- 18 Ekim 2017
- 6.280
- 37.631
- 548
- 34
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Sakin ol champAsıl iş yaptığım için zoruma gitti sizde onun gibi boş beleş birisiniz demekki herkesi kendiniz gibi iş yapmıyor sanıyorsunuz iş yapmasam niye zoruma gitsin sizin gibilere laf anlatmak zaman kaybı zaten bir daha asla muhattap olmam
Asıl iş yaptığım için zoruma gitti sizde onun gibi boş beleş birisiniz demekki herkesi kendiniz gibi iş yapmıyor sanıyorsunuz iş yapmasam niye zoruma gitsin sizin gibilere laf anlatmak zaman kaybı zaten bir daha asla muhattap olmam
Aboo, bu ne şiddet bu celalYapmayın şaka halla halla millet sizin kendinizi eğlendirmek için yaptığınız şakaları çekmek zorunda mi sevmeyen insanlara yapmayın
Normal bir iş arkadaşının yaptığı espriyi algılayamayan üstelik bu zoruna gidip gelip burda konu açıp destek görmeyi bekleyen siz boş beleş değilsiniz de biz boş beleşiz. AnlıyorumAsıl iş yaptığım için zoruma gitti sizde onun gibi boş beleş birisiniz demekki herkesi kendiniz gibi iş yapmıyor sanıyorsunuz iş yapmasam niye zoruma gitsin sizin gibilere laf anlatmak zaman kaybı zaten bir daha asla muhattap olmam
Şaka değildi siz herşeyi şaka olarak algıliyirsunuz demekki
Fazla kafaya takmamış misiniz?Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
Sanırım kendince şaka(!) yaptı. Ben hiç çekemiyorum bu tip insanları. Bizim kurumda da var böyle yersiz tipler.Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
İnanın öğretmenlikten tutun her meslekte böyle densiz insanlar var aldırış etmeyinMerhaba arkadaşlar,
Sanırım kendince şaka(!) yaptı. Ben hiç çekemiyorum bu tip insanları. Bizim kurumda da var böyle yersiz tipler.
Tersliyorum, alakadar olmuyorum sonrada selamı sabahı kesip yokmuş gibi davranıyorum.
Bazen eleştiriler alıyorum bu hususta ama ben yutamıyorum gereksiz takılmaları şaka adı altında laf söylemeleri...
Herkes sizin gibi şakadır şaka deyip geçemiyor demek ki..
ÖöffffHerkes sizin gibi şakadır şaka deyip geçemiyor demek ki..
Laubali laubali konuşmalarınızı iş yerinde çekmek zorunda mı insanlar.
Kendi arkadaş çevrenizde istediğiniz şekilde şakalaşabilirsiniz.
Arkadaşlıkla iş arkadaşlığı farklı bir durum öncelikle bunun bilincinde olmalı herkes.Ööffff
Ne hikmetse hep de karşı tarafta sıkıntı olur.
En basit bir şakayı bile laubalilik olarak algıladığınızı düşünmezsiniz de karşı taraf seviyeyi bilmez olur. Anlıyorum, evet.
Of evet anlıyorum. Bir tek siz çalışıyor, işinizin hakkını veriyorsunuz. Geri kalan herkes ağzını yaya yaya konuşan laubali insanlar.Arkadaşlıkla iş arkadaşlığı farklı bir durum öncelikle bunun bilincinde olmalı herkes.
Arkadaşlarınızı kendiniz belirlersiniz....
İş arkadaşlığında ise durum çok çok farklı. Verilen görevleri yetiştirmek adına bir arada bulunuyorsunuz. İşinizi yapmaya çalışıyorsunuz.
Sevmek zorunda ya da onun üslubuna göre şekil almak zorunda değilsiniz.
Ama saygı duymak zorundasınız.
Her konuya atlayan gerekli gereksiz her konuda fikri olan şaka vs yapan/ yaptığını düşünen ortada ağzını yaya yaya konuşup laubali olan insanları çekmek zorunda mıyım?
Nekadar gergin birisiniz 0.0Merhaba arkadaşlar,
3 gun sonra konu acarOf evet anlıyorum. Bir tek siz çalışıyor, işinizin hakkını veriyorsunuz. Geri kalan herkes ağzını yaya yaya konuşan laubali insanlar.
Yemin ederim zorsunuz.
Sizin gibilerden bizim iş yerinde de var ve maalesef kimse tarafından sevilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?