he ya hehe evetYÖnetici veya ekip lideri değilseniz bu durumu açığa çıkardığınızda kimse sizi alkışlamayacak. aksine gambazcı olacaksınız. Size ne, onu ve sirketi ilgilendirir bu durum. sizin durumunuz tamamen kıskançlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ya hehe evetYÖnetici veya ekip lideri değilseniz bu durumu açığa çıkardığınızda kimse sizi alkışlamayacak. aksine gambazcı olacaksınız. Size ne, onu ve sirketi ilgilendirir bu durum. sizin durumunuz tamamen kıskançlık
Keyfine çıkıyor evet eminim buna.Evet buradakiler fesat, yalancı bir mikemmel sensin konu sahibi, o yüzden kimseler anlamıyor seni :)
yahu varsayalım ki kadın bu şartlarda anlaştı, hiç özel durumu yok, çocuğu yok, gidip kahve-sigara içecek ya da her akşam kuaföre gidecek ve size otobüs gelmiyor dedi, sanane? patronu biliyor mu? evet.. kabul etmiş mi? evet.. sen patronunla konuşacak cesarete sahip değilsen kadın ne yapsın? sen ona yalancı deme diye gelip hayatının bütün detaylarını sana mı anlatsın? madem o kadar istiyorsun sende git konuş.. ama bak şuraya yazıyorum patronun sana "tamam defne hanım erken çıkın, ama arkadaşlara bir bahane uydurun" dese ilk aklına gelen otobüs bahanesi olur :)
Keyfine çıkıyor evet eminim buna.
O zaman siz halinizden memnunsunuz ama diğer kişinin belki başka sıkıntısı var.Teşekkürler ama zorlanmıyorum otobüs geliyor.,Ayda 2-3 kez falan gelmiyor.o zamanda 40 dk.bekleniyor.Kışın nasıl olur bilemem.Yalan söylemiş olurum ve utanırım arkadaşlarıma karşı.
Ayy neyse ya.Konuyu doğru anlayanlar çok az oldu.Artık bişey söylemiyorum.Yazık diyorum ne diyim ki başka.Yalan söyleyen bu ortamda bile haklı olmuş.Ben çook gerilerde kalmışım.Kusura bakmayın gerçekten.Ben kıskancım haksızım kötü niyetliyim.Uyduruyorum.
Ben kadını niye takip ediyim ki.Herkes görüyor çıktığını.Özel bir durum da yok.Ama ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz.Ya da siz de onun gibisiniz savunduğunuza göre.
tamam diyelim ki keyfine çıkıyor sana ne diyoruz biz de.. git sen de konuş, sen de çık..
bundan önceki işimde herkes 6 ya kadar çalışırdı, ben yönetimle 4'e kadar anlaşmıştım.. bir gün kimse de demedi sen ne iş hayırdır diye.. git sen de öyle anlaş, kadını takip edeceğine diyoruz işte..
Keyfine çıkıyor evet eminim buna.
Senden 6 durak sonra iniyormuş 6 durak yakın bi yer değil bu 1.
Kadın patronla konuşmuş izni almış karışmaya hakkın yok bu 2.
Ortak alanda buluşupta laf sokamıyorum diye kıvranıyosunuz demekki işini yapıp yapmadığına karar verecek nitelikte ve yakınında değilsiniz bu 3.
iş yapmaya gidiyosunuz bu erken geldi geç geldi muhabbetlerine haddiniz değil yetkili değilsiniz çünkü.Herkes kendi işine baksın bence acınası yaratıksınız.
Sen kime yaratık acınası falan diyorsun .Terbiyeli ol.Sensin yaratık.Senden 6 durak sonra iniyormuş 6 durak yakın bi yer değil bu 1.
Ortak alanda buluşupta laf sokamıyorum diye kıvranıyosunuz demekki işini yapıp yapmadığına karar verecek nitelikte ve yakınında değilsiniz bu 3.
iş yapmaya gidiyosunuz bu erken geldi geç geldi muhabbetlerine haddiniz değil yetkili değilsiniz çünkü.Herkes kendi işine baksın bence acınası yaratıksınız.
Beni sinirlendirmek için yazmışşın çook ta sinir oldum hahaha.Başaramadın şekerim.Aferin kadına. Oh ne güzel yapıyor.
Evine yarım saat erken gidip, ayaklarını uzatıp tv karşısında kahvesini içip dinleniyor.
Sabahta uzun uzun kahvaltı ardından bir keyif çayı içip öyle işe geliyor.
Helal olsun, hoş olsun.
Patronla da konuşmuş, kimse de karışamıyor.
