Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan da bakış açısı farklı zaten herkese yalancı dolandırıcı gözüyle bakıyor . Ne yaparsan yap defalarca onay Alman gerekiyor kimseye güvenmiyor . 5 yıldır kızı hala kontrol ediyor çalışanını . Sorun adamda o öyle biri elbette o öyle diye öyle olmak gerekmiyor. Söylemedim şimdide baya geç oldu fuarda zaten geldiğinde bakar zaten faturalara . Geldiğimde beri 5 kişiyi son dakika çıkardı son 15 dk kala yarın gelme dediler gözümün önünde. Aynısını bana yapacaklardı ben istifa ettim önce sonradan yanlış anlaşılma oldu dendiHakli gerekcelendirme ile cikisinizi verdikleri takdirde hem tazminat alamazsiniz hem de sonraki ise girislerinizde problem olur. Hata yapmis olabilirsiniz ama kendinizin soylemesi yakisik olan. Ben de yoneticiyim, hatasini bana kendi soyleyen bir calisan ile benim fark ettigim bir calisana bakis acim cok farkli olur.
Kesinlik yok yani adamı tanıdığımdan öyle diyorum kovar yani . Bağırır çağırır konuşurda konuşurBence kovulmak ağır bir şey, bu hatanız yüzünden kovması kesinse direkt kendiniz ayrılın.
böyle bir insan değilseniz öyle düşünmemeniz gerekirdi, çok normal birşey gibi üstünü örtmeye çalışmanız yaptığınız hatadan daha büyükElbette o yanlış yaptı diye değil bütün bunlar normalde de böyle bir insan değilim .
Diken üstünde değilim gayet rahatım yani kafaya öyle çok takmıyorum ne olursa olsun kodundayım çünkü . İşimi doğru yapsam da yapmamış gibi muamele görüyorum herkes öyle. Küçük bir kasabadayım iş arıyorum zatenCv ve referans konusunda ileride sorun olur mu bilmem ama patronunuz öğrenene kadar hep diken üstünde olacaksınız, bu işyerindeki zamanınızı daha çekilmez kılar. Patronunuz kendiliğinden öğrendiğinde işini özensiz yapan konumunda olmaktansa, hata yapsanız da, hatanızı kabul ederek, işinize gerekli özeni veren konumunda olmak daha iyi bir seçenek değil mi?
Çok istifa ettim ama kabul edilmedi yada bekle dendi bekledim kaldım öyle . Küçük kasabadayım burada iş bulma imkanım fazla yok ve borcumuz var .Kendiniz söylemelisiniz , baya da çalıştığınız yeri maddi zarara uğratmışsınız .
Madem memnun değilsiniz 5 aydır çalışıyormuşsunuz neden ayrılmadınız ?
Bakış açınız doğru . Haklısınız aksini söylemiyorum bende zaten. Ama küçük bi kasabadayım yani benm tekrar iş bulmam biraz zor maalesef be bu kasabanın en iyi firmasında çalışıyorum . Ama gelin görün ki patronu kıl desem değil cins desem değişik. Evet sadece bana değil herkese böyle. Kiminin uzun zamandır olduğundan çıkmam tazminat için kovsunlar derdinde. Eşim defalarca çıkmamı istedi zaten bi kaç kere istifa da ettim o yüzden. Ekmek yiyorum doğru ki ben güven meselesine dikkat ederim yani bnu anlattım böyle bi insan değilim sadece kendimi kovdurmam lazım bunu bilerek mi yaptım hayır ben yazdım zaten bi hata yaptım diye ..
Yinede hoş bir durum değil söylememekDiken üstünde değilim gayet rahatım yani kafaya öyle çok takmıyorum ne olursa olsun kodundayım çünkü . İşimi doğru yapsam da yapmamış gibi muamele görüyorum herkes öyle. Küçük bir kasabadayım iş arıyorum zaten
İşlemi yaparken ilk fark çıktığında burada değildi fuar zamanı olduğundan pek sık şirkette değil nu aralar.. Fark edecek etsin de sıkıntı yok faturalara bakıyor zaten. Kendimden emin bi şekilde evet sonradan fark ettim gözümden kaçmış diyeceğim bundan sonra daha dikkatli olacağım bu hesaplar konusunda o dönem yoğun döneme denk geldi gözümden kaçırmışım diyeceğim. Kötü performansımı etkilediğini biliyor stres altında çalışamadığımı kafamın rahat olmadığını biliyor . Ben zaten onu göze alıyorum kovar yada maaştan keser kendi bilir ..İşlemi yaparken ilk fark çıktıgında söylemeliydiniz. Ama söylememişsiniz geçmiş gitmiş. Patron farkedip hesabını sorarsa, olayı oldugu gibi anlatın. Ama öyle büyük bir hata yapmış gibi anlatmayın sakın. Çok da önemli birşey değilmiş gibi anlatın. Ki zaten 5 bin de öyle yüksek bir miktar değil şirketler için. O parayı restaurantta hesaba bırakıp kalkıyorlar. Kızıp üstelerse de ''Yapacak birşey yok oldu bi kere, herkes hata yapabilir, hata yaparak öğreniyoruz, bundan sonra çok daha dikkatli olacağım ister istemez'' de. Yoğun stress altında çalıştığını, kendisinin yaptıgı kötü muamelenin de sizin performansınızı olumsuz etkilediğini de belirtin. Fazlaca kendinden emin konuşarak anlatqcaksın olayı. Büyük ihtimalle kovmayacak bu şekilde davranırsan.
