- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
kimse eşini bence paylaşmak istemez bence ama kadının yerine koydugumda çok üzülüyorum..
Empati yapiyoruzda sukur.. sen ne sormustunki?yapılan yorumlardan sanane diyenleri gerçekten empati yapmadıkları için yazdıklarını düşünüyorum.
İşyerine hiç mi gitmez mi derken sırf kontrol / güvensizlik anlamında demek istemedim.İnsanlık hali mesai saatinde işyerinde görmej ister ,işini görmek ister veya eşinden alması gereken bişey olur vs. vs.
İşten kovulma kaygım zaten yok çünkü 15 gün sonra işten ayrılıyorum..
Olumlu / olumsuz yorum yapan arkadaşlara yine de teşekkür ederim.
Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
valla dark bende bilmiyorum genel müdürümüzün evinin adresiniValla adresi bilmemek sizin tuhafliginiz,kac isyerinde calistiysam patronun ev adresini bilirdim yani. Garip olmus. İsyerinde mutlaka bulabilirsiniz bilmiyorsaniz,sekreter bilir,sofor bilir vs vs
Offf. Patrona başka bir konuda kızdiniz onun intikamını mi almaya çalışıyorsunuz. Bulaşmayın milleti rahat bırakınKızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
bakışmalarından mı anladınız? gözünüzle net birşey görmeden asla söylememelisiniz? ya siz yanlış anlıyorsanız sonra bir ocağı bilmeden söndürmeyin. boşanma halinde mahkemeye şahit diye gitseniz hakim sorar ne gördün diye.. bakışıyorlardı demen yeterli olmaz... elle mi dizdize mi gördün ne gördün? o yüzden emin olmadan harekete geçmeyin.Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
kanıt olmadan bişey yapmayın derim suçlu siz olursunuz.tabi ki sadece bakışmalarını ya da oda da başbaşa kalmalarından yola çıkarak idaada bulunmuyorum..
Bir sürü gözlemlediğim şeyler var
Mesela Kızlarla biz her cumartesi mesai başlamadan önce kahvaltıya gideriz.
Bir kaç sabah patronun aradığını gördüm ve samimi şekilde konuştuğunu duydum o kendince benim görmediğimi sandı..
Bunun gibi bir çok şey var elimde ama denildiği gibi somut bir delil yok elimde.
Kıskandığım felan da yok arkadaşı.Böyle bir konumda kıskanılacak olan ne kapama olmak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?