İŞYERİNDE MOBBİNG

konu sahibi iktisat mezunuymuş.
tahminime göre de bankada çalışıyor.ziraat bankasındakiler 657 oluyor mu bilen varsa söylesin ltf. kendisi kasa vezne işi falan yapıyormuş da ordan tahmin ediyorum.emin değilim ama ..

yok onlar 657 değil, maliyedir diye tahmin ediyorum ben konu sahibini. banka iş dediği için vergi dairesi ya da saymanlık olabilir diye düşündüm.

yahu bende tam tersi nitelikli iş yapmak istiyorum ama rahat bir bölümdeyim ..bende devlet memuruyum ve matematik bölümü meznuyum ama benide burda paslandırıyorlar ne ilginç..evet insanların size üslubu çok çirkin olabilir hakarete varan tutumları mobing vs o açıdan haklısınız ama sizde biraz kendi tavır ve tutumlarınızı gözden geçirseniz yani sizi tanımıyorum ama mesajlarınızdan anladığım kadarıyla biraz agresif mi davranıyorsunuz insanlara acaba ..istifa etmek yerine mücadele edin birde sizi sıkıntıya sokan insanlarla ilelebet aynı ortamda çalışacaksınız diye bir şey yok siz bir yere gidemiyorsanız belki onların tayini çıkar emekli olur vs ..kişiler için memuriyetinizi yakmayın yazık ..ben şahsen çok zor atandım girmek çok zor

sorunum kişilerle değilaslında ben işi sevmiyorum, işi hakkıyla yapabilsem zaten diğer sorunları yaşamayacaktım

çalışmak istemiyorum ama çalışmak zorundayım. acaba işlerden nasıl kaytarabilirim konusu olmuş sanki biraz bu konu

sorunum kişilerle değilaslında ben işi sevmiyorum, işi hakkıyla yapabilsem zaten diğer sorunları yaşamayacaktım

işe hakkıyla yapmanıza engel olan şey tam olarak ne?
üniversite mezunu kpss'yi kazanabilmiş bir insansınız, demek ki anlama yeteneğiniz yüksek. işi öğrenmeyi denemek yerine yapamıyorum diye sızlanmak zor olmuyor mu?
5 ay oluyor şu anki işimde çalışmaya başlayalı, çoğu şeyi sıfırdan öğreniyorum ama hiç yapamıyorum deme lüksüm olmadı. kocam boşarsa aç kalırım ya da babam beni reddeder diye değil, kendim çalışmak istediğim için çalıştım ve işi öğrendim. hata tabiki yaptım, hatta bu sebeple rapor bile yazmak zorunda kaldım. yeri geldi çok fazla iş yüklediler üstüme diye çıkıp patrona ağladığım da oldu, ama bana verilen her işi yapmak için uğraştım ben. siz neden yapamıyorum diye pes edip de boşuna insanların antipatisini kazanıyrsunuz anlamıyorum.

iş gerçekten çok stresli, çokyoğun, birpersonele yapacağınının katbekatı iş veriliyor, bunu kurumdaki müdürler de diyorlar zaten,k.arası geçiş için başvuran birsürüinsanlar var, sıkıntılı olan yalnız ben değilim, kurumun facebook grubu var, her gün farklıillerden farklı çalışanlar veryansın ediyor, sorunlarını anlatıyor ama çözen yok, bir arkadaşım istifa etti mesela, çok sayıda istifa duydum mesela

Valla konuya yazdım ama ekleyeyim. Hak vermeyişimin nedeni benim de aynı durumda olmam. Ben üniversitede işçiyim yanımda çalışan bey memur benden iki kat fazla maaş alıyor. Daha önce güvelikçiydi burada halt varmış gibi 15 sene ve sonrakiler bilgisayar başına aldılar adam bir şey bilmiyor hadi bilgisayar işi vermiyorum başka işte yapmıyor. Tüm iş bende. İzni bol benden daha çok.

