İşyerindeki densiz insanlar

Yapmayın şaka halla halla millet sizin kendinizi eğlendirmek için yaptığınız şakaları çekmek zorunda mi sevmeyen insanlara yapmayın
Aboo, bu ne şiddet bu celal

Normal bir iş arkadaşının yaptığı espriyi algılayamayan üstelik bu zoruna gidip gelip burda konu açıp destek görmeyi bekleyen siz boş beleş değilsiniz de biz boş beleşiz. Anlıyorum

Şaka değildi siz herşeyi şaka olarak algıliyirsunuz demekki

Sizin gibi iş arkadaşımın ağzından çıkana konu açmaktansa şaka olarak algılamayı tercih ederim.
Nasıl bir etkisizliktir bu şaka değilse, sizden alt statüde olan bile ağzına geldiği gibi konuşabiliyor. Üzüldüm size ya.

"Nazar etme ne olur ..çalış senin de olur " der güler geçerdim herhalde..ama sizin tarzınız bu değil diye anlıyorum yorumunuzdan. Sizin yerinizde olsam "Anlamadım" der,karşımdaki açıklamasını yapınca "pekii" der işime geri dönerdim.Amacı sizi kızdırmak olan bir insanın tuzağına düşüp onun ekmeğine bal sürmeyin. Siz sakinliğinizi koruyun

Fazla kafaya takmamış misiniz?

Sanırım kendince şaka(!) yaptı. Ben hiç çekemiyorum bu tip insanları. Bizim kurumda da var böyle yersiz tipler.
Tersliyorum, alakadar olmuyorum sonrada selamı sabahı kesip yokmuş gibi davranıyorum.
Bazen eleştiriler alıyorum bu hususta ama ben yutamıyorum gereksiz takılmaları şaka adı altında laf söylemeleri...

İnanın öğretmenlikten tutun her meslekte böyle densiz insanlar var aldırış etmeyin

Herkes sizin gibi şakadır şaka deyip geçemiyor demek ki..
Laubali laubali konuşmalarınızı iş yerinde çekmek zorunda mı insanlar.
Kendi arkadaş çevrenizde istediğiniz şekilde şakalaşabilirsiniz.
Ööffff
Ne hikmetse hep de karşı tarafta sıkıntı olur.
En basit bir şakayı bile laubalilik olarak algıladığınızı düşünmezsiniz de karşı taraf seviyeyi bilmez olur. Anlıyorum, evet.

Ööffff
Ne hikmetse hep de karşı tarafta sıkıntı olur.
En basit bir şakayı bile laubalilik olarak algıladığınızı düşünmezsiniz de karşı taraf seviyeyi bilmez olur. Anlıyorum, evet.
Arkadaşlıkla iş arkadaşlığı farklı bir durum öncelikle bunun bilincinde olmalı herkes.
Arkadaşlarınızı kendiniz belirlersiniz....
İş arkadaşlığında ise durum çok çok farklı. Verilen görevleri yetiştirmek adına bir arada bulunuyorsunuz. İşinizi yapmaya çalışıyorsunuz.
Sevmek zorunda ya da onun üslubuna göre şekil almak zorunda değilsiniz.
Ama saygı duymak zorundasınız.
Her konuya atlayan gerekli gereksiz her konuda fikri olan şaka vs yapan/ yaptığını düşünen ortada ağzını yaya yaya konuşup laubali olan insanları çekmek zorunda mıyım?

Of evet anlıyorum. Bir tek siz çalışıyor, işinizin hakkını veriyorsunuz. Geri kalan herkes ağzını yaya yaya konuşan laubali insanlar.
Yemin ederim zorsunuz.
Sizin gibilerden bizim iş yerinde de var ve maalesef kimse tarafından sevilmiyor.

Nekadar gergin birisiniz 0.0
Yanı ofıs ortamlarında merhaba demek gibi bisey bu oo iyisin lafı.
İlk defa mı duydunuz?Bıde dert anlatmaya calısıp komık duruma dussmussunuz.Deli demistir kesin arkanızdan:)

3 gun sonra konu acar
'Komso bonlo konosmoyo ofsto'

Rahatsız oluyorsanız samimiyeti kesin bence.

Herkes şaka kaldırmak, esprileri havada uçuşturmak zorunda değil. Sonuçta orası bir iş yeri, verilen işler ve kurallar konusunda uyum sağlıyorsanız bu yeterlidir illa herkesle vıcık olmak zorunda değilsiniz.

Ben de dokundurmalı şakalara alınırım, çünkü arkanızdan iş yapmadığınızı çalışmadığınızı asık suratla konuşan, arkadan dedikodu yapan insanlar yüzünüze karşı gülerek “ay rahatsın ne güzel” gibi şakalı imalarda bulunuyor. Samimi değil.

İş ortamı bazen ailemizden bile fazla vakit geçirdiğimiz bir ortam.
İnsanlar iş stresini atmak için kahve içer şakalaşır espri yapar iki gülersin olumlu enerji yayılır
Adam gelip oh anca oturyosun bedavadan para alıyorsun dememiş
Şaka yollu takılmış gülerek
Böyle terslemek surat asmak insanlara üstten bakmak kibirli insanların işidir
İşyerinde kimse kimseyi sevmek zorunda değil
Hafif gülümsersin "tam işim bitti oturduğumu gördünüz he" dersin sende şaka yollu. Ama kalp kırmak daha basit eforsuz tabi. Zorla iyi niyet yüklenmiyor karaktere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…