• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde yalan..

Erkek

Hele şükür beni anlayan bir anne var.İnanın otobüsten inince koşuyorum bile kavuşmak için.Özlüyorum o da özlüyor.Nasıl seviniyor görseniz.Yani geliş saatime yakın çok huzursuz oluyormuş.Öyle bahsettiğiniz durumları yok ev içinde eminim.Olsa bilirdim.

Anne değilim, ama sizi anlamak için empati kurmam yeterli.
Öyle bir durumu yoksa hiç o kısmı karıştırmadan, durumunuzu izah edin. Mutlaka onay vereceklerdir.
Yemek saatinde inmeme şansınız varsa sizde yemek saatiyle eşitleyin. Hem hak geçmez, hem de gönlünüz olur.

Nasıl zorlanıyor ya.Otobüs gelmiyor geç geliyor diyor.Ama yalan.Neyse dürüst olmak suç doğru söylüyorsunuz.Haklısınız.Ben haksızım.

İlk mesajınızda kadının erken çıkması ile ilgili üç gerekçe söylemişsiniz. Yemek molası kullanmaması, evinin uzak olması ve otobüsün geç gelmesi. Ne çok didiklemişsiniz sizene yahu? Ki otobüse falan hiç gerek bile yok, kadın öğle molası kullanmayım diye anlaşmış belli ki amiriyle o süreyi çalışma süresinen düşürmüş. Kadın aklını kullanmış, sizin aklınıza gelmedi diye hasetlenmenin manası yok.

Sende yemeğe çıkmayacaksan aynı talepte bulun.
Yoksa otobüs geç geliyor gelmiyor patron durakta durup bunu mu hesaplayacak?

Size ne kadından... yalan söylemesi sizi ilgilendirmez, onun iş ahlakını ve patronunuzu bağlar. Dedektiflik yapıp kadının yalanını ortaya çıkarınca sadece başkasının işine burnunuzu sokmuş olacaksınız.
Madem sizin de böyle bir derdiniz vardı,
Kendiniz için konuşsanız?
Kadının erken çıktığını görünce mi aklınıza geldi?
Küçük bebeğim var, öğle yemeklerime inmeyeyim erken cıkayım diyin?
Ayrıca anlamadığım kadın sizden 6 durak sonra otobüsten iniyor, sonrasında yürüme mesafesi vardır, geç saate kaldığında tekin değildir. Yada başka minibüse biniyordur vs...
Yada başka bir özel durumu vardır kimseye açıklayamadığı. Mecbur kalmıştır.
Ne olduğunu bilmeden insanlara kötülük etmeyin.
Cevapları okumadan yazmışsınız.Tamamen konuyu yanlış anlamışsınız :rolleyes:

E sende git patrona bende zorlanıyorum de ozaman ? Kıza niye sınır oluyorsun o patronun problemi

Neyi sorun ettiniz ki? Gidin sizde izin alin. Ayni otobuse biniyoruz. Haliyle benimkide gelmiyor. Cok zorlaniyorum diyin. Kaldi ki kadin sizden 6 durak sonra iniyormus. Minimum 5 6 dakika olsa durak arasi en az 30 35 dakika gec variyor. Erken cikis saati kadar bunuda hesaplasaydiniz keske.
Hesapladım merak etmeyin .Hahahah

Yalanci olmaya mi ozeniyorsunuz?
Olun madem ne diyelim.

Ben olsam birakirdim o onun ayibi olsun. Ne de olsa cikar ortaya. Isterseniz siz de soyleyin ama elbet bir gun anlasilir foyaniz. Yarim saat erken cikmak icin insan icine cikacak yuzunuz kalmaz.
Ya zaten diyorum ya.Otobüsün geldiğini biliyorlar ne yalan söylicem .Ama burdakiler meraklı yalan söylemeye.Kadını göklere çıkardılar maşallah.

