Katiliyorum, konu sahibesi uzun yillardir calistigini belirtmis ama buradan hala acemi gibi duruyor. Bu tur olaylari yuzde 99.9 isyerindeki herkes ve evli olan kisilerin esleri bilir. Bazen maddiyattan bazen de bizim bilmedigimiz sebeplerden herkes bilmiyormus gibi davranir. Benim calistigim yerde o kadar cok ki evli olup baskasiyla iliski yasayan. Bir iki tanesinin eşlerinin bildigine eminim ama herkes halinden memnun gorunuyor.Bu ilişkinin bir sır olduğunu nerden biliyorsun? Çok rastladım... Herkes biliyor boyle şeyleri kimse salak değil. Elinde dünyayı yok edecek sırrı taşımıyorsun yani. Saf olup burnunu sokmamani öneririm. Ahlaksızlık edepsizlik normallesti cunku gunumuzde
Eşimin işyerine gitmek İnan hiç aklıma gelmediSiz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Canim benzer bi durumu bende yaşadım.çalıştığım yerdeki kadin kocasini aldatiyordu.sevgiliside evliydi ve ailece tanidiklariydi abi falan diyordu herkesin yaninda ayrica adamin eşine öyle iyi davraniyordu ki anlasilmasin diye surekli iltifatlar ..bence söyleme bosver suc sana kalir ama ismini gizli tutarak anlamasini saglayabilirsin eşininKızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
int.cafeden filan yapabilirsiniz fake hesaplaBunu düşündüm ama elleri kolları çok uzun ip den felan bulunursam çok fena olur
aynen, yorumlara ben de inanamadım. bazi insanlar empatiden yoksun.Emin olduktan sonra bir kanit gecince elime fake bir hesap açıp ikisinede ilişkinizi biliyorum yakında herkes duyacak diye mesajlar atardım..
Böyle bir kaç hafta köpek gibi bir korkutur sonra da eşine farklı bir yolla bunu iletirdim..
Karışmayin demek nedir ? Biraz kendinizi o kadının yerine koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?