İşyerime gelen erkek müşteri, flört mu ettik biz şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne stresi be, sanki doğum yapacak.
Kaşlarımı aldırmaya gıttıgımde bende sohbet ediyorum... ortam anac ve dostane olsun da kaşlarım iplik gibi olmasın diye

Calısanı motıve etmek, musterının isine gelir..
Aaa demek Nisan olacaksın, woww ne guzel tek tasın???? Gibi sohbetler cok ettım

Bak canım bu adam adam aşık olmuş. Yakında evlilik teklifi ile gelir. Öbür sefer görüşürüz demiş.
( Herhalde bunu duymak istiyorsun)

Kız sen takıntılı mısın ?
Geçenki açtığın konunun aynısını kendine göre düzenleyip tekrar açmışsın.

orada herkes seni haksız bulmuştu, ben dahil hepimiz onun değil senin flörtü başlatıp uzattığını söyledik.

şimdi hikayeyi kendine göre düzenlemişsin ki sana sütten çıkma ak kaşık diyelim, çocuğu flörtöz ilan edelim.

yok ya Çakal

Burdaki çoğu kadınlar sanırım mutsuz oldukları için , dalga geçmekten hoslaniyorlar, bu ara kizlar , adamın sevgilisi yokmuş.

Sen varya seen. Adama göz koyduğun belli olmasın diye sevgilisi olduğunu yazmamışsın uyanik

Burdaki çoğu kadınlar sanırım mutsuz oldukları için , dalga geçmekten hoslaniyorlar, bu ara kizlar , adamın sevgilisi yokmuş.
Sevgilisi olmamasına ragmen senınle flort etmemıs bu konuda bir anlaşalım???

Takıntı yaptıgımız adamlara lazer yapamadığımız ıcın kıskanıyoruz seni, haklısın cok mutsuzuz hepimiz,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…