• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde ki 2 sorunlu varlık

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Inanin sabah ise gideceğim ama stresten uyuyamiyorum resmen. 2 ay sonra ücretsiz izne ayrılıyorum ama yinede bu sıkıntım geçmiyor çünkü ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. İşyerinde 3 kişiyiz toplam. Ben hariç bir erkek ve bayan daha var. Birbirlerine sürekli hacı vs şeklinde konuşuyorlar cok ta samimiler.ikiside evli. Erkek olan doger bayanla surekli muhabbet kuruyor ama beni sürekli dışliyorlar . Hele erkek olan sorduğum sorulara cevap dahi vermiyor. Bazen tersliyor beni. Alttan almaktan yoruldum artık. Bayan da bildiginiz sinsi. Bi yere gidilecek ise bana saat soylenmiyor geç kalıp sıkıntı yaşıyorum. Neden böyle yaptın deyince de salaga yatiyorlar.. beni sorunlu alinganmis gibi göstermeye çalışıyorlar ama alttan alttan dislaniyorum.işe de karistirmiyolar. Hiç bilmiyorum ki şu 2 ay nasıl geçer ? Amirimle görüşüp duruma müdahale etme şansım yok çünkü erkek zaten amirin 1. Adamı maalesef
Sizce nasıl davranmaliyim?
Açık açık benle sorun mu var diye de sordum yok diyorlar ama yine de dislaniyorum. Bayan olan bugün beni işaret edip erkek olana imalı şekilde gülümsedi. Sorsam eminim ne alakası var vs der ama bu kadar tesadüf olamaz artık daha yazmadım çok şey var. Yoruldum yordu beni artık bu durum.

Size bu tavrı alma nedenleri sizce ne? Ne yaptınız onlara bunu da anlatır mısınız. Sinsi kız bu erkekten hoşlanıyor da sizi takip görüyor olabilir mi?

Size bu tavrı alma nedenleri sizce ne? Ne yaptınız onlara bunu da anlatır mısınız. Sinsi kız bu erkekten hoşlanıyor da sizi takip görüyor olabilir mi?
Yok evli insanlar sanmıyorum.
İnanın bilmiyorum ki. Sevdikleri biri vardı o gitti departmandan bana keşke sen gitseydin dediler. Başka da sebep yok. Bise de yapmadım. Ama erkek olan çoğu insan tarafından sorunlu olarak tabir ediliyor zaten.

O Zaman takmayın amaan derdiniz bu olsun kaç kişi iş ortamından yüzde yüz memnundur? Işe kendinize güvenerek gidin onlara tepeden bakın içinizden onlara salak vs deyin. Ama en öncesi yarın ise gidecekseniz şimdi uyuyun

O Zaman takmayın amaan derdiniz bu olsun kaç kişi iş ortamından yüzde yüz memnundur? Işe kendinize güvenerek gidin onlara tepeden bakın içinizden onlara salak vs deyin. Ama en öncesi yarın ise gidecekseniz şimdi uyuyun
Haklısınız galiba. Zaten son 8 hafta :)
İşimi yapar çıkarım bende.

İkisi birbirini bulmuş boşverin selam verin alın yeterli böyle insanlarla samimi olup ne yapacaksınız zaten. iş ortamı bu malesef onların yerinde başkalarıda olsa illa biri moralinizi bozacaklar takmayın kendi çevrenizden arkadaşlarınız varsa onlar yeterlidir etrafımda kuru gürültü kalabalık olacagına iki sağlam dostum olsun bana yeter. hem bekleyin bakalım belki iş yerine yeni insanlar gelir onlarla anlaşırsınız

Inanin sabah ise gideceğim ama stresten uyuyamiyorum resmen. 2 ay sonra ücretsiz izne ayrılıyorum ama yinede bu sıkıntım geçmiyor çünkü ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. İşyerinde 3 kişiyiz toplam. Ben hariç bir erkek ve bayan daha var. Birbirlerine sürekli hacı vs şeklinde konuşuyorlar cok ta samimiler.ikiside evli. Erkek olan doger bayanla surekli muhabbet kuruyor ama beni sürekli dışliyorlar . Hele erkek olan sorduğum sorulara cevap dahi vermiyor. Bazen tersliyor beni. Alttan almaktan yoruldum artık. Bayan da bildiginiz sinsi. Bi yere gidilecek ise bana saat soylenmiyor geç kalıp sıkıntı yaşıyorum. Neden böyle yaptın deyince de salaga yatiyorlar.. beni sorunlu alinganmis gibi göstermeye çalışıyorlar ama alttan alttan dislaniyorum.işe de karistirmiyolar. Hiç bilmiyorum ki şu 2 ay nasıl geçer ? Amirimle görüşüp duruma müdahale etme şansım yok çünkü erkek zaten amirin 1. Adamı maalesef
Sizce nasıl davranmaliyim?
Açık açık benle sorun mu var diye de sordum yok diyorlar ama yine de dislaniyorum. Bayan olan bugün beni işaret edip erkek olana imalı şekilde gülümsedi. Sorsam eminim ne alakası var vs der ama bu kadar tesadüf olamaz artık daha yazmadım çok şey var. Yoruldum yordu beni artık bu durum.
Bnde küçüklüğümden beri çalısırım calısma ortamı kadar gaddar Bı ortam yok insanları ıdare etmekten Altan almaktan bıkıyor ınsan oyle karaktersiz insanlıktan nasibini almamış varlıklar varki yükseklik kompleksi olanlar bunlar hele bide cıkarları varsa senı sinek gıbı ezmeye calıs lar cok rastladım boylelerıyke senı sansız tarafın birinin patronun adamı olması valla Bı kalemle sil dıcektım yoksa amırınle görüşerek sende onlar gıbı ol malesef insan kişiliğinden ödün vermek zorunda kalıyor ıyı karakterli Bı ınsanın boylelerıyke savaşması cok zor ne yaparlarsa umursamaz davran paraya cok ihtiyacın yoksa dene derım ortamlarda boz o gerizekalıları ay nasıl sınır oldum yaşadıklarım geldı aklıma.. Onlar gıbı olmasan zor canım aynı ortamda ınsanı yer bitirir bu manyaklar :KK20:

Alttan almayın kesinlikle 2 ayınız kalmış beni huzursuz ederseniz sizinde huzurunuz kaçar mantığıyla hareket edin derim.
Yani siz de tersleyin. Onlara yanlış bilgi saat verin. Nasıl size davranıyorlarsa aynısınız siz onlara yapın.

Zaten 2 ayın kalmış. 2 ay hemen geçer. Hiç takılma bence. İş ortamı çoğu zaman öyle. Umrunda olmasın sen onları onemsedikce devam ederler. Ama yanlış saat verdiklerinde falan amirinin de olduğu ortamda bunu dile getir. X bana şu saat demişti saat mı değişti vs. şeklinde.

sen de onları zor durumda bırakacak şekilde davran. yanlış bilgi ver tıpkı onlar gibi. bazıları karşısındaki susunca sindirdiğini zanneder. kndini pek akıllı sanar. ezdirme kndini.

Back
X