmak isteseler "açıkçası böyle konularla ilgilenmiyorum, işim var masama döneyim" derdi gülümseyerek ve giderdi. Bence öyle yapın. Renk vermeyin. Ben bahsettiğim arkadaşla uzun bir süre çalıştım. Bana sorsalar "o adamin kardeşi var mi?" diye, hiçbir fikrim yok. En sağlamıni o arkadaş yapıyormuş biz zamanında göremedik sadece. Sizede aynısını tavsiye ederim

Benim iş yerimde bir iş arkadaş vardı. Her konuda örnek alırdim şimdiki aklım olsa. Adam gelir işini bir güzel yapar. Insanlarla sadece havadan sudan bahseder. Ne kavgalara ne dedikodulara karışirdi. Gün bitince de saniyesinde ceketini alıp mutlu mesut evine giderdi. Adama öyle dedikodu ortamlara sokmak isteseler "açıkçası böyle konularla ilgilenmiyorum, işim var masama döneyim" derdi gülümseyerek ve giderdi. Bence öyle yapın. Renk vermeyin. Ben bahsettiğim arkadaşla uzun bir süre çalıştım. Bana sorsalar "o adamin kardeşi var mi?" diye, hiçbir fikrim yok. En sağlamıni o arkadaş yapıyormuş biz zamanında göremedik sadece. Sizede aynısını tavsiye ederim
erkekler daha kolay yapar da bayan olarak zor gerçekten odada kahvatı yapılıyor biryere gitmeniz gerekiyor onlar idare diyor falan bir yandan da iş arkadşaına muhtaç durum çok

hiç altın günü ya da arkadaş oturmam yoktur iş ev ailem yani saf düşünen saf bir insanım cidden ben:(
İşin zor hayatım o zaman onların içnde , seni yer onlar. Kadınlar bir araya gelince dedikodu kaçınılmaz, erkekler de aynı hoş. Sen duymamaya çalış, dahil olma hoşuna gitmiyorsa.

Devlet dairesinde böyle saçma sapan muhabbetlerini olması ne saçma baya boş kalıyorlar galiba 9 5 çalışıyorlar bol bol muhabbet yazık günah sen boşver takma bence duymamazlıktan gel ki onlarda muhabbeti kessin aslında başkaları onların hakkında konuşcak ki anlasınlar ne kötü bi durum olduğunu

Dedikodu malesef her yerde var, ama siz işinize baktıktan sonra kimse size zorla dedikodu yaptırmaz... kendi işinizle ilgilendikten sonra, kibarca reddederek ortamda kalmayabilirsiniz.

ben dedikoducuları sevmiyorum işyerinde sabahtan akşama kadar herkesin herşeyin dedikodusu yapılıyor ve boğuluyorum o insanların yerine kendimi koyuyorum üzülüyorum o ortamda olmaktan da nefret ediyorum gerçekten ama çaresiz aynı odada oturmak zorundayım devlet daire memurluk sonuçta.Ddedikodu yapmayın boşverin falan diyince de hemen içimizdeki hain buda onlardan diyip bana karşı tavır alıp benimle konuşmama başlıyor geriliyorum bir akıl verin napayım 30 yaşındayım
Yani şimdi dedidoku yapmayın boşverin diyince o ortamın babaannesi gibi olmuşsunuz dedikodu yapmak istememenizi anlarım da gülün geçin he he diyin geçin müdahil olmayın böyle yaparak sadece dışlanıp mutsuz olursunuz

Valla çalışılan işin yoğunluğuyla alakalı biraz da...biz bankada masada müşteri varken çalan telefonu karşılar, email trafigiyle boğuşup Messenger dan bölgeye bugün banka icin ne katma değer yarattık diye hesap verip; hedef peşinde koşmak için birbirimizin rakibiyken bile kavga etmeye dedikodu yapmaya vakit bulamazdik.siz de duymayın onları takın kulaklık misss

Back
X