• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde yalan..

Kadın öğle yemeğine çıkmıyor çalışıyormuş sonra patrondan izin almış. Muhtemeldir ki öğle yemeğine çıkmayayım yarım saat erken çıkayım demiş. Ne var bunda.
Benim işyerimde de evi uzak olanları yarım saat önceden göndeririz, gidin trafiğe takılmayın diye.
Çok istiyorsanız sizde öğle yemeğine çıkmayın patronla konuşun ve yarım saat erken çıkın.

Aramızda yarım saat fark oluşuyor demişsiniz, o da bu farkı kullanıp erken çıkıyor. Kaldı ki siz de konuşabilirsiniz, kadın yalan da söylememiş bence, öğle arasında da çalışıyormuş. Siz de ona göre görüşün, öğle arasında tatil yapmayacaksanız ve sizin de aynı şekilde yolunuz çok uzunsa neden olmasın ?

arkadaslar aslinda bence tam olarak arkadas kendini ifade edemedi ben anldm ama demek jstedigi kadinin yalan soyledigni bildigi

Yarım saat için işyerinde yemeğe bile çıkmıyor mu yani? Çok ilginç..
Acaba akşam kursa veya spora falan mı gidiyor? Direk eve gitse bu kadar sorun olacağını sanmıyorum.

Amiriyle anlaşmış bence karışma.. Eğer hem molaları kullanıp hem de akşam erken çıksaydı konuş derdim ama senlik bir şey yok..

Burada herkes ne kadar laf sokma meraklısı olmuş
Aynı durumda olsanız eminim sizler yakın oturduğumuz halde neden o erken çıkıyor diye düşünmez ay be kadar güzel izin almış diye sevinirdiniz
Hangi başlığı açsam bir linç girişimi,mükemmel,hayatla ilgili prensiplerinden zerre ödün vermeyen,harika insanlar konu açan kusurlu insancıklara inanamayıp,üzülüp,ders vermeye çalışıyor.

Tamam işte ben de konuşmak istiyorum ama onu öne sürerek değil.Ben de otobüsü öne sürsem otobüsün geldiğini biliyorlar diğer arkadaşlar .

Anladığım kadarıyla o patronla pazarlık yapmış. Öğle yemeğine çıkmayayım eve erken gideyim yolum zor demiş. Patron kabul etmiş.

Siz de öğle yemeğinden feragat edebilirseniz aynı taleple gidin. Bir de insanların evinin içinde ne gibi problemler var bilemezsiniz. Kadinin belki ihtiyaci var. Konuştu anlaştı.

Kadını yalancılık ile suclamissiniz ama siz de söylüyorsunuz otobüs sıkıntıymiş. Bir de 6 durak sonra iniyor demişsiniz. Aradaki fark trafiğe mesafeye göre 10 dk da sürebilir. 40 dk da sürebilir.

Aynı durumda olsanız eminim sizler yakın oturduğumuz halde neden o erken çıkıyor diye düşünmez ay be kadar güzel izin almış diye sevinirdiniz
Hangi başlığı açsam bir linç girişimi,mükemmel,hayatla ilgili prensiplerinden zerre ödün vermeyen,harika insanlar konu açan kusurlu insancıklara inanamayıp,üzülüp,ders vermeye çalışıyor.
En azından biz hakaret etmeden yorum yazabiliyoruz. Arada 6 durak varmış ne kadar yakın oturabilirler?

Yoo hiç de dediğiniz gibi değil
Hepimiz iş hayatının içindeyiz veya içindeydik ... İş yeri bu herkesin görevi ,anlaşması, maaşı,izni patronla kendi arasındaki anlaşmaya bağlı.

Mesela ben iş yerine ilk gidip en son çıkıp öğlen arası kullanmayanlardandim
Maaşım herkesten fazlaydı onlar ctesi de çalışırdı ben izinliydim ise hiç gitmezdim

Biride bana neden gelmiyorsun demedi diyemez çünkü herkes kendi işinde gucundeydi içimizde kötü niyetli fesat dedikoducu yoktu

Bir de siz kendi işinize bakın. Eğer aynı bölümde değilseniz size fazladan iş gelmiyorsa neden kadının kaçta çıktığı ile ilgileniyorsunuz? Bebeğiniz olduğu için erken çıkmak istiyorsanız siz de gidin konuşun amirinizle.

Zaten bebeği varsa süt izni yok mu? Uzunca bir süre günde 2 saat süt izni var.

Zaten bebeği varsa süt izni yok mu? Uzunca bir süre günde 2 saat süt izni var.

Bebeği 3 yaşındaymış. Süt izni mazi olmuş.. :KK48:

Ben de süt iznimi öğlen kullanmak istediğimi söylemiştim evim biraz yakın diye. Öğle yemeği+1 buçuk saat süt iznimle 14:45 de işe geri geliyordum. 2 ay önce bitti tabi.. Biri bana bunun bir şey söylese cevabını alırdı.. :rapci:

Yoo hiç de dediğiniz gibi değil
Hepimiz iş hayatının içindeyiz veya içindeydik ... İş yeri bu herkesin görevi ,anlaşması, maaşı,izni patronla kendi arasındaki anlaşmaya bağlı.

Mesela ben iş yerine ilk gidip en son çıkıp öğlen arası kullanmayanlardandim
Maaşım herkesten fazlaydı onlar ctesi de çalışırdı ben izinliydim ise hiç gitmezdim

Biride bana neden gelmiyorsun demedi diyemez çünkü herkes kendi işinde gucundeydi içimizde kötü niyetli fesat dedikoducu yoktu
İnanmıyorum kesinlikle konuşuluyordur sizin haberiniz yoktur.Hepimiz iş dünyasındayız.Sizin işyeriniz gibi yerler kaldımı yahuu. Güldürmeyin.

Back
X