İşyerindeki densiz insanlar

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz

Gülümseyip "evet gercekten öyle, çok şükür ne kadar şanslıyım değil mi?" Diyorum ve yüz ifadelerinin keyfini çıkarıyorum

can sıkıntısından o kişiye sarmışsın.. hep böyleysen bi sakinlemeni, kendi kendine sakinleyemiyorsan da bi psikologa gitmeni öneririm..

maalesef birçok iş yeriinde var böyle münasebetsiz insanlar bunları göre göre alıştım sanırım artık böyle sözler beni enterese etmiyor o öyle dedi diye öyle olmuş değil neticede ne düşündüğünün ne önemi var. duymamazlıktan gelirdim mesafeli dururum zaaten o tiplere karşı

Hep böyle değilim amacını anladığım için sinirlendim
ne kadar süredir çalışma hayatındasın bilmiyorum ama binlerce kötü amacı olan yüzlerce insan göreceksin ve hepsine böyle takılır sinirlenirsen sinir hastası ve bir zaman sonra da paronayak olursun.. ya dalga geç ya ciddiye alıp cevap verme..
kendi ruh sağlığın için..

Amacı sizi sinir etmek olan birine sinirlenerek amacını gerceklestirmesine vesile olmuşsunuz.

Bence is hayatında biraz politik, biraz hazır cevap olmayı ögrenmelisiniz.

Bide hiç samimi olmadığım bir insandi ne haddine yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…