- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Inanin sabah ise gideceğim ama stresten uyuyamiyorum resmen. 2 ay sonra ücretsiz izne ayrılıyorum ama yinede bu sıkıntım geçmiyor çünkü ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. İşyerinde 3 kişiyiz toplam. Ben hariç bir erkek ve bayan daha var. Birbirlerine sürekli hacı vs şeklinde konuşuyorlar cok ta samimiler.ikiside evli. Erkek olan doger bayanla surekli muhabbet kuruyor ama beni sürekli dışliyorlar . Hele erkek olan sorduğum sorulara cevap dahi vermiyor. Bazen tersliyor beni. Alttan almaktan yoruldum artık. Bayan da bildiginiz sinsi. Bi yere gidilecek ise bana saat soylenmiyor geç kalıp sıkıntı yaşıyorum. Neden böyle yaptın deyince de salaga yatiyorlar.. beni sorunlu alinganmis gibi göstermeye çalışıyorlar ama alttan alttan dislaniyorum.işe de karistirmiyolar. Hiç bilmiyorum ki şu 2 ay nasıl geçer ? Amirimle görüşüp duruma müdahale etme şansım yok çünkü erkek zaten amirin 1. Adamı maalesef
Sizce nasıl davranmaliyim?
Açık açık benle sorun mu var diye de sordum yok diyorlar ama yine de dislaniyorum. Bayan olan bugün beni işaret edip erkek olana imalı şekilde gülümsedi. Sorsam eminim ne alakası var vs der ama bu kadar tesadüf olamaz artık daha yazmadım çok şey var. Yoruldum yordu beni artık bu durum.
Sizce nasıl davranmaliyim?
Açık açık benle sorun mu var diye de sordum yok diyorlar ama yine de dislaniyorum. Bayan olan bugün beni işaret edip erkek olana imalı şekilde gülümsedi. Sorsam eminim ne alakası var vs der ama bu kadar tesadüf olamaz artık daha yazmadım çok şey var. Yoruldum yordu beni artık bu durum.