- 19 Mayıs 2020
- 48.883
- 220.232
- 598
Yok aslında canım çok tatlıdır. Alex acıtıyormuş, ben onun için buz lazere gittim zatenAlex yaptırdım ben ellerim ıslanıyordu kendimi sıkmaktan bazi yerlerdesaçma sapan konusmalar soguktan titreyerek konusuyordum. hemşire sen iyi katlaniyorsun çoğu emla ile geliyor diyordu. Senin eşik yüksek demek ki masallah
Benden daha çok streslisin haberin yokBiz rahatız valla stresli olan sensin, ekleyip çıkarıp adamın sana ilgisi var dememiz için yazıyorsun
Kimse beni lazer etmiyor ondandır bu stresimBenden daha çok streslisin haberin yok
Diğer konudan biliyorum ama söyleyemeeemCiddi ciddi soruyorum bunu, adamın neresini lazer ederken yapıyorsunuz bu muhabbeti?
İnsanların mutlu veya mutsuz olmasının senin durumun ile alakası yok. Şu talihsiz savunma mekanizmasını bir bıraksan diyorum. Komik oluyor.Mutsuz olduğunuz okadar belliki gülüyorum ama banada teşekkür etmelisiniz benim sayemde biraz yüzünüz gülüyor, hshdhsh
Birde şey var. Acidan yüzüm degisiyor ellerimle oynuyorum falan kadın diyor cok aciyorsa bekleyelim ya da azaltayim dereceyi. Yok yok diyorum güzellik acıyla olur seni beni umursama devam et. Paket satın almışım ne kadar da etkili olursa o kadar iyiBen yaptırdım buz lazer, acımadı da.
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bakDiğer konudan biliyorum ama söyleyemeeem
Adam yakarsan beni sen yak demiş sözüm ona.
Tövbeler olsun
Bizim mutsuzluğumuz yaptığımız yorumdan anlaşılmaz. Ama belli ki siz çok ilgisiz kalmissiniz. 1 asır sonra sizinle bir karşı cins muhabbet etmiş diye hemen flört etmiş sanıyorsunuz. Aynen flört etmişsiniz haftaya da evlenirsiniz sevgilisi olan adamlaMutsuz olduğunuz okadar belliki gülüyorum ama banada teşekkür etmelisiniz benim sayemde biraz yüzünüz gülüyor, hshdhsh
Ayy çok güzeldiKimse beni lazer etmiyor ondandır bu stresim
Kusura bakma
Benim Bi arkadaşım vardı kulakları çınlasın, Bi erkek bu kızcağız buluşmak istediğini teklif ettiğinde beni istemeye geliyorlar diyordu, bu da o misalBizim mutsuzluğumuz yaptığımız yorumdan anlaşılmaz. Ama belli ki siz çok ilgisiz kalmissiniz. 1 asır sonra sizinle bir karşı cins muhabbet etmiş diye hemen flört etmiş sanıyorsunuz. Aynen flört etmişsiniz haftaya da evlenirsiniz sevgilisi olan adamla
Bende dedim ne kadar yüksek eşikli bir kadın.Yok aslında canım çok tatlıdır. Alex acıtıyormuş, ben onun için buz lazere gittim zaten
Ahahahahahah koca delileri yaBenim Bi arkadaşım vardı kulakları çınlasın, Bi erkek buna buluşmak istediğini teklif ettiğinde beni istemeye geliyorlar diyordu, bu da o misal
İlk kahve bulusmasına giderken gelinlik giymek....Benim Bi arkadaşım vardı kulakları çınlasın, Bi erkek bu kızcağız buluşmak istediğini teklif ettiğinde beni istemeye geliyorlar diyordu, bu da o misal
Bize inadından sevgili olacak çocukla konu sahibi.İlk kahve bulusmasına giderken gelinlik giymek....
Var bir hayalimiz.
Lazerde közlenmiş domates gibi olup banlanacaksınız hepiniz, olacak iş değil şanlarınıza yakışmaz etrafı yanık kokusu sarmadan gelin vazgeçinBir kıvılcım yeter ben hazırım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?