- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi kadersizimben
-
konu sahibi iktisat mezunuymuş.
tahminime göre de bankada çalışıyor.ziraat bankasındakiler 657 oluyor mu bilen varsa söylesin ltf. kendisi kasa vezne işi falan yapıyormuş da ordan tahmin ediyorum.emin değilim ama ..
çok kalabalık müşteri falan diyince ben öyle düşündüm.ama dediğiniz mantıklı vergi dairesi mantıklı geldi bana da.yok onlar 657 değil, maliyedir diye tahmin ediyorum ben konu sahibini. banka iş dediği için vergi dairesi ya da saymanlık olabilir diye düşündüm.
yahu bende tam tersi nitelikli iş yapmak istiyorum ama rahat bir bölümdeyim ..bende devlet memuruyum ve matematik bölümü meznuyum ama benide burda paslandırıyorlar ne ilginç..evet insanların size üslubu çok çirkin olabilir hakarete varan tutumları mobing vs o açıdan haklısınız ama sizde biraz kendi tavır ve tutumlarınızı gözden geçirseniz yani sizi tanımıyorum ama mesajlarınızdan anladığım kadarıyla biraz agresif mi davranıyorsunuz insanlara acaba ..istifa etmek yerine mücadele edin birde sizi sıkıntıya sokan insanlarla ilelebet aynı ortamda çalışacaksınız diye bir şey yok siz bir yere gidemiyorsanız belki onların tayini çıkar emekli olur vs ..kişiler için memuriyetinizi yakmayın yazık ..ben şahsen çok zor atandım girmek çok zor
sorunum kişilerle değilaslında ben işi sevmiyorum, işi hakkıyla yapabilsem zaten diğer sorunları yaşamayacaktım
iş gerçekten çok stresli, çokyoğun, birpersonele yapacağınının katbekatı iş veriliyor, bunu kurumdaki müdürler de diyorlar zaten,k.arası geçiş için başvuran birsürüinsanlar var, sıkıntılı olan yalnız ben değilim, kurumun facebook grubu var, her gün farklıillerden farklı çalışanlar veryansın ediyor, sorunlarını anlatıyor ama çözen yok, bir arkadaşım istifa etti mesela, çok sayıda istifa duydum meselaBen artık konunun gerçek olduğuna inanmıyorum. konu sahibi muhtemelen kıs kıs gülüp keyif yapıyordur.
Hiç bir insanın bu kadar yoruma karşı bu kadar sakin olup, üstelik yüzsüzce "evet ben yan gelip yatacak ve para kazanılacak iş arıyorum" diyeceğini sanmıyorum.
Haaa eğer konu gerçekse vallahi çok yüzsüzsünüz.
Ay valla işyerinde işleri zamanında yapmıyor diye amirler ve iş arkadaşlarıyla sorun yaşamak mobbing ise bende mobbing uyguluyorum o zaman evet evet. Çünkü sinirlerim kaldırmıyor ben çalışırken karşımda adamın oturması ister istemez söyleniyorum bir geriliyorum ve yansıtıyorum yani.arkadaşlar ben de mobinge maruz kalıyorum.
iş yerinde telefonlara filan bakmamı bekliyolar inanabiliyo musunuz?
O zaman ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.Emeksiz yemek olmaz malesef.İş ne kadar zor olabilir ki..Şu an şu sıcakta dışarıda çalışıyor da olabilirdiniz değil mi?Kusura bakmayın hakka giriyorsunuz ve bundan dolayı başka türlü sıkıntı yaşarsınız.Belki de şuan başınıza gelen olumsuzlukları nedeni de budur hiç düşündünüz mü?iş gerçekten çok stresli, çokyoğun, birpersonele yapacağınının katbekatı iş veriliyor, bunu kurumdaki müdürler de diyorlar zaten,k.arası geçiş için başvuran birsürüinsanlar var, sıkıntılı olan yalnız ben değilim, kurumun facebook grubu var, her gün farklıillerden farklı çalışanlar veryansın ediyor, sorunlarını anlatıyor ama çözen yok, bir arkadaşım istifa etti mesela, çok sayıda istifa duydum mesela
Ay valla işyerinde işleri zamanında yapmıyor diye amirler ve iş arkadaşlarıyla sorun yaşamak mobbing ise bende mobbing uyguluyorum o zaman evet evet. Çünkü sinirlerim kaldırmıyor ben çalışırken karşımda adamın oturması ister istemez söyleniyorum bir geriliyorum ve yansıtıyorum yani.
ne kadar zor söyliyim, kurum istatistikleirne göre 1 yılda geçmişyıllarda yaklaşık 500 kişi istifa etmiş, öyle zorO zaman ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.Emeksiz yemek olmaz malesef.İş ne kadar zor olabilir ki..Şu an şu sıcakta dışarıda çalışıyor da olabilirdiniz değil mi?Kusura bakmayın hakka giriyorsunuz ve bundan dolayı başka türlü sıkıntı yaşarsınız.Belki de şuan başınıza gelen olumsuzlukları nedeni de budur hiç düşündünüz mü?
ne kadar zor söyliyim, kurum istatistikleirne göre 1 yılda geçmişyıllarda yaklaşık 500 kişi istifa etmiş, öyle zor
özel sektörde iş mi var hele şimdi suriyeliler de geldi, piyasada iş bulmak heleki benim gibiiçe kapanık biriiçin çok zor1 yılda 500 küsür asker-polis şehit oldu. çoğu da masa başı iş bulamadığı için mecburiyetten polis ya da sözleşmeli uzman olmak zorunda kalan insanlar.
siz de istifa edin başka bir iş bulun bari ihtiyacı olan çalışsın.
O zaman yapamıyorsanız zor geliyorsa istifa edeceksiniz.Eğer istifa etmeye niyetiniz yoksa çalışacaksınız.Ben sizin çalışmak istediğinizi düşünmüyorum.Anlattıklarınıza bakarak sürekli herşeyden yakınan,herşeyi öfleyerek püfleyerek yapan,sürekli tatil ne zaman diye düşünen ve iş yapmaktan kaçınan bir insan gibi geldiniz bana.Yanılıyorsam özür dilerim ama böyle bir insan profili gibi geldi bana.Bundan dolayı siz değilde sizle çalışan arkadaşlarınız mobbinge uğruyor siz tarafından.ne kadar zor söyliyim, kurum istatistikleirne göre 1 yılda geçmişyıllarda yaklaşık 500 kişi istifa etmiş, öyle zor
yanıldığınız şu var, bu işyerinde evet dediğiniz insan tipiyimO zaman yapamıyorsanız zor geliyorsa istifa edeceksiniz.Eğer istifa etmeye niyetiniz yoksa çalışacaksınız.Ben sizin çalışmak istediğinizi düşünmüyorum.Anlattıklarınıza bakarak sürekli herşeyden yakınan,herşeyi öfleyerek püfleyerek yapan,sürekli tatil ne zaman diye düşünen ve iş yapmaktan kaçınan bir insan gibi geldiniz bana.Yanılıyorsam özür dilerim ama böyle bir insan profili gibi geldi bana.Bundan dolayı siz değilde sizle çalışan arkadaşlarınız mobbinge uğruyor siz tarafından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?