E sende git patrona bende zorlanıyorum de ozaman ? Kıza niye sınır oluyorsun o patronun problemi
Zorlanma yok ki otobüs geliyor ne yalan söyliyim.Hayatta en sevmediğim şey yalan ve bu yüzden tepkim var kadına yalan söylediği için.Ama bakıyorum ki herkesin hayat felsefesi olmuş yalan gördüm burda.

O başta yazdığım yanlış anlaşılmış.Yemek yüzünden erken çıkıyor biliyormuş amirimiz.ama ben gerçeği öğrendim siz onun yanlış anladınız.Yemeğe çıkmıyor diye erken çıkıyor sanıyorsunuz.Öyle değil işte.Yemeğe çıksak nolucak 15 dk.ye çık.Öyle saatlerce yemek yenmiyor.

Kişi ile muhatap olma sakın. İzin veren kişi ile görüş. Gidiş gelişlerde çok zorlaniyorum. Biz x kişisi ile beraber aynı otobüsü kullanıyoruz. Arkadaşlar ona bu şekilde yardımcı olduğunuzu söylediler. En azından çocuğum biraz büyüyüne kadar bana da destek olursanız çok sevinirim de.
Sakın kadını muhatap alma. Amacımız onun geç çıkması değil senin erken çıkman olsun.

Hayır hiç kimse yanlış anlamadi hepimiz aynı şeyi söylüyoruz tam olarak arkadaşın da dediği gibi yazdiniz
O başta yazdığım yanlış anlaşılmış.Yemek yüzünden erken çıkıyor biliyormuş amirimiz.ama ben gerçeği öğrendim siz onun yanlış anladınız.Yemeğe çıkmıyor diye erken çıkıyor sanıyorsunuz.Öyle değil işte.Yemeğe çıksak nolucak 15 dk.ye çık.Öyle saatlerce yemek yemiyorum.

Kişi ile muhatap olma sakın. İzin veren kişi ile görüş. Gidiş gelişlerde çok zorlaniyorum. Biz x kişisi ile beraber aynı otobüsü kullanıyoruz. Arkadaşlar ona bu şekilde yardımcı olduğunuzu söylediler. En azından çocuğum biraz büyüyüne kadar bana da destek olursanız çok sevinirim de.
Sakın kadını muhatap alma. Amacımız onun geç çıkması değil senin erken çıkman olsun.
Teşekkürler ama zorlanmıyorum otobüs geliyor.,Ayda 2-3 kez falan gelmiyor.o zamanda 40 dk.bekleniyor.Kışın nasıl olur bilemem.Yalan söylemiş olurum ve utanırım arkadaşlarıma karşı.

Zorlanma yok ki otobüs geliyor ne yalan söyliyim.Hayatta en sevmediğim şey yalan ve bu yüzden tepkim var kadına yalan söylediği için.Ama bakıyorum ki herkesin hayat felsefesi olmuş yalan gördüm burda.
Ne yalanı arkadaşım 5 dk sonra binse otobüse yarım saat geç kalır zaten

Ayrıca pardon da insanlar size hayatlarında herşeyi dosdoğru anlatmak zorunda mı ? Belki bambaşka birşey var soyleyeneyecegi öyle demek zorunda kalıyor belki ?

Sizin amacınız erken çıkmak olsaydı sizde öğlen izni kullanmayıp patrona erken çıkmak istiyorum der çıkardınız konu kapanır di

Amacınız, kızla uğraşmak .. derdiniz ne kızla yok yalan söylüyor bilmem ne size ne ki yalan söylese size ne o patronun sorunu. Belki patron gerçeği biliyor size özellikle öyle söylüyordur ki ne biliyorsunuz ki belki en baştan anlaşmaları odur ...iş hayatı bu siz kendi işinize bakın talebinizi varsa talep edin ama arkadaşlarınıza açıklama yapmaları yok o yalan söylüyor deyip şirket içi dedikodu çıkarmalar hiç dürüst bı davranış değil