Bayramdan bir hafta önce izin aldı bayramla birleştirdi, bayramdan geldik bir hafta daha izin aldı ve kütüphaneciyim hocalar için yeni kitaplar geldi sayılması, barkodu, kayıt altına alınması var ama umrunda değil iş yine bana kaldı. Takıyor kulaklığı film video izliyor. Bu kaçıncı sorun yaşayıp şikayet ettiğim memur artık bir şey de deme istemiyorum kötü ben oluyorum sonra ama zoruma gidiyor yani. Yapmasan olmuyor. O yüzden başkalarına eziyet edip sinirlendirip boş oturacağınız hiç çalışmayın evinizde oturun yerinize işini layıkıyla yapan biri gelsin o kadar çok iş arayan insan var ki hem de böyle bir iş.

arkadaşlar ben de mobinge maruz kalıyorum.

iş yerinde telefonlara filan bakmamı bekliyolar inanabiliyo musunuz?
Ay valla işyerinde işleri zamanında yapmıyor diye amirler ve iş arkadaşlarıyla sorun yaşamak mobbing ise bende mobbing uyguluyorum o zaman evet evet. Çünkü sinirlerim kaldırmıyor ben çalışırken karşımda adamın oturması ister istemez söyleniyorum bir geriliyorum ve yansıtıyorum yani.

O zaman ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.Emeksiz yemek olmaz malesef.İş ne kadar zor olabilir ki..Şu an şu sıcakta dışarıda çalışıyor da olabilirdiniz değil mi?Kusura bakmayın hakka giriyorsunuz ve bundan dolayı başka türlü sıkıntı yaşarsınız.Belki de şuan başınıza gelen olumsuzlukları nedeni de budur hiç düşündünüz mü?

hem iş verip hem de zamanında yapmalarını mı bekliyosunuz? çok acımasızsınız....!!!!!

ne kadar zor söyliyim, kurum istatistikleirne göre 1 yılda geçmişyıllarda yaklaşık 500 kişi istifa etmiş, öyle zor

ne kadar zor söyliyim, kurum istatistikleirne göre 1 yılda geçmişyıllarda yaklaşık 500 kişi istifa etmiş, öyle zor

1 yılda 500 küsür asker-polis şehit oldu. çoğu da masa başı iş bulamadığı için mecburiyetten polis ya da sözleşmeli uzman olmak zorunda kalan insanlar.
siz de istifa edin başka bir iş bulun bari ihtiyacı olan çalışsın.

özel sektörde iş mi var hele şimdi suriyeliler de geldi, piyasada iş bulmak heleki benim gibiiçe kapanık biriiçin çok zor

O zaman yapamıyorsanız zor geliyorsa istifa edeceksiniz.Eğer istifa etmeye niyetiniz yoksa çalışacaksınız.Ben sizin çalışmak istediğinizi düşünmüyorum.Anlattıklarınıza bakarak sürekli herşeyden yakınan,herşeyi öfleyerek püfleyerek yapan,sürekli tatil ne zaman diye düşünen ve iş yapmaktan kaçınan bir insan gibi geldiniz bana.Yanılıyorsam özür dilerim ama böyle bir insan profili gibi geldi bana.Bundan dolayı siz değilde sizle çalışan arkadaşlarınız mobbinge uğruyor siz tarafından.

arkadaşlarınız da müdürünüz de çok haklı hiç bir işe yaramayan, yaramak için uğraşmayan armut piş ağzıma düş modunda bir insansın.

çevrendekilerin yerinde olsam daha beterini yapardım sana az bile yapmışlar.
nefret ediyorum senin gibi insanlardan.

hayır birde kendini haklı görüyorsun şaka gibi ya.

yanıldığınız şu var, bu işyerinde evet dediğiniz insan tipiyim
daha önceki işyerimde hep çokçalışkansın derlerdi amirlerim, hatta evde bileçalışırdım bazen ama burası farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…