İşyerinde tartışma yaratıyorum . Benim sonum ne olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatınızın bir gününden bir kesit yazmışsınız sadece.
Ne adam akıllı detay var, ne öfkelenme sebebiniz belli, ne de neyi-neden yaptığınız... eski konularınızı bilen arkadaşlar size yorum yapmışlar ancak burada herkes sizin tüm konularınızı okumak veya hatırlamak zorunda değil.
Bu şekilde durum güncellemesi yapmak için eski konunuza gidip yorum olarak son durumu ve hislerinizi yazabilirsiniz. Çünkü bu kadarcık bilgiyle siz mi haklısınız, karşı taraf mı bilemiyorum. Sadece karşı tarafa gereksiz bir çıkış yapmışsınız gibi duruyor.
Zorunluyu gördüysen bil ki bacagina sikmakla meşguldür, gelmis nasi güzel yaptigini anlatiyodur

yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Ne yaptı ısverenım sana .Ben işveren olsam bana saygısızlık yapan bırını asla calıstırmazdım.Vıcdanlı ınsanlarmış .Bız her gun neler yasıyoruz bır bılsenız

Allah aşkına seni kim memur yaptiysa torpiline soyle baska ile atasin kadin kurtulsun.
Torpille diyorum cunku kendin girecek seviyede degilsin.
Ben de torpil oldugunu düşünüyorum. Kurumda da kesin konuşuluyordur. Bu muhakeme yeteneği ile, bu algılama kapasitesi ile, bu yol yordam bilmezlikle mülakatta diger adaylari nasil elemiş hayret verici.

Son düzenleme:
İktidarsız sevgili ve evlenmek isteyen sevgili hikayesi bitince sırada iş yeri konularına mı başladın zorunlu?
Sen niye herkesin eski konularını deşip bulduklarınla saldırıya geciyosun her acılan yeni konuda? Aşırı irrite eden, insanları zayıf noktalarından bulup vurmaya calısan birisin sen herkesin konusuna aynı igrenc tepkileri veriyosun
git zehrini baska yere akıt!

Yerinizde olabilmek ayağa çağrılıp iş öğrenebilmek için nelerden vazgeçebilecek insanlar var. Biraz kıymet bilip, pozitif olun…

Mezun olduğumdan beri kurumsal bir sirketteyim 11.seneme.girecegim en yakın arkadaşım üstüm olduğu halde ve insanlar bildiği halde şirket içerisinde her mana da ustlugune yakışır davranmamız lazım ,yani ne kadar tripli biseysiniz . Ne kadar saçma yok kadına dayanamıyorum beni ayağına çağırdı , yok beni cagiracak ayağına ! Ha birde Allah aşkına milletten akıl istiyorsunuz ne zaman o istenilen aklı kullandiniz ki ? Allah sizin gibi burnu kaf dağında olup ama kaf dağında toprak bile olmayanları def etsin başımızdan , kimbilir kimin torpili ile kamudasiniz . Birde her zamanki gibi bombayı koyup kaciyorsunuz ,Allah akıl fikir versin .

Zorunlu senden ne köy ne kasaba olur. Kimin torpili ile ise girdiysen yazık hakkını yediğin kişiye. Bir yılda insan iş ogrenmez mi ya?! Ama öğrenmez senin gibi aklı sürekli saçma sapan yerlerdeyse. Bende de var bir Md yrd 5 yıldır ek ders yapmayı ogrenemedi. Her ay beni çağırıyor. Ama kocası Ankara'da şube Md olduğu için kimse bir şey yapamıyor. Bıktık bu liyakatsiz insanlardan.

Konularınıza baktım da tam kriz geçirmelik. Siz bir uzmandan yardım alsanız. Gerçekten her şeyde bir kusur arıyorsunuz

yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Premses sendromu diyoruz buna. Evet bebeğim sen harikasın mükemmelsin en birinci sensin. Onlar kimki . Kapıyı carp ve çık ordan hemen. İSTİFA et. Senin gibi mükemmel bı memur heba oluyor. Bence sen bakan falan olmalısın. Kapasite çok geniş.

Bir erkek arkadaşım vardı dört senedir sevişiyorduk. İlk zamanlar daha şehvetliydi ama sonra ilişkimizde uzaklaşınca ki zaten sürtünerek ilişki yaşıyorduk uzaklaştık . Ben başka biri ile bir kaç kes aynı şekilde devam ettirmek istedim ama oda sadece dümdüz yatağa uzanıp sadece ben Onu tatmin ediyordum. Yani göğsümden bile öpmüyor . Ama hala bu adam ile devam ediyorum . Bu adam 35 yaşında neden çok şehvetli davranmıyor anlamıyorum .

Yaa bu ne off :olamaz:

Sen niye herkesin eski konularını deşip bulduklarınla saldırıya geciyosun her acılan yeni konuda? Aşırı irrite eden, insanları zayıf noktalarından bulup vurmaya calısan birisin sen herkesin konusuna aynı igrenc tepkileri veriyosun
git zehrini baska yere akıt!
Kız geldin mi yine sen. İyisin dimi 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X