- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Deve ve diyar meselesiUyarsaniz mahalle kavgasi gibi size laf yetistiren altlariniz varsa
Ustunuze Sikayet etseniz de sizin tarafinizda olunmayacagini, hatta hicbir sey yapilmayacagini bilseniz bilseniz napardiniz
Bu gucu de burdan aliyorlar buyuk ihtimalle zaten
üstleriniz uyarmıyorsa hiçbişey yapamazsınız,Uyarsaniz mahalle kavgasi gibi size laf yetistiren altlariniz varsa
Ustunuze Sikayet etseniz de sizin tarafinizda olunmayacagini, hatta hicbir sey yapilmayacagini bilseniz bilseniz napardiniz
Soyle ki onlar uzerinde bi yetkim yok. Benim alanim farkli onlarinki farkli. En taze ornegi vereyim. Cop kovamin poseti 10 gundur degismiyor. Dibindeki kovanin degisiyor ama benimki 10 gundur degismiyor. Parcalanmis halde suan hala ayni. Bir baska arkadasimin basina gelen kahve fincanlarinizi alir misiniz masayi temizleyemiyoruz. Bunu soyleyen kisi temizlik personeli bulasiga da bakiyor getir goture de. 1 hafta almiyor onu ordan... saygisiz tavirlari hic soylemiyorum. Bana karsi da degil belli bir gruba karsi yapiliyor bunlar. Uyaricam eminim benden uate cikar. Sikayet edicem. Sonuc olmaz. Gerilmeyim diye sustukca isin cilki cikiyoruyarıları yazılı yapın, ya da üstün üstüne siz şikayetçi olun disiplini bozduklarına dair.
Birde konu ne? işe geç mi geliyor çalışmıyor mu yanlış iş mi yapıyor? Ona göre tutanak tutun, çalıştığınız kuruma göre ve arkanızda kimin olduğuna göre değişir.
Ayni durum:/üstleriniz uyarmıyorsa hiçbişey yapamazsınız,
bizde de var bir tane sinir olduğumuzla kalıyoruz zira,
onun işini yapıyoruz diye şikayet ediyoruz ama uyarılmadığı için git gide azıtıyor
Banada benden sonra gelenler mobbing uygulamaya kalktılar çünkü ben eski calışanlardandım işimi iyi yapıyordum onların şefi olmuştum kıskanclıklarından benimle ugrastılar.Bana işde muhtaclarlardı hata yaptıklarında hatalarını kapatmadım ilahi adalet tüm uğrasmalarına ragmen hem rezil oldular hemde işlerini iyi yapamadıkları ortaya cıktı ve beni işten cıkartamayınca umutlarını kesip işi bıraktılar ama 1 sene ugrastılar.Yardım ediyorsanız onlara yardımı kesin.Uyarsaniz mahalle kavgasi gibi size laf yetistiren altlariniz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?