İşyerimdeki ahlak dışı ilişkii

• Konu Sahibi Konu Sahibi minis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Eşinin iş yerine gitse ne olacak anlamadım ki kadının gözü önünde bi şey yapacak halleri yok ya

15 yıldır çalışma hayatındayım
Hiç bir şirkette finansman ile patronun yan yana ve şifreli kapı arkasında olduğunu görmedim.
Bir insan eşinin işyerine hiç mi gitmez peki ?
her kapalı kapı arkasında çalışan zinakar mı
sizin görmeden böyle demeniz çok mu doğru
hadi diyelim doğru tahmin ediyorsunuz,
Allah, müslüman kadına zina iftirası atanın bile dört şahit göstermesini istiyor

Birseyler sezmiş olabilirsiniz, tahminleriniz vardır, tavırları dikkat çeker tamam ama %100 emin olmadan vebal alırsınız.

Kendi hayatınıza baksanız daha iyi olmaz mı?Size ne niye bu kadar dert edindiniz anlayamadım.Bazen insanlar birşeyleri hisseder ama yüzleşmek istemez.Kadın arkadaşınız olsa anlarım ama öyle bir durumda yok.Ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım.İnsanların hayatını bu kadar dert etmeyin.Kendinize oyalancak başka şeyler bulun bence.Çok tuhaf bir konu zaten kimsenin ahlak bekçiliği size düşmez.

Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
He bu yüzden aldatıyor damgasını yedi ya helal olsun gozunuzle görmediğiniz şeye nasıl bu kadar kesin hüküm verebiliyorsun hayret

Başka bir şehirde yaşayan arkadaşın vs internet kafeden eşinine mesaj atsın

Ben de söyleyin diyenleri anlayamadım.
Arkadaşın, akraban, tanıdığın falan olsa, gider anlatırsın tabi ki.
Fakat patronunun eşine böyle bir uyarıda bulunmak bana çok mantıklı gelmiyor.
Kanıtınız yok her şeyden önce. Ne diyeceksiniz, birbirlerine bakışlarını gördüm mü ?
Herkesin içinde abla diyor ama ben yemedim mi ?
Biraz mantık..

Karışmayın..
Demek ki onlara ahlak dışı gelmiyor.
Hadi karısına gidip söylediniz... nasıl kanıtlayacaksınız; elinizde hiçbir delil yok. Belki karısı; sana ne bile diyecek. İşinizden bile olabilirsiniz. Hiç gereği yok.
Zaten bir durum varsa; eninde sonunda ortaya çıkar.

Merak etmeyin sizden önce herhangi bir diğer çalışan bu işi yapmıştır yani eşinin haberi vardır.
Boşa zahmete girmeyin.
Eşinin hiç işyerine gelmemesinden belli bu durumu bildiği.
Hiç karışmayın çalışmanıza bakın.

Eşim 20 sene boyunca uluslararası kurumsal firmalarda önce orta düzey sonra üst düzey yöneticilik yaptı. Yılbaşı yemekleri, bir iki gezi hariç hiç aklıma gelmedi ofise gitmek. Asistanları ile 1-2 defa muhattap oldum ama. Onun da sebebi hazırladığım sürpriz doğumgünü partileri idi (şirket dışında. toplantılar ona göre ayarlansın diye)

Ben de 14 sene bir şirkette birim yöneticiliği yaptım. Eşim de benim iş yerime teftişe gelmedi hiç. Yemek vs olduğunda gelirdi sadece. Bir kaç defa da benim araba serviste iken almışlığı vardır hakkını yemeyeyim şimdi.

Genel Müdürümün eşi (aynı zamanda şirket sahibinin oğlu) 14 senede 1 kere geldi ofise (üstelik aile şirketi idi). Diğer müdürlerin eşlerini de hiç görmedim ofiste (ne asosyalmişiz yahu)

Bilemedim yani, bizde pek vıcık vıcık olmadığından ilişkiler, gelmemesi bana acayip gelmedi.

Soylesen iyide arada kalip ezilen sen olursun bence

Bence gayet olmasi gereken birsey. Sirf mudurun karisi diye hava atmaya gelmesin kimse bi zahmet .Profesyonellik bunu gerektirir

Bunu düşündüm ama elleri kolları çok uzun ip den felan bulunursam çok fena olur

böyle insanlara hiç bulaşma
zaten insanlar inkar ediyor kendilerini kime neyi ispatlayacaksınız
ayrıca maddi durumu iyi olsun olmasın
bir kadın illa ki eşinin patron olduğu fabrikaya gelir bakar demek ki kadında görmek duymak istemiyor
siz bulaşmayın

Amaan boşversene. Günümüzde çoğu kadın ihaneti affedip kocalarını öyle kabul ediyor.
Olan sana oluyor.
O kadın bilmiyor mudur aldatıldığını? Biliyordur bal gibi.
Benim tanıdığım bir kadın var. Defalarca yakaladı kocasını. Mesajları vs gördü. Ama hala evli.
En fazla yaptığı 2 hafta süren kavga trip. Sonrasında hiçbirşey olmamış gibi sevişmeler, gezmeler vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…