Aynı yerde çalışıp da sevgili olmaya çalışmak, sevgili olmak çok zor. Aynısı benim başıma geldi çünkü hele ki çok dedikoducu, yılış yılış arkadaşlar, böyle şeylerde direk kapıya koyan bir patron varsa onbeş misli zor ama aşk asla engel tanımıyor :) Birşekilde ilişki başlıyor. Erkek birşekilde duygularını ifade ediyor.
Sizin bu bakışma, gülümseme ne zamandır var?
Bizimkisi gibi iş yerinde aşk meşk olaylarına köpüren, hatta direkt işten atan manyak bir patronunuz veya amiriniz var mı ?
Hımm böyle değilse şanslısın canım :)
Normalde senle konuşmaları nasıl, diğerlerine göre daha mı yakın, olur olmaz gelir senle konuşur mu? İş konusunda hep senden mi ister veya hep sana mı sorar?
Benimkisi böyle yapardı, ben normalde hep uzak dururdum ama konu iş olunca e mesele ciddi tabi konuşurdum o zaman. Baktı hatuna bu şekilde yaklaşıyor

İş muhabeeti yavaş yavaş aşk muhabeetine dönüştü çünkü ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım
Yine de sen kendini çok ümitlendirme, şimdi sen hoşlandığın için hep kendine anlıyor da olabilirsin, sadece sana gülüyor, sadece senle ilgileniyo zannede de bilirsin, sonradan üzülmemen için biraz daha gözle yada iş konusunda yakınlaşıp sana karşı boş mu dolu mu gözlemleyebilirsin...