Kovması için nasıl bi yol izlemeliyim peki ?İşlemi yaparken ilk fark çıktıgında söylemeliydiniz. Ama söylememişsiniz geçmiş gitmiş. Patron farkedip hesabını sorarsa, olayı oldugu gibi anlatın. Ama öyle büyük bir hata yapmış gibi anlatmayın sakın. Çok da önemli birşey değilmiş gibi anlatın. Ki zaten 5 bin de öyle yüksek bir miktar değil şirketler için. O parayı restaurantta hesaba bırakıp kalkıyorlar. Kızıp üstelerse de ''Yapacak birşey yok oldu bi kere, herkes hata yapabilir, hata yaparak öğreniyoruz, bundan sonra çok daha dikkatli olacağım ister istemez'' de. Yoğun stress altında çalıştığını, kendisinin yaptıgı kötü muamelenin de sizin performansınızı olumsuz etkilediğini de belirtin. Fazlaca kendinden emin konuşarak anlatqcaksın olayı. Büyük ihtimalle kovmayacak bu şekilde davranırsan.
6 ayda tazminat hakkına sahip değilim zaten . Tazminat almak için uğraşmıyorum ki ben. İş bulunca bi dk durmayacağım arıyorum yana yakılaIsrarla niye kovulmaya çalışıyorsunuz? Tazminat falan alamazsınız haklı sebeple işten çıkardıkları için. Madem kovulmak istiyorsunuz, artık orada çalışmak istemiyorsunuz, ayrılın olsun bitsin. 6 ay olmuş çalışmaya başlayalı bin tane konu açmışsınız. Memnun değilseniz ayrılırsınız olur biter.
Hayırİyi de kovulmayi tazminat alabilmek için istiyorsanız ssk nin bissuru çıkış kodu var. Sizin yanlış yaptığınız ve bunu bilerek veya umursamayarak yaptiginiza dair bi tutanak tutup şahit huzurunda imzalatirsa cikisinizi da buna uygun bir kodla verir ve ne işsizlik maaşı ne de tazminat hakedisiniz olmaz.
E o zaman neden kovulmak istiyorsunuz. İş hayatınıza neden böyle kötü bir anı kazımak istiyorsunuz.Hayırdirek çıkarsa da tazminat hakkına sahip değilim yalnız öyle bi durum söz konusu değil 6 aydır çalışıyorum en az 1 yıl olması lazım hak etmem için. İş arıyorum bulursam direk basıcam istifayı. Defalarca çıkmak istedim ya yanlış anlaşılma oldu ya da ben öyle bir şey istemedim
Adamın hakaretlerine aşağılamalarına dinlememesine dayanamıyorum Artık . Başta ben çıkmak istedim kendisi özür diledi kaldım . Sonra o benim yerime eleman arıyormuş ben 12 gün sonra internetten öğrendim görünce istifa ettim sonra yanlış anlaşlma oldu kaldım . Yoruldum yani artık kendimi de bir şey olduğunda savunmuyorum haklısınız diyip çıkıyorum işin içinden. Sürekli stres altında çalışmak . İş arıyorum. Zaten buraya güvenip bir şey de alamam pat diye çıkarıverirler son15 dk kala söylüyorlar yarın gelme diyeE o zaman neden kovulmak istiyorsunuz. İş hayatınıza neden böyle kötü bir anı kazımak istiyorsunuz.
Valla böyle bi durumda işi sağa sola atmanin bi anlamı yok. Bas istifani çık yani.Adamın hakaretlerine aşağılamalarına dinlememesine dayanamıyorum Artık . Başta ben çıkmak istedim kendisi özür diledi kaldım . Sonra o benim yerime eleman arıyormuş ben 12 gün sonra internetten öğrendim görünce istifa ettim sonra yanlış anlaşlma oldu kaldım . Yoruldum yani artık kendimi de bir şey olduğunda savunmuyorum haklısınız diyip çıkıyorum işin içinden. Sürekli stres altında çalışmak . İş arıyorum. Zaten buraya güvenip bir şey de alamam pat diye çıkarıverirler son15 dk kala söylüyorlar yarın gelme diye