İşyerimdeki ahlak dışı ilişkii

• Konu Sahibi Konu Sahibi minis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse eşini bence paylaşmak istemez bence ama kadının yerine koydugumda çok üzülüyorum..

bakın bir kaç ay öncesine kadar bende aynı sizin gibi düşünüyordum o aldatan şahsın evdeki eşine üzülüyordum kadın duysa kahrolur diyordum.meğer adamın eşi de her şeyi biliyormuş ve bunlar gayet samimi bir üçlü olarak takılıyorlar gördükçe bi şok oluyorum

yapılan yorumlardan sanane diyenleri gerçekten empati yapmadıkları için yazdıklarını düşünüyorum.
İşyerine hiç mi gitmez mi derken sırf kontrol / güvensizlik anlamında demek istemedim.İnsanlık hali mesai saatinde işyerinde görmej ister ,işini görmek ister veya eşinden alması gereken bişey olur vs. vs.
İşten kovulma kaygım zaten yok çünkü 15 gün sonra işten ayrılıyorum..

Olumlu / olumsuz yorum yapan arkadaşlara yine de teşekkür ederim.

Ben olsam karismam kadin bunca zaman esinin is yerine gelmediyse adam engelliyorsa kadin zaten tiklenir ustune gitse ogrenir aldatildigini belki de biliyor kabullenmis yani hersey olabilir altinda..bilmiyorsa bile siz soyleyince hemen inanmaz soyleyeni suclar belki de basiniz agrir

karışmayın, onlar birbirini aklar, siz gümbürtüye gidersiniz.

Muhasebe personeliyle isveren arasinda diger personelden farkli bir iliski vardir nedenini az cok anlayabilirsiniz diye dusunuyorum ama bu her zaman gorunenden farkli olur,gordugunuze aldanmayin derim....

Yorumları okumadim fakat şunu soyleyebilirim. Aynı durumdaydim. Patronun eşi durumunda. Ve yeni öğrendim bazı şeyleri. Şimdi bana anlatan kişiye dua ediyorum. Sayasinde gözüm açıldı. Boşanıyorum ben de. O yüzden mutlaka soyleyin.

Ben şüphelenip ofiste çalışan kızlardan birini aradım. O da bana anlattı hee şeyi. Sonra yuzlesmeler, kızla konuşmalar derken eşimin bir psikopat saplantili olduğunu öğrendim. Ben bana anlatan kızım adını vermemek kaydiyla kendim öğrendiğimi söyledim. Zira kiza iftiracı bile dedi. Erkekler kendi pisliklerini örtmek için Herkesi harcarlar.

hiç bir yalan , hiç bir günah ortada kalmaz elbet bir gün çıkar ortaya. Allah ıslah etsin

Empati yapiyoruzda sukur.. sen ne sormustunki?

ben konuyu yanlis mi anladim ki acaba?
sadece bakismalarindan suphelendiginiz kisinin esine gidip kocan seni aldatiyor mu diyeceksiniz?

Peki siz bu tek bakisla durumu anlarken karisi neden anlamamis olsun ki, hani insan aldatildigini anlamasa bile bir problem oldugunu anlar. Ve o problemi cozmek yerine hasir alti etmeyi tercih edebilir. Siz arkadasi degilsiniz, yakini degilsiniz, bu kadar mudahil olmaniz, hem de sadece suphe uzerine dogru degil bence.

He bana birisi gelse esimle ilgili boyle konussa ben inanmam onu da soyleyeyim, kanitin yoksa kendini riske atma derim.

Her seyden önce süphelerinizi destekleyen elle tutulur bi kanıt var mı? Yok.

Olayın gercekten sizin anladıgınız gibi oldugu kesin mi? Hayır degil.

Siz bu potansiyel aldatma vakasının dogrudan ya da dolaylı olarak tarafı mısınız? Hayır.

Ben evli bi kadın olsam bana kimligini bile açıklamayan (desifre olmak istemiyosunuz) bi insanın hicbi somut delil sunmadan kocan seni 10 yıldır birlikte calıstıgı elemanıyla aldatıyo demesini ister miyim? Açıkcası istemem. Hayır 10 yıldır aldatılmama ragmen ben bunu fark edememissem ve evliligime inanıyosam ya da fark etmissem ama bi sebepten gormezden gelip devam etmissem gecmis olsun zaten, ölmüsüm gömmeyi unutmuslar demektir. O saatten sonra isimsiz bi yabancı hicbi sey degistiremez benim hayatımda.

Son olarak insanların çarpık ya da sağlıklı hiç fark etmez özel hayatlarına sırf onlarla aynı isyerini paylasıyosunuz diye müdahale etme hakkınız var mı? Bence o da yok.

Sonuc olarak bu hikayede suyun akısını degsitirecek insan siz degilsiniz, kendinizi üzüp yıpratmayın ve kendi hayatınıza odaklanın bence.

Valla adresi bilmemek sizin tuhafliginiz,kac isyerinde calistiysam patronun ev adresini bilirdim yani. Garip olmus. İsyerinde mutlaka bulabilirsiniz bilmiyorsaniz,sekreter bilir,sofor bilir vs vs
valla dark bende bilmiyorum genel müdürümüzün evinin adresini
bizde patron genel müdür patron diyorlar

insan şoföre sekretere soramaz ya çekinir

Offf. Patrona başka bir konuda kızdiniz onun intikamını mi almaya çalışıyorsunuz. Bulaşmayın milleti rahat bırakın

bakışmalarından mı anladınız? gözünüzle net birşey görmeden asla söylememelisiniz? ya siz yanlış anlıyorsanız sonra bir ocağı bilmeden söndürmeyin. boşanma halinde mahkemeye şahit diye gitseniz hakim sorar ne gördün diye.. bakışıyorlardı demen yeterli olmaz... elle mi dizdize mi gördün ne gördün? o yüzden emin olmadan harekete geçmeyin.

tabi ki sadece bakışmalarını ya da oda da başbaşa kalmalarından yola çıkarak idaada bulunmuyorum..
Bir sürü gözlemlediğim şeyler var
Mesela Kızlarla biz her cumartesi mesai başlamadan önce kahvaltıya gideriz.
Bir kaç sabah patronun aradığını gördüm ve samimi şekilde konuştuğunu duydum o kendince benim görmediğimi sandı..
Bunun gibi bir çok şey var elimde ama denildiği gibi somut bir delil yok elimde.

Kıskandığım felan da yok arkadaşı.Böyle bir konumda kıskanılacak olan ne kapama olmak mı ?

Gözünüzle gördüğünüzün bile yarısına inanın demişler. Görmemişsiniz etmememişsiniz. Şüpheyle iş mi yapılır? Size ne hem..

kanıt olmadan bişey yapmayın derim suçlu siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…