Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları ne kadar çok söylemek isterdim yüzünüze. Bağıra bağıra şöyle içim boşalana kadar. Neden bu ikiyüzlülükler. Neyin hırsı bu. 3 Günlük dünyada neyi paylaşamıyorsunuz. Birbirinizin yüzüne gülüp dedikodular çeviriyorsunuz. Çelme taka taka bi yerlere gelmeye çalışıyorsunuz. Rabbim içim bulandı artık. Bu kadar seçmece insanla bir arada bulunmak zorundayım. Bu nasıl bir talihtir. Ruhumu daralttınız. Psikolojimi bozdunuz. Haktırr!! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM HEPİNİZEDE! İşyerimdeki bukalemunlar! Sizden nefret ediyorum....
Bunları ne kadar çok söylemek isterdim yüzünüze. Bağıra bağıra şöyle içim boşalana kadar. Neden bu ikiyüzlülükler. Neyin hırsı bu. 3 Günlük dünyada neyi paylaşamıyorsunuz. Birbirinizin yüzüne gülüp dedikodular çeviriyorsunuz. Çelme taka taka bi yerlere gelmeye çalışıyorsunuz. Rabbim içim bulandı artık. Bu kadar seçmece insanla bir arada bulunmak zorundayım. Bu nasıl bir talihtir. Ruhumu daralttınız. Psikolojimi bozdunuz. Haktırr!! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM HEPİNİZEDE! İşyerimdeki bukalemunlar! Sizden nefret ediyorum....
Beklentinizi ne kadar düşük tutarsanız, o kadar az yıpranırsınız.Sonuçta iş arkadaşlarınız onlar,çok şey beklememek gerekir.İşinizi yapın yeter.
iş hayatında arkadaşlık yok kim kimin kuyusunu kazacak anlayışı mevcut buna göre sen çalış ve yerini koru ,güzelim
O bukelamunlar her yerde var... En iyisi onları görmezden gelip işine konsantre olmak.
Yaptığın işle seniz ezecek kozlar verme ellerine onların...Ben mümkün olduğunca öyle yapmaya çalışıyorum...
Tatlım bunlardan etrafta çok fazla var bir alana 5_10_20 bedava.Zorunlu arkadaşlara üzülüp neden psikolojini bozuyosunki, hem bunlar sadece işyerilerinde bulunmuyor her zaman her yerde mevcutlar. Eline alsan sineksavarı sıksan sıksan bitiremezsin ltf üzülerek sinirlenerek onlara prim verme.
ah o bukalemunlar! İnsanı işten soğutup motivasyonu bozan insanlar!Hepimiz iş yerlerinde benzer sorunlarla karşılaşıyoruz:Birbirinin kuyusunu kazanlar,yüzüne gülüp arkandan konuşanlar...Neyin peşindeler anlamış değilim.oysaki herkes işini yapsa hiç bir sorun yok değil mi!yakın zamanda başımdan geçen bir olayı anlatayım ben de:hergün işe aynı arabada gidip geldiğm insanların hakkımda ileri geri konuşmalarına kendi kulaklarımla şahit oldum hem de şans eseri Allahın işi bu kendim duydum işte!Sinirimden ne yapacağımı bilemedim o kadar moralim bozuldu ki istifamı yazdım.sonra sakin kafayla düşününce neden kendimi üzeyim ki dedim.Durumu genel müdüre bildirdim,şikayet etmek hoş birşey değil belki ama onlar benim motivasyonumu bozup işimi yapmama engel oluyorsa bu da en doğal hakkım diye düşündüm.Çünkü insanlar başkaları hakkında konuşurken lafın nereye gideceğini bilmeli!Bu onlara iyi bir ders oldu.Şimdi ise onlar hiç yokmuş gibi yolculuk esnasında müzik dinliyorum onlarla muhattap olmuyorum.eee bir söz vardı'!birini cezalandırmak istiyorsan hiç yokmuş gibi davran' diye.Bu da onlara en büyük ceza oldu!şimdi mi? Mutluyum...Huzurluyum... o yüzden sen de onlar yokmuş gibi davran derim![]()
Canım iyidir işyerindeki bukelamunlar : ) İnsana çalışma azmi verir, onlara gününü çalışmalarınla gösterme gücü kazandırır. Hele bir de iyiyi kötüyü ayırabilecek zeka kapasitesine sahip bir patron varsa tadından yenmez yani![]()
bu yaz tatilde kızım çalıştı cep harçlığını çıkarmak için ama 2 ayı dolduramadan çıktı çünkü dershanesi başladığı için müdürden çıkarken sohbet esnasında eski elemanlar müdüre gidip kızımı şikayet etmişler işleri yanlış yapıyor diye ki bu elemanlarda kızımın yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazanlar müdürde demiş ki ben sizi profesyonel yapana kadar sizin hatalarınıza tahamül ettiğim günleri ne çabuk unuttunuz ki bu kızın ilk işi ,yani iş hayatınızda yüzünüze gülenleri dost mı düşman mı iyi tartın!!