- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
Kaşlarımı aldırmaya gıttıgımde bende sohbet ediyorum... ortam anac ve dostane olsun da kaşlarım iplik gibi olmasın diyeNe stresi be, sanki doğum yapacak.
Sevgilisi olmasa da flort etmemıs derdım etmemıs cunku.Eski konuya gelen yorumlar işine gelmemiş, sevgiliyi çıkarmış aradan.
Evet tam cümle buydu ve ben hiiiiç hoşlanmamıştım.Beni sen lazer et diyordu.
Değilmişne gerek var sürekli aynı konuyu açmaya,
hani sevgilisiyle gelmişti ?
DeğilmişBizi gandıracaağını sandım deeeemiii çakkaaallllkız hani sevgilisi vardı bu adamın da onunla gelmişti
Sevgilisi degilmisNe oldu Türkçenizi biraz daha düzeltip tekrar yazınca aynı konu olduğunu anlamayacağız mı sandınız
Adama yürümeyin, sevgilisi var, ayıp.
Evet ben yazacaktım tam.Beni sen lazer et diyordu.
Nasıl öğrendin?Değilmiş
Ozaman kesin asık.....Evet ben yazacaktım tam.
Sürekli ‘beni sen lazer et ‘ diyordu.
Hatta erkek müşteriler mi tercih ediyor seni diye de soruyordu
Sapık galiba. Erkekler cidden hoşlandıkları kadına böyle şeyler demez ki.Evet ben yazacaktım tam.
Sürekli ‘beni sen lazer et ‘ diyordu.
Hatta erkek müşteriler mi tercih ediyor seni diye de soruyordu
Evet mutsuzuz da sen nerden öğrendinBurdaki çoğu kadınlar sanırım mutsuz oldukları için , dalga geçmekten hoslaniyorlar, bu ara kizlar , adamın sevgilisi yokmuş.
Hıhı tamamBurdaki çoğu kadınlar sanırım mutsuz oldukları için , dalga geçmekten hoslaniyorlar, bu ara kizlar , adamın sevgilisi yokmuş.
Sevgilisi olmamasına ragmen senınle flort etmemıs bu konuda bir anlaşalım???Burdaki çoğu kadınlar sanırım mutsuz oldukları için , dalga geçmekten hoslaniyorlar, bu ara kizlar , adamın sevgilisi yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?