O başta yazdığım yanlış anlaşılmış.Yemek yüzünden erken çıkıyor biliyormuş amirimiz.ama ben gerçeği öğrendim siz onun yanlış anladınız.Yemeğe çıkmıyor diye erken çıkıyor sanıyorsunuz.Öyle değil işte.Yemeğe çıksak nolucak 15 dk.ye çık.Öyle saatlerce yemek yemiyorum.
Hayır arkadaşım biz anladık da sen bizi anlamadın
Diyoruz ki ki size öyle demek zorunda kalıyor olabilir bunun için yalan diyemezsin patronla en baştan böyle anlaşmışlar size harfi harfine hayatından anektot paylaşmak zorunda değil diyoruz .

Talebiniz varsa patrona söyleyin kızı karıştırmadan

Ne yalanı arkadaşım 5 dk sonra binse otobüse yarım saat geç kalır zaten

Ayrıca pardon da insanlar size hayatlarında herşeyi dosdoğru anlatmak zorunda mı ? Belki bambaşka birşey var soyleyeneyecegi öyle demek zorunda kalıyor belki ?

Sizin amacınız erken çıkmak olsaydı sizde öğlen izni kullanmayıp patrona erken çıkmak istiyorum der çıkardınız konu kapanır di

Amacınız, kızla uğraşmak .. derdiniz ne kızla yok yalan söylüyor bilmem ne size ne ki yalan söylese size ne o patronun sorunu. Belki patron gerçeği biliyor size özellikle öyle söylüyordur ki ne biliyorsunuz ki belki en baştan anlaşmaları odur ...iş hayatı bu siz kendi işinize bakın talebinizi varsa talep edin ama arkadaşlarınıza açıklama yapmaları yok o yalan söylüyor deyip şirket içi dedikodu çıkarmalar hiç dürüst bı davranış değil
Öyle bahsettiğiniz gibi başka sebepler yok.Öyle olsa buraya konuyu zaten açmam.O yapıda biri değilim.Sizin içiniz fesat.

O başta yazdığım yanlış anlaşılmış.Yemek yüzünden erken çıkıyor biliyormuş amirimiz.ama ben gerçeği öğrendim siz onun yanlış anladınız.Yemeğe çıkmıyor diye erken çıkıyor sanıyorsunuz.Öyle değil işte.Yemeğe çıksak nolucak 15 dk.ye çık.Öyle saatlerce yemek yenmiyor.
Dediğim gibi her çeşit insan var ve iş hayatı bu herkes kendi çıkarını düşünür

Siz talebinizi söyleyin ama kızı karıştırmayın meseleniz erken çıkmak mi ozaman izin isteyin bende anneyim bende işe başladım anlıyorum sizi ama kızı karıştırmak yalan söylüyor falan diye kinlenmek doğru değil

Hayır arkadaşım biz anladık da sen bizi anlamadın
Diyoruz ki ki size öyle demek zorunda kalıyor olabilir bunun için yalan diyemezsin patronla en baştan böyle anlaşmışlar size harfi harfine hayatından anektot paylaşmak zorunda değil diyoruz .

Talebiniz varsa patrona söyleyin kızı karıştırmadan
Ay hala anlamıyorsunuz.Emin olmasam yazmam yok öyle şeyler.Ben de burda bütün iş ilişkilerimi anlatmak zorunda değilim.Yok diyorum.Eminim.Emin olmasam niye ısrar ediyim ki.Bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla nedense.Yoooook.

haklı ya da haksız tartışmayacağım ama şu erken çıktı bu geç geldi diye takip edenler daima fesat gelmiştir bana. o işini halletmiş bir şekilde siz de ya durumunuzu konuşup saatlerinizi isteğinize göre düzeltin ya da karışmayın. özel durumunu bilemiyoruz di mi?? belki mecbur

Back
X