İşyerimdeki ahlak dışı ilişkii

• Konu Sahibi Konu Sahibi minis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesaj atacaksan da bir butik hesabı aç bir dost adı altında at. kendi hesabından atarsan adam işin içinden sıyrılırsa senin ayağını kaydırır.

Vallahi ben olsam karışmam neden de kadın hissediyordur adamda para varsa ondan kabullenmiştir nasılsa dönüp dolaşıp geleceği yer burası diye ve aynen bu şekilde biri de önümde örnek kadın para var diye kıpırdamıyor yerinden

Dinimizde bile böyle bir durumda 4 şahit istenirken nasıl bu kadar emin olabiliyor sunuz?Kaldı ki eşine ulaştığında sonuçların nerelere varacağını düşünmüyor musunuz?
Size tavsiyem çok rahatsız oluyorsanız bu durumdan o iş yerinden ayrılmanız kendi iç huzurunuz açısından.
O hanım yakın arkadaşınız olup sizinle paylaşırsa uyarırsınız ama geri kalanı size düşmez bence

Bu Size ne ve de Sanane diyenler !!!!
Evdeki hanımın yerine kendini koyup yine aynı cevabı verir miydi çok merak ediyorum.

Bana hissetirmesin de dışarda ne yaparsa yapsın kafasındalar heralde

Gozunuzle gordunuz mu? Sadece bakismalar diyorsunuz.Belki size oyle geldi? Ama yine de kapinin iceriden sifreli kilitlenmesi insani kuskulandiriyor.Niye kilitliyorlar degil mi? Yine de Kucuk bir ihtimal de olsa yanilma ihtimaliniz olamaz mi? İsyerinddki diger calisanlar ne diyor? Eger oyleyse herkesin dilindelerdir mutlaka.
Eger eminseniz bence esine siz soylemeyin.Baskasi soylesin.Ne yazik ki is dunyasi pis.İsinizden olursunuz.Yada kadin goz yumuyor bilmezlikten geliyor da olabilir.ne yazik ki bazi kadinlar esinin ahlaksizligini gormezden geliyor.Kadin bu defa sizin hakli oldugunuzu bilse bile,adinin cikmamasi icin sizi yalancilikla suclayabilir.

Evdeki hanımın yerine kendini koyup yine aynı cevabı verir miydi çok merak ediyorum.

Bana tamda bu durumda biri ilasip bunlari soylese psikolog oneririm
Bakin aldattiklarina dair ortada hicbirsey yok
Esini bile birkez dugunde gordum cok kiskanc bi tip kimseye yar etmez diyosunuz nasil bu kaniya vardiniz?
Yuz okuma metodu varda biz mi bilmiyoruz

Zan üzerine hareket daima hatalı sonuçlar doğurur derler.Ayrıca iş yerinde herkesin şüphesini çekecek kadar rahatça yasak ilişki yaşayan bir patronunuzun olduğunu düşünüyorsanız bir an önce ayrılın o iş yerinden.Hem patron hem de çalışanlar bir garip çünkü(!) sizden başka kafası bu yönde çalışan yok gibi orada.

Böyle bir sebeple boşandım 6 yıl evvel. Buna rağmen “ size ne “ diyorum. 3 ayda şıp diye anladım adamın ne halt karıştırdığını da 10 yıllık karısı mı anlamamış olacak ? Kocasının kendisini kendi işyerinde çalışan biri ile 10 yıldır aldattığını anlamayan kadın için de yapacak çok bir şey olduğunu sanmıyorum. Emin olun makbule geçmeyecektir..

Herkes hayatta kendi yaptığını çekiyo bence Allaha havale et ve izle ayıp örtülür.Tamam ortada bir günah var ama buna vesile olduğunuzda belki ders alınması gereken şeyleri gizlemiş olcaksınız.

Bir kadın aldatıldığını anlar. Hisseder bir şekilde. Ben de aldatıldığımı anlamış ve boşanmış bir kadın olarak bunu çok rahat şekilde söyleyebilirim. Kendi olayımda, çevreden çok örnek duymuştum. Bazı kadınlar aldatıldığını bile bile evliliğine devam edebiliyormuş. Sebep ya ekonomik özgürlüklerinin olmayışı, ya boşanacak cesaretlerinin olmayışı yada en kötüsü kocasının mali durumunun nimetlerinden vazgeçmek istemeyişi. 10 yılda kadının fark etmemesi mümkün değil.

hiç karışma başına bela alırsın hem seni ne ilgilendiriyor belki karısıda biliyordur rahatsız oluyorsan çık ordan valla bu iş başka yerlere gidebilir.

Ozellikle belli bir maddi imkana ulasmis, para icinde yuzen erkeklerin cogu ama cogu aldatiyor ve cogunun esleride biliyor. Etrafimda tanidigim ozellikle tekstilci yuksek sayida patrona sahit oldum. Karismadim. Cunku bazilarinin eslerinin psikolojik destek aldigini ve ayrilmadigini biliyordum. Yani kimse o parali hayattan vazgecmez, kocalarini da kimseye kaptirmaz. Cogunun esi o diger kadinlarin para icin birlikte oldugunu da biliyor ayrica. Karisip isinizden olmayin. Benim eski patronun esi surekli isyerine gelirdi. Ve bizzatta kocami buradaki kizlara mi kaptiracagim, gozdagi olsun onlara derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…