Var kamera aklımada geliyor ama sanki kimse umursamaz gibi geliyorağlamayın
resmi olarak şikayet dilekçenizi yazın ve evrak kayıta verin
kamera vs yok mu kurumda
Evet var hepsini düşündüm ama sanki hiçbir şey kimse yapmaz gibi hissediyorumKamera var mıydı?
Var kamera aklımada geliyor ama sanki kimse umursamaz gibi geliyor
Kimse uğraşmaz zaten, siz uğraşacaksınız. Hemen kayıt örneğini alın. Sonra da dilekçeye bir kopyasını ekleyip şikayet edin. Ne demek üzerinize yürümek, bırakmayın peşini ki herkes karşınızda ayağını denk alsın.Var kamera aklımada geliyor ama sanki kimse umursamaz gibi geliyor
Dilekçeyi nereye vermem gerekiyor bilmiyorum şuan beynim durmuş durumdaHerkes yazmış zaten. Dilekçe yazarak şikayet edin ve dilekçenizi takip edin.
Böylece üstü kapatılamaz.
Kamera kayıtları da sizden yanaysa herhalde üstü kapatılamaz.
Gerçi ceza olarak ne verilebiliyor onu bilmiyorum
Kınama tarzı bir şeyse çok da bir şey ifade etmiyor aslında
Kayıtları ben kendim değilde emniyetemi gidip dilekçe vereyim diyorum tam bilmiyorum napacağimi savcilik talep ediyor sanırimKimse uğraşmaz zaten, siz uğraşacaksınız. Hemen kayıt örneğini alın. Sonra da dilekçeye bir kopyasını ekleyip şikayet edin. Ne demek üzerinize yürümek, bırakmayın peşini ki herkes karşınızda ayağını denk alsın.
İşte nasil yapicam beynim durdu inanin sakince bi düsüneyim nereye vericem dilekçemi pekiDilekce yaz. Sikayetciyim de. Kamera kayitlarininda da var yaz ki kamera kayitlari silinmesin. Gereginin yapilmasi de. Konuyu ort bas ederlerse onlar da suclu olur. Dilekcene bir cevap vermek zorundakar. Olayi inceledik birsey yok yazsalar bile bu da birsey yapmadiklarini gosterir. Ileride tum bu delillerle hakkini daha ust makamlarda tum bu insanlati sikayet ederek ararsin.
Siz o iş yerinde çalışıyorsunuz. Kendiniz de isteyebilirsiniz. Zaten 30 saniyelik bir kısmı lazım size. Dilekçede bunu da belirtin ki silmeye kalkmasınlar. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben olsam hemen bir avukatla görüşürdüm.Kayıtları ben kendim değilde emniyetemi gidip dilekçe vereyim diyorum tam bilmiyorum napacağimi savcilik talep ediyor sanırim
Ne desin ustune erkek yurumus topmu yurudu desinbakın umursamayacaklar
yazılı dilekçe vereceksiniz
öyle ya da böyle o ifadeler alınacak yani konu ört bas edilecek olsa bile sonra ört bas edilecek
bir de bana başlık ilginç geldi
iş yerimde üzerime yürüyen kişi, eleman, iş arkadaşım, adam dahi olur da neden "erkek"
işyerinizde cinsiyetçi bir ortam mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?