- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.742
- 133
Eşinin iş yerine gitse ne olacak anlamadım ki kadının gözü önünde bi şey yapacak halleri yok yaSiz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Ben eşimin isyerine 18 yildir hiç gitmedimEşimin işyerine gitmek İnan hiç aklıma gelmedi
15 senedir iş hayatındayım
Yani napıcaz ki adamların işyerindeBen eşimin isyerine 18 yildir hiç gitmedim
Bir de 15 yildir ayni firmadayım patronumun esini hic görmedim
Ben de anlamadım. Teftiş falan herhalde. Yapacak adam seni uyutur. Yanında yatarken yaparYani napıcaz ki adamların işyerinde
Bana da garip geldi :)
her kapalı kapı arkasında çalışan zinakar mı15 yıldır çalışma hayatındayım
Hiç bir şirkette finansman ile patronun yan yana ve şifreli kapı arkasında olduğunu görmedim.
Bir insan eşinin işyerine hiç mi gitmez peki ?
He bu yüzden aldatıyor damgasını yedi ya helal olsun gozunuzle görmediğiniz şeye nasıl bu kadar kesin hüküm verebiliyorsun hayretSiz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Eşim 20 sene boyunca uluslararası kurumsal firmalarda önce orta düzey sonra üst düzey yöneticilik yaptı. Yılbaşı yemekleri, bir iki gezi hariç hiç aklıma gelmedi ofise gitmek. Asistanları ile 1-2 defa muhattap oldum ama. Onun da sebebi hazırladığım sürpriz doğumgünü partileri idi (şirket dışında. toplantılar ona göre ayarlansın diye)Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Bence gayet olmasi gereken birsey. Sirf mudurun karisi diye hava atmaya gelmesin kimse bi zahmet .Profesyonellik bunu gerektirirEşim 20 sene boyunca uluslararası kurumsal firmalarda önce orta düzey sonra üst düzey yöneticilik yaptı. Yılbaşı yemekleri, bir iki gezi hariç hiç aklıma gelmedi ofise gitmek. Asistanları ile 1-2 defa muhattap oldum ama. Onun da sebebi hazırladığım sürpriz doğumgünü partileri idi (şirket dışında. toplantılar ona göre ayarlansın diye)
Ben de 14 sene bir şirkette birim yöneticiliği yaptım. Eşim de benim iş yerime teftişe gelmedi hiç. Yemek vs olduğunda gelirdi sadece. Bir kaç defa da benim araba serviste iken almışlığı vardır hakkını yemeyeyim şimdi.
Genel Müdürümün eşi (aynı zamanda şirket sahibinin oğlu) 14 senede 1 kere geldi ofise (üstelik aile şirketi idi). Diğer müdürlerin eşlerini de hiç görmedim ofiste (ne asosyalmişiz yahu)
Bilemedim yani, bizde pek vıcık vıcık olmadığından ilişkiler, gelmemesi bana acayip gelmedi.
Bunu düşündüm ama elleri kolları çok uzun ip den felan bulunursam çok fena olur
Bunu düşündüm ama elleri kolları çok uzun ip den felan bulunursam çok fena olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?