Temizlikçilerin genelinde var sanırım bu durum.Benim işyerimdeki temizlikci yeni geldiginde eskiden bir cok temizlik işini bizim yaptıgımızı duyunca kendi işlerini bize yaptırmaya calıstı ben de patronuma söyledim bana işlerini yaptırmak istiyor ben yapıcaksam onu ne diye calıstırıyorsunuz diye sagolsun haddini bildirdi patronum.Kimseye yumusak baslı olmucanbu devirde yoksa yüz görüp astar istiyorlar.Daha da vazgecmedi kac aydır erkekler wc sini temizleyip bayanlarınkini temizlemiyordu kendi orayı kullanmıyordu ben mecbur kalıp temizleyim isyordu.bi gün temizlik yapıyordu mutfakta bende gittim yanına bayanlar wcsini temizlemeyi düşünmüyormusun dedim yeterince kirlenmedimi dedim.Tesadüf bu ya patron o anda yakındaki wcdeymiş ve duymuş baktım temizlemeye başladı.özetle madem yapmıyor bi gün yanında bir kaç insan varken tamda iş yaparken bi sor derdini ögren derdi neymiş.eğer derseki seninkini almak istemiyorum kendin yap diye bi sürü insanda sahidin olur.Ona yapmak zorunda oldugunu hatırlat.