• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde nasıl zayıflanır??

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
583
123
Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen:((:50::50::50:

abur cubur şeyler yeme, tembellikten vazgeçip spor yapmaya başla, dışarı çıkamıyorsan bile buradaki bir çok insanın yaptığı gibi videolardan izleyip yapabileceğin şeyler var. buradaki diyet gruplarına katılabilirsin, gerçekten motive ediyor insanı.

diyet gruplarını denedim çoğunun konusu çok ilerlemiş oluyor aralarına giremiyorsun ki kimin eli kimin cebinde modunda oluyor konular ortada kalıyor yine benim yazdıklarım

Gün içince meyve ve fındık ceviz tarzı şeyler tüketin..
Ben yerinizde olsam öğle yemeklerini keser, onun yerine meyve tüketirdim..
Ekmeği tamamiyle hayatımdan çıkartır çayımı kahvemi şekersiz içerdim..

Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen:((:50::50::50:

banada yardımcı oluuunn bende yiyip içip oturuyorum :56: eve gidincede çocuklarla uğraş derken spor yapmaya fırsat kalmıyorki oturduğun yerde değil abur cuburu kesmek ot yiyip su bile içsen yarıyo:31:

zaten şeker kullanmıyorum uzun zamandır ama yemeği kesemiyorum ama ekmeği kesmeyi denemem lazım aslında çok yemiyorum aynı yemekleri arkadaşlarda yiyor onlarda birşey yok ben kilo alıp duruyroum habire

Bu bir çok masa başı çalışanda var zaten.
Bilindik çok şey var ama uygulamak zor sanırım..
En basitinden müsaitse işin aralarda 5 dk tur atabilirsin. Bol su içip WC ile masa arasını sık gidip gelebilirsin.
Çayına şeker atmazsın..
Nescafeye krema kullanmazsın ya da çok az..
Ekmekleri saf dışı et

aralarda birşey yeme ihtiyacı duyarsan sadece su iç. elin sürekli suya gitsin...

öğle aralarıda yemek yeme... çorba içebilirsin... yürüme mesafenide biraz uzun tut... otobüsle gidip geliyorsan bir durak önce in ve yürü... sabahta önceki duraktan bin... faydası oluyor...

banada yardımcı oluuunn bende yiyip içip oturuyorum :56: eve gidincede çocuklarla uğraş derken spor yapmaya fırsat kalmıyorki oturduğun yerde değil abur cuburu kesmek ot yiyip su bile içsen yarıyo:31:

aynen ya eve gidince bişey yemesem de o tartıya her çıktığımda 1 kilo daha almış oluyorum ben bu işi anlayamadım ki:(

zaten şeker kullanmıyorum uzun zamandır ama yemeği kesemiyorum ama ekmeği kesmeyi denemem lazım aslında çok yemiyorum aynı yemekleri arkadaşlarda yiyor onlarda birşey yok ben kilo alıp duruyroum habire

onlarda hareket çoktur...

aralarda birşey yeme ihtiyacı duyarsan sadece su iç. elin sürekli suya gitsin...

öğle aralarıda yemek yeme... çorba içebilirsin... yürüme mesafenide biraz uzun tut... otobüsle gidip geliyorsan bir durak önce in ve yürü... sabahta önceki duraktan bin... faydası oluyor...

birde yemekler öyle güzel ki yemeyim de diyemiyorsun bende ki irade onları görünce su koyuveriyor servisle gidip geliyorum ama tabi önceki durakta da insem olur buna bugün başlayayım:):)

Bu bir çok masa başı çalışanda var zaten.
Bilindik çok şey var ama uygulamak zor sanırım..
En basitinden müsaitse işin aralarda 5 dk tur atabilirsin. Bol su içip WC ile masa arasını sık gidip gelebilirsin.
Çayına şeker atmazsın..
Nescafeye krema kullanmazsın ya da çok az..
Ekmekleri saf dışı et

ekmek konusunda haklısın acil bırakmam lazım da birden kesilebilir mi ki?

ben hergün yemeğimi kahvaltımı yanımda getriyorum az az ama akşam gidince yemek yediğim an kiloya dönüşüyor yemedende olmuyor ee geldiğimde çok acıkmış oluyorum

Akşam öğünlerine çok dikkat etmen lazım, başta zorlanacaksın ama zamanla oluyor, ben yapıyorsam herkes yapar emin ol :9::9:

birde yemekler öyle güzel ki yemeyim de diyemiyorsun bende ki irade onları görünce su koyuveriyor servisle gidip geliyorum ama tabi önceki durakta da insem olur buna bugün başlayayım:):)

ay ozaman daha zor. az koydur yemekleri servis olarak gelmiyorsa... özellikle pilav ve makarnalardan kaç... sadece yemek ye... ekmeğide bırak...

aynı dertten müzdaribim masa başı işim

onun için b-fite yazıldım haftada 3 gitmeye çalışıyorum

selam canım;
iş girmeden önce çok kilolu bi insandım çalışmaya başladıktan sonra zayıfladım hemde masa başı oturarak:1: ben evdeyken çok yemek yerdim önceden sürekli elim dolaba giderdi ama çalışmaya başladıktan sonra kilolarım yavaş yavaş gitmeye başladı nasıl mı? geleyim soruna;
sabah kahvaltımı evde yapamıyorum 7 de işe gitmek için evden çıktığım için onun yerine sabah kepek ekmeğine tost yiyorum. yada eti müsli var kahvaltılık içine süt koyup pratik bir şekilde onu yiyorum.
öğlen çıkan yemeklerden pilava asla dokunmuyorum. sadece ana yemek ve çorbayı alıyorum tabağıma :56: ogün salata varsa ana yemekten yada çorbadan da fedakarlık yapıyorum. tatlı olduğu gün iş arkadaşıma benim tatlı mı da ye diyorum. böylelikle tatlıyı gözden çıkarıyorum. bizim günde 4 defa çayımız var işe başladıktan sonra şekeride çıkardım hayatımdan çayımı ve kahvemide şekersiz içiyorum. yemek yedikten sonra yarım saat fabrika etrafında yürüyorum. akşama doğru çok acıkırsam yanımda getirdiğim meyvemi yiyorum. :56:

Back
X