- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
mesaj atacaksan da bir butik hesabı aç bir dost adı altında at. kendi hesabından atarsan adam işin içinden sıyrılırsa senin ayağını kaydırır.
Gozunuzle gordunuz mu? Sadece bakismalar diyorsunuz.Belki size oyle geldi? Ama yine de kapinin iceriden sifreli kilitlenmesi insani kuskulandiriyor.Niye kilitliyorlar degil mi? Yine de Kucuk bir ihtimal de olsa yanilma ihtimaliniz olamaz mi? İsyerinddki diger calisanlar ne diyor? Eger oyleyse herkesin dilindelerdir mutlaka.
Eger eminseniz bence esine siz soylemeyin.Baskasi soylesin.Ne yazik ki is dunyasi pis.İsinizden olursunuz.Yada kadin goz yumuyor bilmezlikten geliyor da olabilir.ne yazik ki bazi kadinlar esinin ahlaksizligini gormezden geliyor.Kadin bu defa sizin hakli oldugunuzu bilse bile,adinin cikmamasi icin sizi yalancilikla suclayabilir.
Bu Size ne ve de Sanane diyenler !!!!
Evdeki hanımın yerine kendini koyup yine aynı cevabı verir miydi çok merak ediyorum.
Bana hissetirmesin de dışarda ne yaparsa yapsın kafasındalar heralde
Böyle bir sebeple boşandım 6 yıl evvel. Buna rağmen “ size ne “ diyorum. 3 ayda şıp diye anladım adamın ne halt karıştırdığını da 10 yıllık karısı mı anlamamış olacak ? Kocasının kendisini kendi işyerinde çalışan biri ile 10 yıldır aldattığını anlamayan kadın için de yapacak çok bir şey olduğunu sanmıyorum. Emin olun makbule geçmeyecektir..Bu Size ne ve de Sanane diyenler !!!!
Evdeki hanımın yerine kendini koyup yine aynı cevabı verir miydi çok merak ediyorum.
Bana hissetirmesin de dışarda ne yaparsa yapsın kafasındalar heralde
Herkes hayatta kendi yaptığını çekiyo bence Allaha havale et ve izle ayıp örtülür.Tamam ortada bir günah var ama buna vesile olduğunuzda belki ders alınması gereken şeyleri gizlemiş olcaksınız.Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?