İşyerimde aşık olduğum kişiye borç para verdim

Bugün gittim yüzüne söyledim maaşı aldık parayı ver diye 5 inde para gelcek bi yerden 5 inde vercem dedi 5 indede vermezse tamam zaten gitti o para müdürde biliyo ama bu müdür yardımcısı o müdür yakınlar yani

Yüzsüz adam ya !! Karaktersiz! 5 inde para gelecekmiş. Acil arkadaşım istiyor şimdi ver deseydin keşke. Yeterinde mahcup oldum 5 ine kadar beklemem mümkün değil, eğer yoksa sen de başkasından borç al ve bana olan borcunu öde artık deseydin. Deli eder adamı böyle asalaklar yaa. Kan emici !!!

aynı işyerindeysen ....maaş günleri yakasına yapışcan yada bye bye.
umarım geri alırsın bidaha da böle bi hata yapmazsın inş.

Ne kişiliksiz insancıklar var yahu. Öderse öder, ödemezse de başının gözünün sadakası say canım sen.

ayın 15 inde maaş alıp da borcunu ödemiyorsa bu adam borç ödemeye niyetli değil demektir. boşuna ayın beşini bekleme derim çünkü daha çok oyalıycaktır emin ol... ne yapıcaksan şimdi yapmaya başla senin beklemen onu sadece daha da rahatlatır. para söz konusu olduğu zaman erkekler kadınları salak zanneder kolay yolunabilecek kaz gibi görüyolar. ne kadar çirkefleşirsen parayı geri alma ihtimalin o kadar artar sana tavsiyem bu... ama yapamam dersen yaz günü buzlu bi bardak su iyi gelir ferahlatır...

Neler söyledim neler.. Ayıp yaptığın diye söylendi bi de bana cık cık cık.:/ O parayı ona bırakırsam ben de ne olayım gerekirse dövdürtcem kimse beni bu şekilde kullanamaz. Kullanmamalı.:/

oldum olası erkeğe para veren kadınlara sinir olurum hele para isteyen erkeklerden nefret ederim. İnsanda hiç mi gurur olmaz ya. Sorunuza gelince bence bir bardak su içmeyin kalkın hakkında icra takibi yapın senet vs olmasına gerek yok patlatın takibi eline icradan kağıt gelince tedirgin olsun. Tabi itiraz ederse orası ayrı iş uzar ama olsun hiç olmazsa ciddi olduğunuzu anlasın

iyi akşamlar ablalarım narkozz6 ablanın yaşadığın tarzda bende bir prblm yşdım ne yapacağımı hiç bilmiyorum tekrarr konu açmak da istemedim açıkcası sizden ve narkozz6 abladan bir cevap geleceğini umuyorum sevgilime borç verdim bana göre yüklü bir miktar babamın cüzdanından çalıp verdim parayı birgün içinde vereceğini söyledi ona güvenip bu şekilde yaptım aldıktan sonra parayı başka kızlarla kafede birşeyler yerlerken gördüm ayrıldık ama ben onu çok seviyorum hala deymez birisi ama çok seviyorum sizlere ve bu konuyu canlı canlı yaşadığı için narkozz6 ablaya sormak istediğim sen ne yaptın abla parayı verdimi tekrar barıştınızmı sevginde bi değişiklik oldumu bunları soruyorum abla çünkü çok seviyorum bana ne söylerse söylesin inanacak gibi hissediyorum kendimi eğer affedersem eskisi gibi olurmu abla bu sorularıma cevap verirsen çok mutlu olurum sizin söylediklerinize göre narkozz6 ablanın tecrübesine göre yönlendirebilirim bu ilişkiyi

elin adamı hatta adam olamamış erkek kişisi için babanın cüzdanından para mı çaldın !

kusura bakma ama senin durumun daha da kötü.hala barışma peşindeymişsin daha ne diyelim

baban anlarsa nolcak bence birazda onu düşün.

kusura bakma baba senin bizim için çalışıp kazandığın parayı ben gidip sevgilim(!) e verdim o da başka kızlarla yedi ama baba nasıl barışcam ben onunla de bakalım nasıl çıkacaksın işin içinden

umarım çıkarsın

Son düzenleme:

yaa arkadasım senı yargılamak ıstemem ama ,ben boyle konuları okuyunca ve cevrem de boyle orneklerı gorunce ınan sasırıyorum .nasıl boyle bır sey yaparsınız anlam veremıyorum .cok sevıyor olabılırsın ama o'na cıkarıpda babanın cebınden para veremezsın .bırak babanın cebındenı kendı cebınden bıle cıkarıp vermek cok sacma.yanı ben kendımı senın yerıne koysam ,sevgılım benden borc para ıstese dırek dusunmeye baslarım ,bu benı safmı buldu da benden koparabıldıgı kadar koparmaya calsıyor yoksa bu benımle param ıcın mı beraber dıye dusunmeye baslarım .o parayıda vermedıgım gıbı bu dusuncelerede saplanıp kalırım .nıtekım de oyle ama .karsımdakı ne kadar ıyı nıyetlı olsa da ben bu durumu kabul edemem .erkek dedıgın guclu olmalıdır yahu ne demek kız arkadasından borc para ıstemek .bırak ben borc para vermeye ,kızın hesap odemesıne bıle karsıyım.ve sen hala ben o'nu unutamıyorum barısırmıyız dıye beklıyorsun.pes yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…