merhaba,
yaklaşık 2 yıldır özel bir şirketin müşterilerle görüşen bir biriminde çalışıyorum. arkadaş ortamım iyi ancak çok stresli bir işim var. bilgisayarımı yanımda taşımam, saat başı telefondan mail kontrolü yapmam lazım. yani saat 5 mesai bitti durumum yok, ctesi ve pazar da aynı şekilde. ani bir şikayet, sorunda inceleme yapmam gerekiyor. sürekli iş yetiştirmekten sıkıldım, bu kadar yoğun olmadığında bir şekilde geçiyor zaman ama son dönemde kampanya vs. gerçekten daraldım. ayaklarım geri geri gidiyor. çıkmayı düşündüm ama piyasa kötü. çıkmak istediğimi yöneticim bildiği için maaşıma herkesten fazla da zam yaptı, evliyim, eşim sorun etmiyor işten çıkmamı ama evde oturunca da çok sıkılacağımı biliyorum. çocuğum yok, bebek düşünüyoruz, şimdi işten çık, yeni işe gir, öğren zor geliyor. burada devam etsem bebek olunca 6 ay maaş da alırım diye düşünüyorum. sabah işten çıkıcam diyorum akşam aman neyse piyasada iş yok otur oturduğun yerde diyorum. benim gibi olanlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz, ne yapıp da daha istekli olmaya çalışıyorsunuz? teşekkürler.