İşyerimdeki ahlak dışı ilişkii

  • Konu Sahibi Konu Sahibi minis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de kocamın iş yerine gitmedim.
Ayrıca siz işinizi yapsanıza. Kapı kapalı diye kadını metresyerine koyuyorsunuz. Size ne yahu. Gözünüzle görmeden kafadan uydurup bir de adamın eşine söylemeye çalışıyorsunuz.
 
Ben hiç bulaşmayin derim. Evet bunlar bizim ahlak ve terbiye anlayışımıza çok ters. Hatta insan bağırmak herkese duyirmak istiyor anlıyorum. Ama yarin öbür gün kabak size patlar. O adam öyke bir swy yok kıskanmış der, iftira der kanit göstersin der. Yapan hakli çıkar. Çirkefler çünkü
 
Katiliyorum, konu sahibesi uzun yillardir calistigini belirtmis ama buradan hala acemi gibi duruyor. Bu tur olaylari yuzde 99.9 isyerindeki herkes ve evli olan kisilerin esleri bilir. Bazen maddiyattan bazen de bizim bilmedigimiz sebeplerden herkes bilmiyormus gibi davranir. Benim calistigim yerde o kadar cok ki evli olup baskasiyla iliski yasayan. Bir iki tanesinin eşlerinin bildigine eminim ama herkes halinden memnun gorunuyor.
Saniyor musunuz ki siz söyleyince "hmm demek aldatiliyorum oyleyse yarin bu adamis bosayip donuna kadar alacagim, senden de Allah razi olsun" diyecek karsi taraf.
Karismayin, sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.
 
"Isyerinde nasil boyle bisey yapabilirim olsa idi mutlaka duyardin,ögrenirdin.Minis'in bende gözü var kiskandigi icin yapiyor" dese isin icinden cikamazsiniz.
Desifre etmeyi dusunuyor iseniz de elinizde saglam kanitiniz olsun.
Ama yerinizde olsam ilgilenmezdim kimseye bisey olmazken bana ne ki?
 
Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Eşimin işyerine gitmek İnan hiç aklıma gelmedi
15 senedir iş hayatındayım
 
Sanane yahu. Hayir birde bakislarindan anlamismis. Icin fesat demek ki. Birde milletin evini karistiracak..
 
Eşimle sevgiliyken böyle bir şey gelmişti başımıza anlatmak istedim.
Eşim beni almaya gelmişti okula bırakmak için kapıda bir adam ve kız vardı. Eşim bana bu adamı tanıdın mı dedi baktım ve tanıdım sonradan. Eşimin komşuları olur kendisi. O da ne yanında gencecik sütun gibi bir kız benimle yaşıt. Adam 40 yaşında. Biz şok. Karısı evde çocuk bakıyor 2 3 tanede çocukları var. Tabi bunu eşimin annesine söyledik sonra karışmamaya karar verdik. Zaten karısının her şeyden haberi varmış, bir kaç ay sonra boşandılar. Yani diyeceğim boşuna başına bela alma zaten su akıyor yolunu buluyor er ya da geç. Söylemesen bir dert söylesen bin dert boşver derim.
 
Canim benzer bi durumu bende yaşadım.çalıştığım yerdeki kadin kocasini aldatiyordu.sevgiliside evliydi ve ailece tanidiklariydi abi falan diyordu herkesin yaninda ayrica adamin eşine öyle iyi davraniyordu ki anlasilmasin diye surekli iltifatlar ..bence söyleme bosver suc sana kalir ama ismini gizli tutarak anlamasini saglayabilirsin eşinin
 
Amaan dert ettiğin şeye bak boşverr kimsenin namus bekçiliğini yapak zorunda değilsin alan razı veren razı 10 senedir orda olduğuna göre o köprünün altından çok sular akmıştır
 
Kk'ye inanamadim suan.Aldatilmis ve bunu farkedememis bir kadin olarak diyorum ki;Keseke biri bana soyleseydi ,keske bir citlaysaydi da.Ben cocuk dogurmasayfim 10 yilim cop olmasaydi bu kadar yalanla kandirilmamis olsaydim.Soylemek kolaymi elbette degil.Konustugu kadinlardan biri ulassaydi da soyleseydi keske.Ben kaza yapip beli kirildiginda altindan alip bakmaz,orada oylece birakip giderdim.Emeklerim,inanislarim,kandirlmalarim.esinin bildigini sanmiyorum.Esi o isyerine gelse yapmiycaklarmi sanki .Gozunun icine baka baka evli bir adamla flort ediyo kadinlar.Yasadim.Esimin 2. Bir telefonu,facesi,instegrami varmis.Isyerinde birakip eve geliyormus. Cok uzucu bir durum.
 
Başkasının hayatına burnunu sokup pişman olmayan görmedim.
Sizin de hayatınızda atraksiyon eksik galiba.
Ulaşın karısına, sizin yaptığınız tespit edilsin, işten atılma tehlikeniz oluşsun alın size atraksiyon.

Ya da "yuva" kurtarmak uğruna bu tehlikeyi göze alıcak kadar iyi kalplisiniz.
 
Aynı yatakta bassan bile 4 şahit lazımken siz sadece öyle hissettimle olmaz o iş . İftiraya girer bu durum yazık ya.Sizi ilgilendirmez
 
Bende ağız dolusu ŞAKA MISINIZ demek istiyorum. Vay be eskiden olsa kk kadınları karısına haber vermek için seferber olurlardı şimdi herkes sanane ahlak bekçimiisniz gerçekten şaşırdımm
İşyerinde bir çok kişi farkettiği bir durum için burda siz hiç bir şey görmeden aynı ortamda bulunmadan bakışmadan mı çıkardınız diyorsunuz. Aldatma yoksa bile başkalarının böyle düşünmesine sebep olan hareketlerde bulunmasını istemez kimse kocasının. Karısını nerden biliyorsunuz ki boşancağını sanmam diyorsunuz.
Kadın öğrenir biliyorsa da birşey farketmez . Ama ya bilmiyorsa ?
Kesinlikle söyle yurtdışından birini bul instagramdan mesaj atsın kocasına dikkat etmesini, emin olmadığını ama karısı olarak başkalarının böyle konuştuğunu bilmek istediğini düşündüğünüzü söyleyin
 
aynen, yorumlara ben de inanamadım. bazi insanlar empatiden yoksun.
demekki kadınlar aldatılıp bunu bilmek istemiyor, çünkü bu tür olaylarda yüzde 99.9 aldatılan kadın bilirmiş. tövbe estağfurullah istatistik bile tutulmuş.
 
Eminim her is yerinde vardır bu durum. Bizim muhasebeci ile de usta aynı şekilde. Adam evli çocukları var ve gecekondu da oturuyor. Insan der ki çocuklarımı daha iyi bir yerde oturtayim. Ama yok tüm birikmişini bu kadınla harcamış. Yazık o evdeki kadına.. Bende çok üzülmüştüm duyduğum zaman. Ama her yerde böyle insanlar var.
 
Valla bizim finansçıyla yaşlı patronumda kapalı kapılar ardında çalışıyor. Finans işi uluorta olmaması gereken şirket sırlarınında içinde olduğu bir iş sonuçta. Aldatıyodur aldatmıyordur bilemem ama sırf bu sevepten yaftayı yapıştırmayın bence. Aldatıyorsada karışmayın eşinin arkadaşımısınız akrabasımı sizene.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…