Ancak arkasından konuşup planlar falan yapıyorlar.
Ama ne patronla konuşacak cesaret ne de kendi işini görecek beceri var.
İnşallah gammazlarsınız.
Altından geçerli bir sebep çıkar var siz kendi kötülüğünüzle başbaşa rezilliğiniz ile kalırsınız.
En kısa zamanda lafımı sokucam merak etmeyin.Rezil edicem ilk fırsatta onu.Senden 6 durak sonra iniyormuş 6 durak yakın bi yer değil bu 1.
Kadına sordum sabahları da siz binmiyorsunuz dedim.Bana dedi ki otobus gelmiyor.Yoo geliyor ben biniyorum ama bazen dolu olduğu için bizim durakta durmadan geciyor dedim.suratıma baktı bişey demedi.Öyle ayrıldık ordan.
Komik olmuş gerçekten.:))muhtemelen söylemek istemiyor işte
yani otobüs bahane
siz de ona bahanen geçerli değil demiş oldunuz
o da cevap vermeyip sizinle tartışmamış hatta tersleyip sana ne de dememiş
bu arada benzer bir şey anlatayım
bir eleman vardı aynı yönden otobüse binerdik
o benden 20 dakika sonrakine biner ve ona göre geç gelirdi ama işe 10 dakika falan geç geliyor işte ben de 20 dakika öncekine binip 10 dakika erken gelirdim
ben her gün 10 dakika geç gelsem benim amirim beni idare etmezdi ama onun amiri ediyordu
işin garip yanı esasen o kişi benim de, benim amirimin de altında çalışan birisi idi yani onun amiri de bizden talimat alır vs öyle bir çalışma şemamız vardı
hatta bir gün otobüs kartı bitmiş ben erken otobüse biniyorum benden alırım diye o erken otobüse binmiş ben de o gece ofisten arkadaşın düğünü vardı geç gittik vs 10 dk bugün idare etsinler demiştim de onun normalde bindiği geç otobüse binmiştim bunu da hep komik bir olay, kırk yılda bibr erken otobüse bindim de böyle oldu diye anlattı mesela
kimse de eee siz aynı işte çalışıp da neden ayrı otobüsler ile geliyorsunuz demedi ne bana ne ona
Neyse yakında bende erken çıkıcam nasılsa kasmaya gerek yok o kadar.sayılı gün çabuk geçermiiişşşşş.3 gün önce 3 gün sonra fark etmez.
Komik olmuş gerçekten.:))
Çalışma saatlerine uymayan kişinin işleri sizin üstünüze mi kalıyor, o geç geldi erken çıktı diye sizin iş yükünüz mü artıyor? Eğer böyle bir durum varsa haklısınız ama sinirden başınızı ağrıtacak kadar hırs yapmayın, eğer sizin iş yükünüzü etkilemiyorsa ve o kişi patrondan da izin almışsa sizin bu kadar sinir olmanız çok anlamsız... Başkalarını bu kadar takip ederseniz huzurunuz kalmazMerhaba arkadaşlar,
Hemen konuya giriş yapacağım. İşyerinde 18:30 da çıkmaya başladık saatler değişti .Fakat Bayan arkadaşlardan biri hala 18:00 de çıkıyor bu dikkatimi çekti.Aynı otobuse biniyoruz eve giderken aramızda 5-6 durak var.Erken çıkma sebebinin yemek saatini kullanmaması olarak söylemişti bana başka bir arkadaş öyle biliyormuş bir başkası da evi uzakmış diye duymuş.Bende 6 durak sonra iniyor.Ama 2 gün önce öyle olmadığını bindiği otobusün çok geç geldiğini eve gitmekte zorlandığı için eski saatte çıktığını öğrendim.Sabahları da bir sonraki otobüse biniyor geç geliyor.o saatte daha boş oluyor bir önceki çok dolu oluyor.Ben şok oldum kendimi salak gibi hissettim.Aynı şartlarda eve gidip geliyoruz ve o erken çıkıyor.Ayrıca otobüs geliyor .Ayda 1-2 kez akşamları gelmiyor.Tamam otobüs çok sık geçmiyor ama ben biniyorum o benden bir öncekine biniyor.20 dk fark oluyor biniş bakımından aramızda.Bazen 30 dk.Ben ne yapabilirim.Sinir oldum bu duruma.Ayrıca evde 3 yaşında bebeğim varken ben yalan söylemiyorum çıkış saatini bekliyorum.Kimi görse otobüsü kötülüyor erken çıkma sebebini anlatıyor.Sinirimden başım ağrıdı kızlar.Ben ne yapmalıyım.