• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isyerinde stres yapmak

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
698
33
Merhaba arkadaslar
İsyerinde calisirken cok stres oluyorum. Yeni basladgmdan kaynaklaniyor. Dolayisiyla pek birsey bilmiyorum. Bilgisizlik oldugu icin, bana birsey ogrettiklerinde ve benden aynisini isteyincee kafam karisiyor. Yapanlar nasil yapiyor, diyorum, sanki beceremeyecekmisim gibi geliyor. Sonra da diyorum yapamazsam cikarim canim sagolsun. Ama oyle de olmuyor kii. Bana biraz seslerini yukselttiklerindee icim bir tuhaf oluyor.

canım, kim sesini yukseltıyor? dıkkat et alıskanlık yapmasın panikleyerek calısmak, diğer çalışanlar da streslıyle belki de ıs ortamın gergın bır ortamdır!

Kimse anasının karnından öğrenmiyor tatlım asla panik olma, işin ne üzerine elamana ihtiyaçlar var demek ki ben stajyer çok yetiştirdim ilk işe girdiğimde bilgisayarı bırak yazıcıyı kullanmasını bile bilmiyordum .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz daha yeniyseniz ses yukseltilmesi tuhaf..psikolojiniz bozulmasin belki bu is size gore degildir uygun bir is muhakkak bulursunuz alllahin izniyle

Ses yükseltilmesine izin verme, duyabiliyorum sizi de gerekirse laf dalaşına gir. İşi tabiki hemen öğrenemiceksin robot musun sen, rahat ol.

Back
X